Etusivu Myytävät kohteet 50.2 m² Mannerheimintie 104 B, 00250 Helsinki 1h+k+kph+eteinen (yj 1h + k) – Oikotie 21678081

335 000 € 50,2 m²

Mannerheimintie 104 B, Töölö / Taka-Töölö, Taka-Töölö, Töölö, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Helsinki 1h+k+kph+eteinen (yj 1h + k)

Velaton hinta
335 000 €
Hoitovastike
276,10 € / kk
Asuinpinta-ala
50,2 m²
Huoneita
1
Kerros
4
Rakennusvuosi
1929
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Töölö / Taka-Töölö, Taka-Töölö, Töölö, Etelä-Helsinki, Eteläinen
Kaupunki
Helsinki

Tilava, tunnelmallinen yksiö hyvin hoidetussa taloyhtiössä Töölössä

Tervetuloa tutustumaan tähän 4. kerroksen city-asuntoon, jonka pohjaratkaisu mahdollistaa erilaisia vaihtoehtoja tilankäyttöön. Tilavan keittiön kohdalle voi halutessaan toteuttaa kompaktin avokeittiön ja makuualkovin ja eteishalliin mahtuu hyvin esim. työpiste. Vaalean sävyinen ja siisti kylpyhuone on toimiva kokonaisuus ja siellä on paikka pyykinpesukoneelle. Stenbäckinkadulle aukeavista ikkunoista on avarat kaupunkinäkymät Mannerheimintien suuntaan ja asunnon kauniit, alkuperäiset ovet ovat hienoja yksityiskohtia.

Omalla tontilla sijaitseva Asunto-Osakeyhtiö Pohjois-Töölö on valmistunut vuonna 1929 ja taloyhtiötä hoidetaan suunnitelmallisesti: porrashuoneet saneerattu ja sähkönousut uusittu 2018-20, katujulkisivun rappaus uusittu 2012, piha kunnostettu 2011, vesijohdot ja viemärit uusittu 2004 ja vesikatto maalattu ja kunnostettu 2001.

Täällä asut lähellä Seurasaaren ja keskuspuiston vehreitä ulkoilualueita ja Hietalahden uimarannallekin pyöräilee hetkessä. Läheltä löytyy kattava valikoima ruokakauppoja, kahviloita, ravintoloita sekä muita monimuotoisia palveluita. Lisäksi keskustan ja Triplan kauppakeskuksen kattavien palveluiden ääreen on nopeat yhteydet ja lähimmille bussi- ja ratikkapysäkeille on vain parin minuutin kävelymatka.

Esittelyt ja yhteydenotot:
________________________________

SOLID HOUSE HELSINKI OY
Jenny Vento
LKV, BBA, Partner

0500 980 948
jenny@solidhouse.fi

facebook: Jenny Vento LKV
instagram: jennyventolkv

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 08.09.2024 klo 13:10 - 13:30

Perustiedot

Sijainti
Mannerheimintie 104 B, 00250 Helsinki
Kaupunginosa
Töölö / Taka-Töölö, Taka-Töölö, Töölö, Etelä-Helsinki, Eteläinen
Kohdenumero
80363009
Kerros
4 / 6
Asuinpinta-ala
50,2 m²
Tontin pinta-ala
1 215 m²
Kokonaispinta-ala
50,2 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
1h+k+kph+eteinen (yj 1h + k)
Huoneita
1
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, liesi ja liesituuletin. Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Laminaatti.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, peili, peilikaappi, Kiinteät valaisimet ja pesukoneliitäntä
Säilytystilat
Kellarikomero ja vinttikomero
Tulevat remontit
Asunto-osakeyhtiönlain mukainen taloyhtiön hallituksen laatima kunnossapitotarveslvitys seuraavalle viidelle vuodelle (päivitetään vuosittain yhtiökokouksessa): **2015-2028: ikkunoiden ja ulko-ovien kunnostus, poistoilmahormien ja korvausventtiilien kartoitus Käynnistettävien toimenpiteiden toteutus ja rahoitus päätetään yhtiökokouksissa erikseen
Tehdyt remontit
**2022: Pihanpuoleisten ikkunoiden osittainen kunnostaminen ja huoltomaalaaminen **2020: Pihanpuolen sisäänkäyntien lippojen peruskorjaus **2018 - 2020: Porrashuoneiden saneeraus ja sähkönousujen sekä teleteknisten töiden uusiminen **2016: Pihajulkisivurappausten korjaaminen parvekelaattojen päistä, kattoturvatuotteiden uusiminen ja lumiesteiden asentaminen pihan puolelle, vesikaton maalaaminen ja lumiesteiden uusiminen, vesikaton maalaaminen, viemärien tuuletusputkien eristäminen **2013: Sisäpihan jalkakourun uusiminen **2012: Vesikaton kuntoarvio, katujulkisivu rappauksen uusiminen ja saattolämmityksen asentaminen katujulkisivulle **2011: Jäte- ja polkupyöräkatoksen rakentaminen, pihan kunnostus, pihanp.ikkunapuitteet maalattu, savutunnistimet yleisiin tiloihin **2010: Kameravalvonta, savutunnistimet yleisiin tiloihin **2007: Pihajulkisivun rappaus, tuuletusparvekkeet ja saattolämmitys **2004: Lukitus, vesijohtojen ja viemäreiden uusiminen **2002: Lämpökeskussaneeraus **2001: Vesikatto maalattu ja kunnostettu **1999: Hissien peruskorjaus **1998: Sähkösaneeraus porrashuoneet ja julkisivut + ovipuhelin **1995: Ikkunat **1985: Kaukolämpö **1983: Katto **1966: Putket
Näkymät
Ikkunat Stenbäckinkadulle
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Alepa 70m, Tullinpuomin S-market ja Töölöntullin Lidl 150m. Apteekki 150m
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: **Varsinainen yhtiökokous 21.05.2024 - hallitus valtuutettiin tarvittaessa perimään yksi-kaksi (1-2) ylimääräistä hoitovastiketta, taloudellisen tilanteen sitä edellyttäessä. - hallitus valtuutettiin päättämään rahoitusvastikkeen (PO-vastike) suuruudesta korkotason merkittävästi muuttuessa tai lainakohtaisen tilanteen sitä vaatiessa. - Päätettin että PO-vastikkeet ja lainanlyhennykset rahastoidaan tarvittaessa - Päätettiin ottaa huoneisto C 64 taloyhtiön hallintaan kolmeksi vuodeksi maksamattomien hoitovastikkeiden vuoksi. **Yj 8§ kunnossapitovastuu. Yhtiön kunnossapitovastuu on as oy-lain mukainen kuitenkin siten, että osakkaan on kustannuksellaan pidettävä kunnossa huoneiston sisäiset sähköjohdot, ryhmäkeskus, pistorasiat ja valaisimien tms. laitteiden liitäntäpisteet mukaan lukien. Yhtiö suorittaa sähköjohdon korjaukset sulaketauluun saakka. **Nykyisten asuinhuoneistojen nrot 2,3,35,36,59 ja 60 hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajilla on oikeus omalla kustannuksellaan muuttaa ko. asuinhuoneisto liiketilaksi. ** Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty MML:n huoneistotietojärjestelmään ja omistusoikeus perustuu paperiseen osakekirjaan. Ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista. Lisäksi saattaa syntyä pankkien määräämiä kuluja.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
335 000 €
Myyntihinta
320 385,18 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 673,31 € / m²
Velkaosuus
14 614,82 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
93,37 € / kk
Hoitovastike
276,10 € / kk
Yhtiövastike
369,47 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Sisältyy hoitovastikkeeseen

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto-Osakeyhtiö Pohjois-Töölö
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1929
Huoneistojen lukumäärä
67
Liiketilojen pinta-ala
479,8 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
10
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
kivi
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energiatodistus vanhentunut 23.05.2023 ET-luokka: D2007
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
1 215 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Hansa Isännöinti Oy, Samu Airaksinen, samu.airaksinen@hansaisannointi.fi, 010-582 2305
Kaavoitustiedot
Asemakaava. Kaupunginvaltuusto hyväksyi 20.1.2022 Laakson sairaala-alueen uuden asemakaavan. Asemakaavaa on muutettu kaupunkilaisten palautteen perusteella. Muun muassa tulevaa päärakennusta on osittain madallettu ja siirretty etäämmälle kadusta, jolloin Urheilukadun asuinkatumainen luonne säilyy. Uudisrakentamisen määrä on samalla hieman vähentynyt. Vanhat, arvokkaat sairaalarakennukset ja sairaalapuutarha suojellaan. Laakson sairaala-alueelle on tulossa uusi pääajoyhteys maan alta Auroranportin kautta. Maanalaisiin tiloihin on suunnitteilla uudet pysäköintitilat enintään 650 autolle sekä saattoliikenne- ja huoltotiloja. Meilahden ja Laakson sairaala-alueiden välille tulee logistiikkatunneli. Sairaalan rakennushanke ajoittuu tämänhetkisen aikataulun mukaan vuosille 2022#2030. Lisatietoja: Helsingin kaupunki.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Kellarikomero, vinttikomero ja pesutupa
Muut tilat
Eteishalli
Keittiön lattia
Laminaatti
Keittiön seinä
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset