SKVL-BOTIN JA YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN INFORMOINTIASIAKIRJA

Tietosuojalain ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) mukainen henkilötietojen käsittelijän informointiasiakirja.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELIJÄ

Tietosuoja-asetuksen mukainen henkilötietojen käsittelijä on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry – Finlands Fastighetsmäklare rf (jäljempänä SKVL).

Käsittelijän yhteystiedot

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry – Finlands Fastighetsmäklare rf, y-tunnus 0202157-7

Kalevankatu 4, 3.krs.
00100 Helsinki
liitto@skvl.fi
(09) 5308 500

Yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa

Asema / Nimi: päälakimies, OTM / Tiina Aho
sähköposti: tiina.aho@skvl.fi

REKISTERINPITÄJÄ

Rekisterinpitäjä on se välitysliike, jolle yhteydenottopyyntösi lähtee SKVL-Botin tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Rekisterinpitäjän yhteystiedot saat sähköpostitse yhteydenottopyynnön lähettämisen jälkeen toimitettavassa vahvistusviestissä.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Käsittelemme henkilötietojasi välittääksemme yhteydenottopyyntösi rekisterinpitäjälle. Käsittelemme niitä henkilötietoja, jotka syötät SKVL-botin kirjoituskenttään tai yhteydenottolomakkeeseen. Näitä ovat esimerkiksi nimesi ja yhteystietosi.

Myös rekisterinpitäjä käsittelee henkilötietojasi. Ole yhteydessä rekisterinpitäjään saadaksesi tarkempia tietoja rekisterinpitäjän suorittamasta henkilötietojen käsittelystä.

TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE TAI KANSAINVÄLISILLE JÄRJESTÖILLE

Tietoja ei luovuteta tai siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN SUOJAUS JA KÄSITTELYN KESTO

Syöttämiäsi tiedot välitetään rekisterinpitäjälle sähköpostin välityksellä. Yhteys on salattu SSL-salauksella. Poistamme tietosi viimeistään 14 vuorokauden kuluttua tietojen syöttämisestä. Ole yhteydessä rekisterinpitäjään saadaksesi tarkempia tietoja siitä, miten rekisterinpitäjä suojaa ja säilyttää henkilötietojasi.

MUUTOKSET TÄHÄN INFORMOINTIASIAKIRJAAN

Tätä informointiasiakirjaa voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä informointiasiakirja on viimeksi päivitetty 23.6.2022.