SKVL:n jäsenyritys – Asuntokaupan puolueeton asiantuntijasi

Tee elämäsi tärkein kauppa helposti ja turvallisesti – varmista, että välittäjäsi on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen

Mielenrauha ja helppo kaupanteko

SKVL:n jäsenten toiminta on luotettavaa ja turvallista

Kokemus ja ammattitaito

SKVL:n kautta saat kokeneimmat ja parhaiten koulutetut välittäjät

Valtakunnallisesti paikallinen

SKVL:sta löytyy paikallinen asiantuntija joka paikkakunnalta

Asuntokaupan puolueeton asiantuntijasi

SKVL:n jäsenet toimivat kuluttajan hyväksi. Asuntokauppa on varmasti yksi elämäsi tärkeimmistä kaupoista, joten kiinteistönvälittäjän kokemus ja ammattitaito palvelevat Sinun etujasi. Kun valitset asunnollesi kiinteistönvälittäjää, niin varmistathan että välittäjäsi kuuluu Suomen Kiinteistönvälittäjät (SKVL) ry:n. Jäsenyrityksemme valitseminen takaa, että saat ammattitaitoisen, luotettavan ja turvallisen välittäjän palvelemaan tarpeitasi.

Kauttamme saat kokeneimmat ja parhaiten koulutetut välittäjät

SKVL tarjoaa jäsenilleen jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteesta, kehityksestä sekä hinnoittelusta.

 

SKVL:n jäsenyrityksen kiinteistönvälittäjä tuntee alueellisen kehityksen

SKVL:n verkostoon kuuluu noin 500 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ja 1 800 asuntokaupan asiantuntijaa ympäri Suomea. SKVL:sta löytyy paikallinen asiantuntija joka paikkakunnalta.

 

Jäsenemme toiminta on luotettavaa ja turvallista

Kaikkien kiinteistönvälitysyritysten toimintaa valvovat paikalliset aluehallintovirastot, mutta SKVL valvoo myös itse jäsenyritystensä toimintaa. Edellytämme jäsenyrityksiltämme välityslainsäädännön ja hyvän välitystavan mukaisia toimintatapoja.

Tiesitkö, että?

SKVL:n jäsenet välittävät yli 45 % asunnoista ja kiinteistöistä Suomessa.

SKVL:n jäsenten asiakastyytyväisyys on erittäin korkea, jopa 97 %.

SKVL:n jäsenistä löytyy paikallinen asiantuntija joka paikkakunnalta.