Etusivu Myytävät kohteet 79 m² Tiilenkantajantie 23 A, 21110 Naantali 2mh,oh,k,wc,kph,s – Oikotie 22220149

194 000 € 79 m²

Tiilenkantajantie 23 A, Sammalkallio, 18 kaupunginosa, Suovuori, Sammalkallio - Murikon Teoll.Alue, Naantali 2mh,oh,k,wc,kph,s

Etta LKV

www.ettalkv.fi

Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku

Kirsi Pursiainen
Kirsi Pursiainen

040 718 9065

Velaton hinta
194 000 €
Hoitovastike
316 € / kk
Asuinpinta-ala
79 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1988
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Sammalkallio, 18 kaupunginosa, Suovuori, Sammalkallio - Murikon Teoll.Alue
Kaupunki
Naantali

Ihastuttava rivitalokoti Naantalin Suopellon vehreissä maisemissa!

Astutko unelmiesi kotiin? Tämä lämminhenkinen ja viihtyisä rivitalokoti kutsuu luokseen poikkeuksellisen tilavalla ja valoisalla pohjaratkaisullaan. Asunnon rauhallinen tunnelma ja laadukkaat materiaalit yhdistyvät suojaisaan pihapiiriin, joka tarjoaa täydelliset puitteet niin rentoutumiselle kuin aktiiviselle arjelle.

Naantalin Suopelto on rauhallinen ja perheystävällinen asuinalue, joka tunnetaan vehreistä puistoistaan ja kauniista ulkoilumahdollisuuksistaan, Lähellä sijaitseva Suovuoren Kuntorata houkuttelee lenkkeilijöitä ja luonnon ystäviä ulkoilemaan. Alueelta löytyvät päiväkodit, koulut ja muut arjen palvelut kävelyetäisyydellä. Naantalin keskustaan on vain kolme kilometriä ja kauppakeskus Mylly laajoine ostos- ja ravintolapalveluineen on sekin vain vartin ajomatkan päässä kotiovelta. Suopelto tarjoaa luonnonläheisen asumisen ilman, että joudut tinkimään palveluiden läheisyydestä.

Tämä ihastuttava rivitalokoti tarjoaa kaksi erillistä makuuhuonetta, joista toisessa on oma tilava vaatehuone. Olohuoneen poikkeuksellisen korkea huonekorkeus luo avaruutta ja valoisuutta tilaan, tehden siitä täydellisen paikan ajanviettoon. Kauniisti remontoidussa keittiössä on modernit kodinkoneet, vaaleat pinnat ja runsaasti säilytystilaa, mikä tekee arjesta sujuvampaa. Asunnossa on kaunis vaalea tammiparketti, joka kulkee yhtenäisesti kaikkialla, tuoden eleganttia tunnelmaa ja lämpöä jokaiseen huoneeseen. Kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna, jonka lisäksi erillinen WC tuo lisämukavuutta asumiseen. Suojaisalla takapihalla pääset nauttimaan kauniista perennaistutuksista ja viiniköynnöksistä. Oma piha on täydellinen paikka rentoutua tai viettää aikaa perheen kanssa. Autolle löytyy oma katospaikka aivan rakennuksen vierestä ja lisäksi taloyhtiöllä on poikkeuksellisen paljon vieraspaikkoja.

Tervetuloa tutustumaan ja löytämään unelmiesi koti!

____________________________________________________
KIRSI PURSIAINEN
yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, kaupanvahvistaja
p. 040 718 9065 / kirsi.pursiainen@ettalkv.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 20.10.2024 klo 12:50 - 13:20

Perustiedot

Sijainti
Tiilenkantajantie 23 A, 21110 Naantali
Kaupunginosa
Sammalkallio, 18 kaupunginosa, Suovuori, Sammalkallio - Murikon Teoll.Alue
Kohdenumero
80376172
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
79 m²
Tontin pinta-ala
4 700 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
2mh,oh,k,wc,kph,s
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi ja suihku. WC (1): WC-istuin, peili, pesuallas ja allaskaappi.
Säilytystilat
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto ja kaapistot
Tulevat remontit
Perustukset ja runko: Kartoitus 2025-2026. Ikkunat ja ulko-ovet: Huolletaan tarvittaessa. Katto: Kuntotarkastus 2024. Huoneistojen märkätilat: Varaudutaan korjauksiin. Taloyhtiöllä päätetty, että kuhunkin asuntoon maksetaan vesieristys kerran. Vesi- ja viemärijärjestelmä: Salaoja- ja sadevesiputkien kuvaus 2024-2025.
Tehdyt remontit
Asuinrakennusten puuosat maalattu -02. Kiertovesiputki A-B talon välillä uusittu -07. Postilaatikot uusittu -08. Lukituikset (Sento), väliaidat uusittu, ilmanvaihdon puhdistus ja säätö -12. Lämmönvaihtimen, patteriventtiilien ja termostaattien uusiminen sekä järjestelmän tasapainotus ja säätö. B-talon katon puhdistus ja myrkytys -14. Puiden kaato, A-talon katon puhdistus ja myrkytys -15. Asfaltin uusiminen pohjatöineen, piha-alueen kunnostus, parkkipaikan laajennus, autolämmitystolpat -16. Asuinrakennusten puuosien osittainen maalaus ja sokkelin pinnoitus, takaovien uusinta, räystäslautojen maalaus ja talojen päätylaudoituksen uusiminen, autokatos- ja pihavalaistus, huippuimurien moottereiden ja liesikupujen uusiminen, tuloventtiilien uusiminen -18. Asunnon 1 vesivahinkokorjaus (vakuutukseen) -19. Pihan varasto-oven huolto -20. Vanhojen wc-pyttyjen uusiminen, lavuaarien metallisten viemäriputkien vaihto muovisiin, ja kettiöhellan ilmanvaihtohaitariputkien vaihto paloturvalliseen malliin -20. As 12 kylpyhuoneremontin taloyhtiölle kuuluva osuus töistä. Vesipostiventtiilivuodon korjaus -21. B-talon katon pesu ja sammaleenestoaine -22.
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
194 000 €
Myyntihinta
194 000 €
Neliöhinta
2 455,70 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
316 € / kk
Yhtiövastike
316 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
24 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Sähkön mittaus ja laskutus 3 kk:n välein kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppasummasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Lietsalanrinne
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1988
Huoneistojen lukumäärä
12
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Tiili
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Viimeinen voimassaolopäivä ollut 31.12.2022 (E2013).
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
4 700 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy, Kalle Vähätalo, 02 478 1800
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset