SKVL Vuoden Parhaat 2022

Vuoden Välittäjä, Vuoden Yritys ja Vuoden Tulokas -kilpailujen voittajat ja finalistit 2022

Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) on Suomen suurin ja vanhin kiinteistönvälityksen verkosto, joka koostuu lähes 500 paikallisesta toimistosta ja noin 1800 välittäjästä ympäri Suomen. SKVL valitsee jäsentensä joukosta finalistit tarkan esikarsinnan perusteella. Vuoden Parhaat valittiin jäsenäänestyksellä. Voittajat vuodelle 2022 julkistettiin 25.11.2022 SKVL:n jäsenille järjestettävässä SKVL Gaalassa.

Esikarsinnassa on painotettu kokemusta, koulutusta ja toimintatapoja sekä menestystä edeltävän vuoden aikana. SKVL:n Vuoden kiinteistönvälittäjä on palkittu 1980-luvulta lähtien.

Tänä vuonna valitiin voittajat kolmesta kategorista: Vuoden Välittäjä, Vuoden Yritys ja uutena Vuoden Tulokas.

Finalistit ja voittajat ovat alansa vahvoja osaajia, jotka ovat sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa.


VUODEN PARHAAT 2022 – VOITTAJAT

Klikkaa voittajan nimestä päästääksesi suoraan esittelyyn.

VUODEN PARHAAT 2022 – FINALISTIT

Klikkaa finalistin nimestä päästääksesi suoraan esittelyyn.

> Vuoden Välittäjä -finalistit

> Vuoden Tulokas -finalistit

> Vuoden Yritys -finalistit


VUODEN PARHAAT 2022 -FINALISTIT

Vuoden Välittäjä -finalistit

Emma Nummela


Muutos LKV, Tampere
Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

”Jokainen kohde ja jokainen asiakas on ihan omansa.”

Emma Nummela toimii Tampereella Muutos LKV:n yhtenä yrittäjänä ja on aloittanut alalla vuonna 2011 marraskuussa. Emma kuvailee tehtäväkseen auttaa ja tehdä turvalliseksi asiakkaalle kaikkein suurin rahassa mitattavan omaisuuden kauppa. Emman menestys perustuu siihen, että hän miettii jokaisen myytävän kohteen perusteellisesti. Linda suunnittelee työskentelevänsä alalla mahdollisimman pitkään ja haluaa omalla toiminnallaan jäädä asiakkaittensa mieleen positiivisesti.

Tutustu Emmaan lisää: https://muutoslkv.fi/emma-nummela/

Seuraa Emmaa somessa:
https://www.facebook.com/EmmaNummelaLKV/

Toni Myyry


Aninkaisten Kiinteistönvälitys Oy, Turku
Myyntipäällikkö, YKV, LKV, LVV, JET, KiAT, Kaupanvahvistaja

”Vuoden Välittäjän tulee mielestäni olla sellainen, että tekee laatua, on rehellinen ja se näkyy myös ulospäin.”

Toni Myyry toimii myyntipäällikkönä Aninkaisten Kiinteistönvälitys Oy:ssä Turussa. Toni on toiminut kiinteistönvälitysalalla kahdeksan vuotta kouluttautuen jatkuvasti. Kiinteistönvälitysala merkitsee Tonille erittäin paljon ja hän kuvailee sen olevankin hänelle kuin harrastus. Tonin menestys perustuu intohimoon alaa kohtaan sekä tekevään ja tarkkaan työotteeseen. Tonin intohimo työhön korostuu myös halusta auttaa ja kouluttaa omia työkavereitaan.

Tutustu Toniin lisää:

https://aninkainen.fi/henkilo/toni-myyry/

Seuraa Tonia somessa:
https://www.instagram.com/kaupanvahvistaja/
https://www.facebook.com/tonimyyryLKV/

Krista Aaltonen


Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy, Turku
Kehitysjohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, YJET

”Kiinteistönvälitystä voi tehdä rennolla ja iloisella otteella, vaikka vakavien asioitten äärellä toimitaankin.”

Krista Aaltonen työskentelee Turun seudulla yrityksessä Kiinteistönvälitys Näytönpaikka Oy.  Kiinteistönvälitys on Kristalle elämäntapa ja hän tekee työtä rakkaudella. Kristan menestys perustuu aitouteen ja taitoon toimia erilaisten asiakkaiden kanssa. Krista välittää asiakkaistaan, mutta myös asiakkaittensa kodeista. Kristan tapa tehdä kiinteistönvälitystyötä on muotoutunut omaksi, jota kuvastaa rento ja iloinen ote työhön.

Tutustu Kristaan lisää: https://naytonpaikka.com/valittajat/krista-aaltonen/

Seuraa Kristaa somessa:
https://www.instagram.com/aaltonenkristalkv/
https://www.facebook.com/kiinteistonvalittaja.krista.aaltonenLKV

Vuoden Välittäjä 2022 Linda Leino

Haave LKV, Rauma
Toimitusjohtaja, YKV, LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja

”Mielestäni henkilöbrändi on erittäin tärkeä osa kiinteistönvälittäjän työtä tänä päivänä.”

Linda Leino työskentelee Satakunnan alueella Haave LKV nimisessä kiinteistönvälitysyrityksessä toimitusjohtajana ja kiinteistönvälittäjänä. Linda on aloittanut kiinteistövälitysalalla vuonna 2011 ja työ on muotoutunut hänelle luontaiseksi osaksi omaa arkea. Hänen menestyksensä perustuu vahvaan henkilöbrändiin, jota hän on lähtenyt rakentamaan aivan uran alusta asti. Linda on pyrkinyt laajaan kouluttautumiseen alalla sekä omaa työskentelytapaansa hän kuvaa asiakaslähtöiseksi.

Tutustu Lindaan lisää: https://haavelkv.fi/valittaja/linda-leino-rauma/

Seuraa Lindaa somessa:
https://www.instagram.com/kiinteistonvalittajalindaleino/
https://www.facebook.com/lindaleinolkv/

Heli Jussila


Bo LKV Oy, Tampere
Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV

”Hyvä välittäjä on positiivinen ja ahkera persoona – joka omistaa juristin tiedot, rakennusmestarin taidot ja ennustajan lahjat.”

Heli Jussila työskentelee Bo LKV:ssa Tampereella ja hän on toiminut kiinteistönvälitysalalla 16 vuotta. Helin menestys alalla perustuu laajaan tietotaitoon sekä vankkaan koulutuspohjaan. Hänen mukaansa kiinteistönvälitysala työnä on enemmän kuin pelkkä työ se on luottamustoimi sekä osittain elämäntapa. Heli kokee olevansa asuntokaupan osapuolten tukipilari, johon sekä myyjän että ostajan tulee luottaa. Helin omistautuminen työlleen sekä asiakkailleen näkyy hänen omissa toimintatavoissansa.

Tutustu Heliin lisää:

https://bo.fi/henkilo/heli-jussila/

Seuraa Heliä somessa:
https://www.instagram.com/helijussilabolkv/
https://www.facebook.com/helijussilabolkv

Vuoden Tulokas -finalistit

Vuoden Tulokas 2022 Sari Immonen


Haave LKV, Rauma
Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT

”Pidän kunnia-asiana sitä, että saan olla mukana hoitamassa asiakkaiden elämän tärkeimpiä asioita ja olla mukana haaveiden toteuttamisessa.”

Sari Immonen toimii kiinteistönvälittäjänä Haave LKV nimisessä kiinteistönvälitysyrityksessä Raumalla. Vuonna 2020 Sarilla oli ajatus uudesta alasta ja vahva intuitio johdatti hänet kiinteistönvälitysalalle. Kiinteistönvälitysalaa Sari kuvailee vastuulliseksi sekä vaativaksi, työn merkityksellisyys on Sarille tärkeää. Hän kuvailee työskentelytapaansa aktiiviseksi sekä tehokkaaksi, uteliaisuus ja tarkkuus johtavat siihen, että hän haluaa oppia uutta jatkuvasti.

Tutustu Sariin lisää: https://haavelkv.fi/valittaja/sari-immonen/

Seuraa Saria somessa:
https://www.instagram.com/lkv_sariimmonen/
https://www.facebook.com/kiinteistonvalittajasariimmonen

Jutta Nevala


Espoon kiinteistönvälitys Merja Natunen LKV, Espoo
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

”Toimintatapani on kertoa kaikille mitä tapahtuu ja mitä tietyt asiat merkitsevät – jotkin asiat ovat meille ihan arkipäivää, mutta voivat olla ostajalle ja myyjälle vaikeampi ymmärtää.”

Jutta Nevala toimii kiinteistönvälittäjänä Espoon kiinteistönvälitys Merja Natunen LKV:ssä Espoossa. Jutta on jo pienenä esitellyt kotiaan vieraille asunnon pohjakartta kädessä. Kiinteistönvälitysala merkitsee Jutalle sitä, että hän saa olla apuna ihmisten suurissa päätöksissä ja kodinvaihdossa, mutta kuvaa kiinteistönvälitykseen muutakin, kuin pelkkä kodinvaihto kuten erilaiset elämäntilanteet. Jutan toimintatapa kuvastaa sitä, miten hän itse haluaisi tulla palveltavaksi asunnon vaihtoon liittyvissä asioissa.

Tutustu Juttaan lisää: https://merjanatunenlkv.fi/jutta-nevala/

Seuraa Juttaa somessa:
https://www.instagram.com/juttanevalalkv/

Laura Rögård


Anette K. LKV, Nurmijärvi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KTM

”Toivon, että tekemisestäni välittyy innokkuus ja intohimo omaan työhön – toivon että se kantaa mahdollisimman pitkälle.”

Laura Rögård työskentelee Nurmijärvellä toimivassa Anette K. LKV:ssä. Ura kiinteistönvälitysalalla lähti Lauran asuntosijoittamistaustasta ja intohimosta asuntoihin. Kiinteistönvälitysalaa hän kuvaa vaativaksi asiantuntijatyöksi, jossa yhdistyy monenlainen eri osaaminen ja ajanhermolla pysyminen. Laura kuvaa toimintatapaansa asiakaslähtöiseksi – kaikki lähtee asiakkaan toiveista ja tarpeista. Lauran työssä välittyy hänen positiivisuutensa ja iloisuutensa, joista hän on saanut asiakkailta positiivista palautetta.

Tutustu Lauraan lisää: https://www.anettek.fi/etusivu#h.g0zps6ol1rbj

Seuraa Lauraa somessa:
https://www.instagram.com/laurar.lkv/

Vuoden Yritys -finalistit

Asuntomesta Oy LKV, Lappeenranta

”Iloinen ja lupsakka eteläkarjalainen välitysliike.”

Asuntomesta Oy on vuonna 2005 aloitettu perheyritys, joka toimii Lappeenrannan ympäristössä. Yrityksen henkilöstöön kuuluu seitsemän henkilöä, joista kuusi toimii varsinaisesti välitystyössä. Henkilöstöstä kaikki ovat LKV-päteviä.
Asuntomestan tunnistaa laadukkaasta otteesta työhön sekä kekseliäästä brändimainonnasta. Varsinaista kohdemainontaa tapahtuu asuntoportaaleissa, sosiaalisessa mediassa sekä 25 metrin pituisella toimiston ikkunalla, joka sijaitsee aivan Lappeenrannan ydinkeskustassa. Asuntomestan henkilökunta on räväkkää ja rohkeaa sekä tulee huomatuiksi erilaisista tempauksista.

Tutustu yritykseen lisää: https://asuntomesta.fi/

Seuraa yritystä somessa:
https://www.facebook.com/Asuntomesta/
https://www.instagram.com/asuntomesta

Saviharju & Kääriäinen Oy LKV, Klaukkala

”Äärimmäisen tärkeää kiinteistönvälityksessä on toimia välittäjänä niin ostajan, sekä myyjän asiamiehinä.”

Saviharju & Kääriäinen Oy LKV toimii Nurmijärven talousalueella ja yritys on perustettu 2016 tammikuussa kahden yrittäjän; Marika Kääriäisen ja Tarjaliisa Saviharjun voimin. Tarjaliisa Saviharjun mukaan monet asiakkaista ovat sanoneet yrityksen tunnistavaksi piirteeksi välittäjien autot logoineen, mutta monet myös tunnistavat hänen mukaansa yrityksen nimestä ja vahvoista henkilöbrändeistä. Yritys toimii kotitoimistoista käsin, asiakkaita tavataan joko heidän kotonaan tai yrittäjien kotitoimistoilla. Saviharju & Kääriäinen Oy LKV on vahvasti alueellinen välitysliike, tämän myötä alueellinen tuntemus ja sen tärkeys sekä myyjälle että ostajalle korostuu.

Tutustu yritykseen lisää: https://sklkv.fi/

Vuoden Yritys 2022 Etta LKV, Turku

”Pyrimme siihen, että asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun ja hyvän lopputuloksen.”

Etta LKV on perustettu vuonna 2019 joulukuussa neljän kiinteistönvälittäjän voimin ja toimii Varsinais-Suomen alueella sekä Helsingin alueella. Yrityksen henkilöstöön kuuluu 10 välittäjää, joista yhdeksän toimii Turussa ja yksi Helsingissä. Yritys haluaa olla helposti lähestyttävä ja tämä onkin otettu huomioon brändin imagossa ja toimintatavassa. Asiakaslähtöisyys on yrityksen peruspilari, jota tukevat yrityksen mukaan aktiivisuus, ammattitaitoisuus ja laadukkuus. Markkinointia tapahtuu monipuolisesti erilaisissa kanavissa, kuten sosiaalisessa mediassa, yrityksen nettisivuilla sekä erilaisissa printtimedioissa.


Tutustu yritykseen lisää: https://ettalkv.fi/

Seuraa yritystä somessa:
https://www.facebook.com/ettalkv
https://www.instagram.com/ettalkv/

Turun Talokulma Oy LKV, Turku

Rehellisyys ja asiakkaan kunnioittaminen ihan loppuun saakka – ne kyllä tuottavat tulosta.”

Turun Talokulma Oy on vuonna 1987 perustettu Varsinais-Suomessa toimiva yritys, jonka alla toimivat kiinteistönvälittäjät Pekka Tähtinen ja Anssi Järvinen. Yritys on tunnistettavissa henkilöistään ja välitystyötä on tehty asiakkaan näkökulmasta monelle eri sukupolvelle. Yritys markkinoi asuntoportaaleissa, julkisten esittelyjen kautta sekä paikallisissa sanomalehdissä. Kiinteistönvälityksessä tärkeintä on yrityksen mukaan rehellisyys, avoimuus ja ihmisten kanssa toimeen tuleminen. Sinnikkään työn ansiosta yritys on pärjännyt alalla hyvin ja yrityksen toimitusjohtaja Pekka Tähtinen kuvaa yrittäjyyttä sanoin: ”Yrittäminen on mukavaa!”


Tutustu yritykseen lisää: https://talokulma.fi/yritys/

Seuraa yritystä somessa:
https://www.facebook.com/TurunTalokulmaOy/


Aiempien vuosien voittajat

VUODEN YRITYS

2021 Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV, Jyväskylä
2020 LKV Tuomiset, Naantali, Turku
2019 Asuntokauppa Hanna & Hanna LKV Oy, Helsinki, Nummela
2018 Tampereen Arvohuoneistot Oy, Tampere
2017 Kiinteistönvälitys Alanko Oy, Salo

VUODEN MARKKINOIJA

2021 Kiinteistönvälitys Otso LKV Oy, Pori
2020 Asuntomesta Oy LKV, Lappeenranta
2019 Kotoisa LKV, Turku
2018 Villa Oy LKV, Tampere

VUODEN VÄLITTÄJÄ

2021 Merja Kausto, Mikkeli
2020 Pekka Tähtinen, Turku
2019 Hanna Johansson, Helsinki
2018 Pertti Heikkilä, Turku
2017 Mikko Savolainen, Jyväskylä