Etusivu Myytävät kohteet 70 m² Rytinkuja 1, 21420 Lieto olh+k+2mh+kph/wc/s+wc+vh+terassi+lämmin varasto+autokatospaikka – Oikotie 22198867

249 000 € 70 m²

Rytinkuja 1, Talviniitty, Lieto olh+k+2mh+kph/wc/s+wc+vh+terassi+lämmin varasto+autokatospaikka

Etta LKV

www.ettalkv.fi

Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku

Tiina Rundelin
Tiina Rundelin

045 185 8887

Velaton hinta
249 000 €
Hoitovastike
224 € / kk
Asuinpinta-ala
70 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Talviniitty
Kaupunki
Lieto

Moderni ja avara koti Liedossa – rauhaa ja mukavuutta luonnonläheisessä ympäristössä

Tervetuloa ihastumaan tähän moderniin kotiin, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän avaruutta, mukavuutta ja tyylikkyyttä! Heinäkuussa 2022 valmistunut asunto sijaitsee rauhallisella Rytinkujalla Liedon Talviniityssä, ja sen ajaton sisustus sekä huippuvarustelu takaavat helppoa ja vaivatonta asumista. Tämä koti on ihanteellinen valinta sinulle, joka arvostat laadukasta rakentamista ja toimivia tilaratkaisuja.

Lieto on elinvoimainen ja viihtyisä kunta, joka tarjoaa asukkailleen kattavat lähipalvelut sekä monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet. Tämä turvallinen ja luonnonläheinen asuinalue on erityisesti lapsiperheiden ja rauhallista elämää arvostavien suosiossa. Alue yhdistää idyllisen maaseutumaisen ympäristön erinomaisiin liikenneyhteyksiin. Turkuun ajat noin vartissa, ja yhteydet ohikulkutielle ovat vaivattomat, mikä tekee liikkumisesta sujuvaa. Sijainti tarjoaa tasapainoisen ympäristön, jossa voit nauttia sekä luonnon rauhasta että kattavasta palvelutarjonnasta.

Asunto tarjoaa 70 neliötä modernia asumista, ja tilava 3h + keittiö -pohjaratkaisu mahdollistaa monipuoliset sisustusratkaisut. Keittiö ja olohuone hurmaavat noin kolmen metrin huonekorkeudellaan, joka tuo tilaan upeasti valoa ja ilmavuutta. Noblessa-keittiö ja AEG-kodinkoneet viimeistelevät keittiön tyylikkääksi ja toimivaksi. Nilan ECS9 poistoilmalämpöpumppu viilennystoiminnolla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä takaavat asumismukavuuden ympäri vuoden. Tilava terassi yhdistettynä ulkoporealtaaseen tarjoaa täydellisen rentoutumishetken niin arki-iltoina kuin viikonloppuina.

Kirsikkana kakun päällä on kaksi autopaikkaa, katos ja pihapaikka, jotka kuuluvat asunnon osakkeisiin, joten pysäköintiongelmia ei tarvitse murehtia. Tämä koti on erinomainen valinta niin perheelle kuin pariskunnallekin, joka arvostaa modernia asumista luonnonläheisessä ympäristössä, mutta kuitenkin hyvien yhteyksien päässä palveluista.

Tule ja tee tästä unelmiesi koti!
– Voit tilata sähköpostitse sähköisen esitteen jo etukäteen tutustuttavaksi, nähdään näytöillä!

TIINA RUNDELIN
Asuntomyyjä, partner 0451858887 / tiina.rundelin@etttalkv.fi

Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille sinun kotiisi ja ota askel kohti uusia kotiunelmia.

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 20.10.2024 klo 15:30 - 16:00

Perustiedot

Sijainti
Rytinkuja 1, 21420 Lieto
Kaupunginosa
Talviniitty
Kohdenumero
80375572
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
70 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Huoneiston kokoonpano
olh+k+2mh+kph/wc/s+wc+vh+terassi+lämmin varasto+autokatospaikka
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
1kk sisällä kaupanteko hetkestä.
Keittiön varusteet
Tumma huippukuntoinen ja laadukas Noblessan keittiö yhdistyy saumattomasti tyylikkääseen oleskelutilaan. Erkkerityyppinen syvennys tarjoaa oman arvoisensa paikan ruokapöydälle ikkunan äärellä josta käy näkymä takapihalle. AEG:n laadukkaat ingroidut kodinkoneet viimeistelee huolitellun ilmeen. Varusteet: induktioliesitaso, erillisuuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, aktiivihiilisuodatin, jääkaappi, pakastinkaappi, musta komposiittiallas, hana, kiinteät kaapistot, kiinteät valaisimet. Välitila: laminaatti Työtasot: lainaatti Lattia: vinyyli Seinät: maali Lattialämmitys.
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyhuone huokuu arjen ylellisyyttä. Kauniit harmaat laatat ovat ajattomat ja vaivaton pitää puhtaana. Tilassa on paikka myös pesutornille. Varusteet: WC-istuin, peilikaappi, allaskaapisto, hana, astianpesukoneliitäntä, kiinteä kaappi, sadetinsuihku, kiinteät valaisimet. Lattia: laatta Seinät: laatta Lattialämmitys. Vedeneristetty. WC (2): WC1 sijaitsee eteisessä sisäänltulon läheisyydessä keskeisellä paikalla. Tila on laatoitettu pesuhuoneen kanssa samoilla laatoilla jolloin tunnelma on yhtenäinen ja viimeistelty. Varusteet: Allaskaapisto, hana, bidee-suihku, peilikaappi, WC-istuin, lattiakaivo Lattia: Laatta Seinät: Laatta Vedeneristetty. Lattialämmitys. WC2 sijaitsee kodin pesuhuoneen yhteydessä.
Säilytystilat
Lämmin ulkovarasto, vaatehuone ja kaapistot
Tulevat remontit
Yhtiön omistamat asuinrivitalot valmistuivat asuinkäyttöön vuonna 2022. Lain tarkoittamia kunnostus- ja muutostöitä ei ole tehty. Tulevan viiden vuoden aikana suoritetaan lähinnä huoltokirjan huolto-ohjelman mukaiset huoltotoimet.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kaunis vaalea sauna ylellisellä lasiseinällä on aina tyylikäs eikä poistu koskaan muodista. Sähkökiuas (Harvia). Lauteet haapaa. Seinät: puupaneeli, lasi Lattia: laatta Vedeneristetty.
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
249 000 €
Myyntihinta
249 000 €
Neliöhinta
3 557,14 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
224 € / kk
Yhtiövastike
224 € / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesi kulutuksen mukaan (ennakko 15euroa/hlö/kk). Sähkö kulutuksen mukaan (nykyisellä omistajalla n.12000 kwh/v sisältäen lämmityksen, porealtaan lämmityksen sekä taloussähkön. Porealtaan lämmitys vuodessa n.3000-3500kwh/v) Tietoliikennevastike 15,00 euroa/kk. Autokatospaikka 5,00 euroa/kk. **Hoitovastike sisältää taloyhtiön vuosittaisen tonttivuokran. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Liedon Presidentti
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
10
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.09.2031, Lisätiedot: LVI-JOB OY, Juha Brunnila | todistuksen laatimispvm 03.09.2021
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Maanvuokraaja
Liedon kunta
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
23.5.2071
Tontin vuokra
2 696,84 € / vuosi
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Suomen Kiinteistöhallinta Oy, Kiinteistötahkola Turku, Aaro Suvanto, aaro.suvanto@kiinteistotahkola.fi, 0207480002
Kaavoitustiedot
Liedon kunta
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lämmitys
Poistoilmalämpöpumppu (vesikiertoinen lattialämmitys)

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Jokaiseen osakesarjaan kuuluu yksi katos- ja yksi kylmäautopaikka.
Yhteiset tilat
Kaapeli-tv ja Tekninen tila
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kodin makuuhuoneet sijoittuvat loogisesti molemmin puolin asuntoa jolloin jokainen saa tarvitsemansa rauhan sitä halutessaan. Säilytysjärjestelmäksi on valittu päämakuuhuoneeseen tilava vaatehuone ja kodin pienempään makuuhuoneeseen koko seinän mittaiset peililliset liukuovikaapistot. Näkymä ikkunoista molemmissa huoneissa käy etupihalle. Seinät: maali, sormipaneelista tehosteseinä Lattia: vinyyli Lattialämmitys.
Olohuoneen varusteet
Oleskelutila on ruhtinaallisen kokoinen ja lisää tilantuntua antaa hulppea n.3 metrinen huonekorkeus ja suuret ikkunat. Tilasta käynti terassille. Seinät: maali, sormipaneelista tehosteseinä Lattia: vinyyli Lattialämmitys.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset