Etusivu Myytävät kohteet 30 m² Laurinmäenkuja 3 C 101, 00440 Helsinki 1h+kt – Oikotie 22128456

208 500 € 30 m²

Laurinmäenkuja 3 C 101, Lassila, Haaga, Lassila, Länsi-Helsinki, Läntinen, Helsinki 1h+kt

Jarmo Taipale
Jarmo Taipale

040 829 7171

Velaton hinta
208 500 €
Hoitovastike
148,50 € / kk
Asuinpinta-ala
30 m²
Huoneita
1
Kerros
2
Rakennusvuosi
2025
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Lassila, Haaga, Lassila, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kaupunki
Helsinki

YLEISESITTELYSSÄ ON MAHDOLLISTA TUTUSTUA ESITTELYASUNTOON SEKÄ ERI TYYPPISIIN ASUNTOIHIN C-TALOSTA, A-TALON ASUNTOIHIN VAIN YKSITYISESITTELYT SOPIMUKSESTA.

OMALLE TONTILLE VALMISTUVIA KOTEJA LASSILAAN! Asunto Oy Helsingin Jupiter sijaitsee Helsingin Lassilassa, lähellä Pohjois-Haagan juna-asemaa. Kyseessä on täydennysrakentamiskohde olemassa olevaan kaupunkirakenteeseen, joten läheltä löytyvät jo valmiiksi hyvät kulkuyhteydet ja palveluita. Arvioitu valmistuminen on 19.3.2025-19.5.2025.

Jupiterissa on kaksi taloa, toisessa on viisi ja toisessa kahdeksan kerrosta, yhteensä 69 omalle tontille valmistuvaa kotia. Huoneistokokoja löytyy aina 28,5 m² yksiöistä - 91,0 m² neljän huoneen asuntoihin.

Asuntojen kokojakauma on laaja, ja kaikki asunnot ovat toimivia. Suurimmat asunnot avautuvat kahteen tai kolmeen ilmansuuntaan. Lähes jokaisella asunnolla on oma parveke tai terassi, ja muutamalla asunnolla on ranskalainen parveke. Isoimmissa asunnoissa on pääsääntöisesti oma sauna. Suurin osa parvekkeista ja terasseista on suunnattu länteen tai etelään. Kodeista löytyy modernit neutraalit
materiaalit. Hintaan sisältyviä tyylisuuntia on useita, joista voit valita itsellesi sopivimman.

Rakennusten alimpiin kerroksiin on sijoitettu sauna- ja kerhotilat, ulkoväline-, lastenvaunu- ja irtaimistovarastot, pesulat ja kuivaushuoneet. Rakennusten välissä sijaitsevasta autohallista on suorat kulkuyhteydet rakennuksien porrashuoneisiin. Autopaikat myydään omilla osakkeilla.

TILAA ESITE JA TIETOPAKETTI SÄHKÖPOSTIISI:
JARMO TAIPALE 040 829 7171 / jarmo@nordlkv.fi I EERO VUORILEHTO 044 222 2421 / eero@nordlkv.fi

Onko nykyinen asunto osana rahoitusta? Turvallinen ja joustava siirtyminen uuteen kotiin! Ilmainen arviointi ja myyntisuunnitelma vanhalle asunnolle.

Perustiedot

Sijainti
Laurinmäenkuja 3 C 101, 00440 Helsinki
Kaupunginosa
Lassila, Haaga, Lassila, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kohdenumero
20040716
Kerros
2 / 5
Asuinpinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
1h+kt
Huoneita
1
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
19.3.2025-19.5.2025
Keittiön varusteet
Puustellin keittiöt: Keittiökalusteiden ovet ovat 16 mm melamiiniovia ja työtasot laminaattia. Keittiön välitila on Aluco-välitilalevyä. Keittiöaltaat ovat yksialtaisia tasoon upotettuja altaita. Keittiössä on jää-pakastinkaappi tai erilliset jääkaappi ja pakastin. Asunnoissa on 60 cm induktio liesitaso ja kalusteeseen integroitu uuni ja 60 cm (yksiöissä ja joissakin kaksioissa 45 cm) astianpesukone. Kaikissa asunnoissa on valaisimella varustettu liesikupu, välitilan valaistus led-valonauhoilla ja pistorasiat sekä tilavaraus mikroaaltouunille.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: ranskalainen.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneissa on wc-istuin, pesuallas, allaskaappi, valaisinpeilikaappi, kattovalaisin, osassa pyykkikomero, wc-paperiteline, pyyhekoukkuja, pistorasiat sekä tilavaraus ja liitännät 600 mm pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle. Suihkut varustetaan suihkuseinällä. Varustus: lattialämmitys.
Näkymät
Suurin osa parvekkeista ja terasseista on suunnattu länteen tai etelään. Suurimmat asunnot avautuvat kahteen tai kolmeen ilmansuuntaan.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Kaikki tarvittavat palvelut löytyvät lyhyen matkan päästä kotoa, olitpa sitten menossa juna-asemalle, ruokakauppaan, kouluun tai urheilemaan. Etäisyydet (noin): Kauppakeskus Kaari moninaisine palveluineen..................... n. 1,0 km Lähin ruokakauppa S-Market.............. n. 400 m Pohjois-Haagan yhteiskoulu ja ala-aste ............................................ n. 1,5 km Päiväkoti ............................................... n. 500 m Bussiseisake .......................................... n. 500 m Lassilan liikuntapuisto .......................... n. 700 m Pirkkolan urheilupuisto .........................n. 2,5 km Haagan terveysasema ........................n. 2,5 km Pohjois-Haagan juna-asema .............. n. 600 m Helsingin rautatieasema ......................... n. 9 km Koulut: Alueella Päiväkoti: alueella
Lisätiedot
Oma tontti! Täydennysrakentamiskohde olemassa olevaan kaupunkirakenteeseen. Yhtiöjärjestyksessä on tupakoinnin kieltävä pykälä. Rakennusluvan lupamääräysten mukaan yhtiön asuntoja ei saa käyttää majoitustoimintaan (normaali vuokraus on sallittua).

Hinta

Velaton hinta
208 500 €
Myyntihinta
83 500 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 950 € / m²
Velkaosuus
125 000 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
1 005 € / kk
Hoitovastike
148,50 € / kk
Yhtiövastike
1 153,50 € / kk
Vesimaksu
27 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: ARVIOT VASTIKKEISTA JA KÄYTTÖMAKSUISTA 30.5.2023 Muutokset mahdollisia Hoitovastike A 4,95 € / m² / kk Pääomavastike C - korko 2,20€ / jyvitetty osake / kk - lyhennys 1,82 € / jyvitetty osake / kk Ensimmäinen lyhennyserä erääntyy yhtiölle maksettavaksi keväällä 2027. Pääomavastike sisältää arvioidun lyhennyksen ja koron osuuden (1005,00€/kk), lyhennysvapaalla ajalla pelkkä korko (550,00€/kk). Korkomuutokset vaikuttavat olennaisesti rahoitusvastikkeen suuruuteen. Yhtiön laina-aika on rakennusaika + 25 vuotta. Yhtiön rahoittajapankki on S-Pankki Oy. Laina sidotaan 12 kk:n Euribor -korkoon.Lainan marginaali (0,9 %) Koron osuus laskettu 5,2 %:n kokonaiskorolla. Pääomavastike koron osalta tarkistetaan hallinnan luovutushetkellä vastaamaan sen hetkistä, lainasta perittävää todellista korkokantaa !! Mediavastike B 6,00€ / hsto / kk Vesimaksuennakko 27,00€ / hlö / kk Kulutetusta vedestä suoritetaan korvaus huoneistokohtaisen mittauksen perusteella, vedenkulutuksesta peritään kuitenkin ennakkomaksua, jonka perusteena on huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärä Saunamaksu 25,00 € / kk (1 vuoro/vko)

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Jupiter
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2025
Huoneistojen lukumäärä
69
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
kumibitumikermi
Kattotyyppi
Tasa
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Hyvät, juna ja bussit

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
piha-autopaikkoja: 6. autohallipaikkoja: 47.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Rakennusten ensimmäisissä kerroksissa sijaitsee myös saunaosastot ja kerhotilat sekä ulkoilu- ja lastenvaunuvarastoja. C-talon 1. kerroksessa on lisäksi väestönsuojat/irtaimistovarastot ja teknisiä tiloja. C-talon pesula sijaitsee 2. kerroksessa kansipihan tasossa. A-talossa on kellarikerros, joissa sijaitsee mm. ulkoiluvälinevarastoja, teknisiä tiloja, väestönsuojat/irtaimistovarastot, pesula sekä kuivaushuone.
Muut tilat
Makuuhuoneiden komeroissa on hyllyt ja vaatetangot. Eteisessä on liukuovikomero peiliovilla (kirkas kuvastin). Siivouskomero on eteisessä tai keittiössä, pyykkikomero eteisessä tai pesuhuoneessa pohjapiirustuksen mukaan.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Asuinhuoneiden lattiapinnat ovat parkettia. Kylpyhuoneiden lattiat ovat laatoitettuja.. Seinämateriaalien kuvaus: Asuinhuoneiden seinäpinnat ovat maalattuja. Kylpyhuoneiden ja wc-tilojen seinät ovat laatoitettuja..Lattia: Pesutiloissa: laatta. Seinät: Pesutiloissa: kaakeli.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset