Etusivu Myytävät kohteet 70.5 m² Melkonkatu 21a B, 00210 Helsinki 3h, avok, kph, s, lasit. p (yj. 3h+kt+s) – Oikotie 22071725

445 000 € 70,5 m²

Melkonkatu 21a B, Lauttasaari, Vattuniemi, Eteläinen, Länsi-Helsinki, Läntinen, Helsinki 3h, avok, kph, s, lasit. p (yj. 3h+kt+s)

Bo LKV | Töölö

www.bo.fi

Tunturikatu 18, 00100 Helsinki

Pipsa Saarinen
Pipsa Saarinen

0451360980

Velaton hinta
445 000 €
Hoitovastike
387,75 € / kk
Asuinpinta-ala
70,5 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2012
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Lauttasaari, Vattuniemi, Eteläinen, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kaupunki
Helsinki

Parvekkeellinen ja valoisa läpitalon kolmio vuonna 2012 valmistuneessa taloyhtiössä.

Selkeä hyvä pohjaratkaisu, jossa neliöt on käytetty hyvin. Olohuone on tilava ja sieltä on käynti länsiparvekkeelle.

Raikkaan valkoiset sisustussävyt, joihin puupinta tuo kivasti lämpöä ja kodikkuutta. Kolmio käsittää tilavan avokeittiön, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuoneen ja saunan. Makuuhuoneet ovat vehreän ja rauhaisan sisäpihan suuntaan.

Omassa saunassa rentoudut aina kun se sinulle sopii. Tilavassa kylpyhuoneessa on hyvin tilaa pesutornille ja lattialämmitys tuo mukavuutta.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu. Tämän asunnon osalta tontin murto-osa on lunastettu, joten tontista ei tarvitse maksaa vuokraa.

Yhtiö sijaitsee erinomaisella paikalla, jossa kaikki tarvittavat palvelut ovat lähellä: ruokakaupat (Lidl, S-market, K-Market), apteekki, postin noutopiste, koulu ja lähin päiväkoti sijaitsevat kaikki alle 500 metrin etäisyydellä. Lauttasaari on tunnettu upeista, merellisistä ulkoilureiteistään. Helsingin keskustaan pääsee bussilla vartissa ja lähin metroasemakin on kävelymatkan päässä.

Taloyhtiön piha leikkipaikkoineen on yhteydessä usean taloyhtiön muodostamaan suureen korttelipihaan, jossa on lisää viihtyisiä leikkipaikkoja lapsille. Lähin päiväkoti sijaitsee myös tällä korttelipihalla, ja sen piha on arki-iltaisin ja viikonloppuisin avoinna kaikille lapsille.

Ensimmäisen kerroksen kodissa liikkuminen ja arki on ihanan helppoa. Tämä koti sopiikin loistavasti koiraperheelle, seniorille tai pienelle lapsiperheelle.

Olisiko tässä teidän uusi ihana koti? Tervetuloa ihastumaan. Ota yhteyttä.

Kohdetta myy:

Pipsa Saarinen
myyntijohtaja Töölö,
kiinteistönvälittäjä LKV, partner
045 136 0980
pipsa@bo.fi"

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 14:30 - 15:10

Perustiedot

Sijainti
Melkonkatu 21a B, 00210 Helsinki
Kaupunginosa
Lauttasaari, Vattuniemi, Eteläinen, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kohdenumero
21145775
Kerros
1 / 5
Asuinpinta-ala
70,5 m²
Tontin pinta-ala
3 260 m²
Kokonaispinta-ala
70,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
3h, avok, kph, s, lasit. p (yj. 3h+kt+s)
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyväkuntoinen huoneisto, normaalia käyttökulumaa mm. lattiassa.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
kaapistot, jääkaappi/pakastin, astianpesukone (integroitu), induktioliesi, mikroaaltouuni (integroitu), kiertoilmauuni, liesituuletin, pesuallas, taso: massiivipuuta lattia tammiparketti. Välitilassa lasi kiinteät valaisimet.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: länsi
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: suihku, suihkuseinä, käsienpesuallas, wc-istuin, bide-suihku, peilikaappi, allaslaatikosto, ei pyyhepatteria, pesukoneliitäntä (paikka pesutornille) sauna: sähköinen kiuas, puupaneelilauteet. Kylpyhuoneen seinät ja lattia: laatoitettu. Sähköinen lattialämmitys. .
Säilytystilat
Kuvaus: Irtainvarasto kellarissa
Tulevat remontit
2028 Ilmanvaihtokanavien, ilmanvaihtoventtiilien ja koneiden puhdistus sekä ilmanpaineiden säätö
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2022 10 v. vastuutarkastus ja PTS suunnitelma 2022 Vesimittareiden korjaaminen, ilmastointikanavien nuohous, huoneistojen vesimittareiden vaihto, ilmastoinnin kanavien puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö, sähköautojen latausinfran rakentaminen 2023 Sähköautojen latausinfran ja latausasemien rakentaminen
Näkymät
Näkymät Melkonkadulle
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Puupaneeli lauteet, lattia laatta, kiuas: sähkö.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: S-market Itälahdenkatu 100 m, K-Supermarket Vattuniemi 100 m, Lidl Lauttasaari 200 m Koulut: Vattuniemen ala-asteen koulu 400 m, Lauttasaaren ala-asteen koulu 1,2 km, Lauttasaaren yhteiskoulu 1,5 km Päiväkoti: Päiväkoti Melkko 190 m, Päiväkoti Veijari 550 m, Päiväkoti Lunni 800 m, Päiväkoti Silkkiuikku 600 m
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet, verhotangot ja eteisen kokovartalopeili kuuluvat kauppaan. Koneellinen ilmanvaihto tulo ja poisto . Kauppaan ei kuulu: Pesutorni ei kuulu kauppaan.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
445 000 €
Myyntihinta
442 585,03 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 312,06 € / m²
Velkaosuus
2 414,97 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
50,05 € / kk
Hoitovastike
387,75 € / kk
Yhtiövastike
437,80 € / kk
Vesimaksu
21,50 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakko ja tasataan mittareiden mukaan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta. Hallituksella valtuudet kerätä enintään kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike mikäli yhtiön taloudellinen tilanne sitä vaatii. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupan jälkeen. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan. Luovutusrajoitus: Yj. 8§ Lunastusoikeus koskee autohallipaikan hallintaan oikeuttavan osakkeen siirtymistä. Yhtiössä on voimassa parveketupakointikielto. Yj. 5§ Osakkeenomistaja, jonka huoneistoon on yhtiön rakentamisvaiheessa tai myöhemmin tehty ns. lisä- ja muutostyönä ratkaisuja, jotka poikkeavat yhtiön muiden huoneistojen perusratkaisuista, vastaa niiden aiheuttamista ylläpito-, kunnostus- ja perusparannuskuluista. Mikäli lisä- ja muutostyöratkaisuista aiheutuu kustannuksia yhtiölle, yhtiöllä on oikeus periä osakkeenomistajalta ne kustannukset, jotka ylittävät yhtiön muiden huoneistojen alkuperäisten ratkaisujen yhtiölle aiheuttamat keskimääräiset kulut. Näin perittävän kustannuksen suuruudesta päättää yhtiön hallitus. Sikäli kun aiheutuvaa kustannusta ei saada mitattua, hallitus arvioi suoritettavan korvauksen määrän perustuen mahdollisimman tarkkaan arvioon yhtiölle aiheutuvista lisäkustannuksista. Vastikkeiden ja käyttökorvausten maksuajan ja -tavan määrää yhtiön hallitus

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Gneissi
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2012
Huoneistojen lukumäärä
79
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Bitumikate
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
D2013 Viimeinen voimassaolopäivä 3.3.2027.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
3 260 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Talohuolto Vilander Oy Kalevankatu 52, 00180 Helsinki p. 041 526 3914, nfo@talohuoltovilander.fi
Isännöinti
Retta Isännöinti Oy Pentti Rouvali Vuorikatu 5 A, 00100 Helsinki p. 010 228 3140, pentti.rouvali@retta.fi
Kaavoitustiedot
Tiedustelut Helsingin kaupunki, www.hel.fi/kaavoitus, 09 310 1691
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussit, metro 900 m
Lämmitys
kaukolämpö, muu ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo/poisto

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autohallipaikkoja: 67.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Kerhohuone, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, pesutupa, sauna, huoneistokohtaiset varastot, koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä, kaapeli-TV Elisa. .
Muut tilat
Eteisessä kaapistot, lattia tammiparketti, seinillä maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
lattia tammiparketti, seinät maali, pienemmässä makuuhuoneessa yksi seinä tapetoitu, toisessa makuuhuoneessa kaapistot ja toisessa liukuovikaapistot.
Olohuoneen varusteet
Käynti parvekkelle, ikkunoita kahteen ilmansuuntaan. Lattia tammiparketti, seinät maali,

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset