Etusivu Myytävät kohteet 101.5 m² Näädänkatu 9, 20750 Turku 3mh+oh+k+wc+kph/s/wc+veranta+patio – Oikotie 22068317

228 000 € 101,5 m²

Näädänkatu 9, Huhkola, Turku 3mh+oh+k+wc+kph/s/wc+veranta+patio

Etta LKV

www.ettalkv.fi

Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku

Tiina Rundelin
Tiina Rundelin

045 185 8887

Velaton hinta
228 000 €
Hoitovastike
200 € / kk
Asuinpinta-ala
101,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1989
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Huhkola
Kaupunki
Turku

Huhkola on alueena vehreä pientalolähiö Turun itäisellä puolella vain alle 7 kilometrin päässä Turun kauppatoria. Miljöössä yhdistyvät idylli omakotitaloelämä sekä lisänä alueella on pari- ja rivitaloja. Kivenheiton päästä löydät suositun kauppakeskus Skanssin sekä lisänä Biolinja tarjoaa valtavasti monipuolisia muita palveluita. Alue huokuaa upeita ulkoilumahdollisuuksia niitä arvostavalle, tekisi sitten mieli mennä frisbeegolfaamaan, samoilemaan tai talvisin hiihtämään valaistulle pururadalle. Julkinen liikenne alueella toimii moitteettomasti, joten välitöntä tarvetta autolle ei ole.

Taloyhtiö perustuu viidestä rakennuksesta eli10 asunnosta, ja yhtiötä on vuosien saatossa hoidettu varsin esimerkillisesti. Valttikorttina yhtiössä on mukavan naapuruston lisäksi, poikkeuksellisen maltilliset kuukausikulut, huoneistokohtaiset autopaikat ja viihtyisä ympäristö. Tästä syystä yhtiöstä vapautuu harvoin myyntiin koteja.

Jo sisään astuessasi tunnet totisesti olevasi kotona!
Looginen pohjaratkaisu mahdollistaa kodin erilaisiin elämäntilanteisiin. Oleskelutila on yhtä suurta ruhtinaallista tilaa, joka yhdistyy käytännöllisesti keittiön kanssa. Tilaan mahtuu mainiosti suurempikin sohvakalusto ja kodin tunnelman sinetöi kaunis varaava takka. Oleskelutilasta avautuu käynti suloiselle verannalle sekä aurinkoiselle patiolle, joka antaa täydellisen jatkumon oleskelutilalle. Makuuhuoneita kodista löytyy kolme ja ne ovat sijoiteltu huomioiden antamaan kaikille oma rauha sitä kaipaavalle.

Koti on lähes alkuperäisessä kunnossa ja siitä on pidetty hyvää huolta suurella sydämellä. Tämä koti toimii tällaisenaan tai tarjoaa mahdollisesti loputtomasti mahdollisuuksia remonttitaitoiselle. Tervetuloa katsomaan tarkemmin paikan päälle- tehdään yhdessä kodinvaihtoon liittyvistä haaveistasi totta.

– Voit tilata sähköpostitse sähköisen esitteen jo etukäteen tutustuttavaksi, nähdään näytöillä!

Lisätiedot ja esittelyt:
ETTA LKV Tiina Rundelin | tiina.rundelin@ettalkv.fi | 045 185 888 7

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
ma 23.09.2024 klo 18:00 - 18:30

Perustiedot

Sijainti
Näädänkatu 9, 20750 Turku
Kaupunginosa
Huhkola
Kohdenumero
80372452
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
101,5 m²
Tontin pinta-ala
4 491 m²
Kokonaispinta-ala
101,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
3mh+oh+k+wc+kph/s/wc+veranta+patio
Huoneita
4
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Alkuperäisessä siistissä kunnossa.
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Erillinen keittiö josta löytyy mukavasti kaappi- ja laskutilaa. Keittiö on alkuperäinen mutta poikkeuksellisen siististi pidetty. Näkymä takapihalle. Varusteet: Jääkaappi-pakastin, astianpesukone, keraaminen liesi, uuni, liesituuletin, kiinteät valaisimet, kiinteät kaapistot. Välitila:laatta Lattia: laatta Seinät: maali
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyhuone on alkuperäisessä mutta siistissä kunnossa. Tilan yhteydessä sijaitsee toinen WC. Varusteet: Suihku, suihkunurkkaus lasisilla tuplaovilla, WC-istuin, allaskaapisto, hana, peilikaappi, pesukoneliitäntä, pyykinpesukone. Lattia: laatta Seinät: laatta Lattialämmitys. WC (2): Erillinen WC sijaitsee loogisesti heti sisääntulon läheisyydessä. Tila on alkuperäisessä siistissä kunnossa. Toinen kodin WC sijaitsee pesuhuoneen yhteydessä. Varusteet: WC-istuin, lavuaari, hana, peili, bidee-suihku, kiinteä kaappi Seinät: laatta Lattia: laatta.
Säilytystilat
Kaapistot ja huoneistokohtainen varasto
Tulevat remontit
Hallituksen laatima suunnitelma kunnossapitotarveselvityksestä seuraavalle 5vuoden ajalle: Pihan asfaltointi. Patterien vaihto (osin tehty). Sähköautojen latausvalmius. Ikkunoiden ja ulko-ovien kuntoisuuden seuranta ja tarvittaessa huoltomaalauksia.
Tehdyt remontit
Kaikkien rakennusten peltikattojen uusiminen v. 2021. Huoneistojen yläpohjan lisäeristäminen v. 2018. Yhtiön lämminvesivaraajien uusiminen v. 2017. Salaojitus (= kaikkien rakennusten salaojien / sadevesiputkiston uusimis- / rakennustyön suoritus sis patolevyjen asennus v. 2016. Ulko-ovien lukkojen uudelleensarjoitus ( Sento ) v. 2015. Ulkoverhouspanelointien huoltomaalauksia vuosina 2014 ja 2015. Ilmastoinnin poistokanavien puhdistus- ja säätötyö suoritettu v. 2013. Syöksytorvien ja sadevesikourujen uusinta on suoritettu 2012. Ulkovarastojen ovien panelointi on suoritettu v. 2006. Asennettu kattotikkaat ja kulku huippuimureille v. 1998. Rakennusten julkisivujen maalauskierros tehty loppuun v. 1997. Lisäksi on suoritettu normaaleja huolto- ja korjaustoimenpiteitä sekä hankittu tarvittavia työkaluja asukkaiden käyttöön.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Alkuperäisessä siistissä kunnossa.
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
853-024-0027-0001, 853-024-0027-0002, 853-024-002

Hinta

Velaton hinta
228 000 €
Myyntihinta
214 176,69 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
2 246,31 € / m²
Velkaosuus
13 823,31 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
268 € / kk
Hoitovastike
200 € / kk
Yhtiövastike
468 € / kk
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Vesi kulutuksen mukaan, ennakko 20eur/kk (mittarit tasataan kerran vuodessa). Sähkö kulutukseen mukaan, arvio kulutuksesta n.12 000-14 000 kwh/vuosi sisältäen taloussähkön ja lämmityksen. Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Huhkolan Omakodit
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
1989
Huoneistojen lukumäärä
10
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: E2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 15.04.2034, Lisätiedot: Insinööritoimisto Kiinteistöasiantuntijat Oy, Salminen Jarno | laatimispvm 15.04.2024
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
4 491 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Isännöinti Päivärinta Ky, Matti Päivärinta, toimisto@isannointipaivarinta.com, 02 4693 193
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Seinäpatterit, märkätilassa lattialämmitys (kaapeli). Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Ilmalämpöpumppu, Puu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Huoneistokohtaiset lämpötolpalliset pihapaikat. Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Huoneistokohtainen pistokkeellinen pihapaikka.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneita kodista löytyy kolme, päämakuuhuone sekä kaksi pienempää. Hulppean kokonen päämakuuhuone sijaitsee kodin toisessa päädyssä ja tarjoaa täydellisen rauhan sitä kaipaavalle. Pienemmät makuuhuoneet sijaitsevat oleskelutilan läheisyydessä ja ovat myös aidosti järkevän kokoiset. Lattia: muovimatto Seinät: maali
Olohuoneen varusteet
Oleskelutila on yhtä suurta ruhtinaallista tilaa. Tilaan mahtuu mainiosti suurempikin sohvakalusto ja kodin tunnelman sinetöi kaunis varaava takka. Tilaa on aikanaan laajennettu yhdestä kodin makuuhuoneesta poistamalla väliseinä ja se on mahdollista palauttaa takaisin alkuperäiseen pohjaratkaisuun vaivattomasti elämäntilanteen sitä vaatiessa. Tilasta käynti suloiselle verannalle sekä aurinkoiselle patiolle joka antaa täydellisen jatkumon oleskelutilalle. Lattia: parketti Seinät: maalattu

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset