Etusivu Myytävät kohteet 137 m² Luostarinkatu 15, 20700 Turku olh+k+2xmh+2xWC+kph/s+takkahuone+apukeittiö/vaatehuone+patio+autohallipaikka+lämminvarasto – Oikotie 22052774

548 000 € 137 m²

Luostarinkatu 15, Keskusta, III kaupunginosa, Turku olh+k+2xmh+2xWC+kph/s+takkahuone+apukeittiö/vaatehuone+patio+autohallipaikka+lämminvarasto

Etta LKV

www.ettalkv.fi

Sibeliuksenkatu 3 A 6, 20100 Turku

Tiina Rundelin
Tiina Rundelin

045 185 8887

Velaton hinta
548 000 €
Hoitovastike
685 € / kk
Asuinpinta-ala
137 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2006
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Keskusta, III kaupunginosa
Kaupunki
Turku

MODERNIA MUKAVUUTTA TURUN SYDÄMESSÄ, SAMPPALINNAN PUISTON KUPEESSA

Tervetuloa tutustumaan tähän suureen ja upeaan cityasuntoon, joka sijaitsee arvostetulla alueella Luostarinkadulla, aivan Samppalinnan puiston sydämessä. Tämä ainutlaatuinen koti tarjoaa täydellisen yhdistelmän tilavaa ja modernia kaupunkiasumista historiallisessa ympäristössä.

Kodissa on poikkeuksellisen tilavat oleskelutilat, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Suuri olohuone tarjoaa runsaasti tilaa viihtymiseen, ja se yhdistyy saumattomasti ruokailutilaan, sekä ruhtinaallisen kokoiseen keittiöön. Keittiö on varustettu ajattomilla ja kestävillä pintamateriaaleilla ja laadukkailla integroiduilla kodinkoneilla. Kodista löytyy kaksi makuuhuonetta, jotka tarjoavat tilaa perheelle, vieraille tai vaikkapa etätyöskentelyyn. Lisäksi asunnon kylpyhuoneen yhteydessä on viihtyisä takkahuone. Tilaan on teetätetty oma kiinteä baaritiski, josta vaivattomasti loihdit vaikkapa ammattilaisen ottein herkullisia moctaileja tai coctaileja. Takkahuone tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia monenlaisiin elämäntilanteisiin, oli kyseessä tarve sitten lisämakuuhuoneelle tai harrastetilalle.

Kodin kruunaa oma terassi, joka toimii täydellisenä kesäolohuoneena aikaisin keväästä pitkälle syksyyn. Terassi avautuu suojaisalle sisäpihalle, jota ympäröi kauniit jokavuotiset istutukset mitkä lisäävät yksityisyyttä ja viihtyisyyttä.

Sijainti Luostarinkadulla on vertaansa vailla. Kaupungin monipuoliset palvelut, kulttuurikohteet ja Aurajoen kauniit ulkoilureitit ovat kaikki kävelymatkan päässä. Rauhallinen, vehreä ympäristö ja hyvät julkisen liikenteen yhteydet tekevät tästä kodista täydellisen paikan nauttia Turun keskustan parhaista puolista.

Tämä koti on täydellinen valinta, jos arvostat tilaa, laatua ja keskeistä sijaintia. Tule ja ihastu tähän kauniiseen kotiin, joka tarjoaa modernia asumismukavuutta historiallisessa ympäristössä!

Kodin lisänä on myynnissä erillisenä osakkeina autohallipaikka sekä bonuksena erillinen suuri lämmin varasto.

** Kohdetta esitellään vain yksityisesittelyin. Varaa yksityisesittelyaika sekä sähköinen esite välittäjältä.

Lisätiedot ja esittelyt:
ETTA LKV Tiina Rundelin | tiina.rundelin@ettalkv.fi | 045 185 8887

Perustiedot

Sijainti
Luostarinkatu 15, 20700 Turku
Kaupunginosa
Keskusta, III kaupunginosa
Kohdenumero
80371714
Kerros
1 / 4
Asuinpinta-ala
137 m²
Kokonaispinta-ala
137 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
olh+k+2xmh+2xWC+kph/s+takkahuone+apukeittiö/vaatehuone+patio+autohallipaikka+lämminvarasto
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
1-2kk kaupantekohetkestä.
Keittiön varusteet
Ruhtinaallisen kokoinen keittiö oleskelutilan ja ruokailusalin välittömässä läheisyydessä. Keittiö on jaettu vain osittaisella seinäelementillä jolloin seurustelu taittuu saumattomasti kokkailujen lomassa. Keittiön kalusteet ovat ajattomat korkeakiiltoharmaat ja tarjoavat poikkeuksellisen runsaasti laskutilaa sekä säilytystilaa. Integroidut AEG:n kodinkoneet sekä ylelliset kivitasot viimeistelevät viihtyvyyden arjen keskellä. Keittiöstä käynti kodin apukeittiöön joka tuo lisämukavuutta kodinhoitoon. Varusteet: allas, hana, astianpesukone, jääkaappi, pakastinkaappi, kaasuliesi keraamisella liesitasolla, liesituuletin, mikroaaltouuni, kalusteuuni. Välitila: lasi Työtasot: kivi Lattia: yhtenevä parketti Seinät: maalattu
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyhuone tarjoaa aidon SPA-tunnelman! Viehättävä erillinen pesutila on hiljattain pinnoitettu beigeen taittavalla hartsipinnoitteella. Suihkun lisäksi tilasta löytyy kylpyamme jonka vaahtoihin on rentouttava pulahtaa pitkän päivän jälkeen. Tilasta käynti saunaan. Vedeneristetty, lattialämmitys. Varusteet: sadetinsuihku, kylpyamme+hana. Seinät: hartsi ja laatta Lattia: hartsi. WC (2): Kodissa on kaksi erillistä WC-tilaa. WC1: Sijaitsee eteisessä sisääntulon välittömässä läheisyydessä. Seinät on laatoitettu mustalla kiiltävällä laatalla joka tuo tilaan ylellisen maskuliinista tunnelmaa. Varusteet: WC-istuin, allaskaapisto, bidee-suihku, peili, kiinteät valaisimet. Seinät: laatta Lattia: laatta WC2: Sijaitsee makuuhuoneiden sekä oleskelutilan läheisyydessä keskeisellä paikalla. Tila on hiljattain pinnoitettu trendaavalla beigeen taittavalla hartsillla. Varusteet: WC-istuin, allaskaapisto, bidee-suihku, peili, kiinteät valaisimet. Seinät: hartsi ja maali Lattia: hartsi.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista: Kiinteät kaapistot, vaatehuone, huoneistokohtainen perus häkkivarasto sekä lisänä oma lämmin 7m2 varasto. Lämmin varasto on erillinen osake (osakenrot 1700-1703).
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana: Parvekelasitusten huolto, lukostojen sarjoistus, porraskäytävän maalaus.
Tehdyt remontit
- Sähköautojen latausinfran rakentaminen 2022. - Salaojajärjestelmän kuvaus ja huolto 2019. - Esteettömän kulun järjestäminen 2019. - Vakiopaineventtiilin asennus käyttövesiverkkoon 2019. - Peruskuntoarvio sisältäen kaikkien märkätilojen kartoituksen 2018. - Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö 2016. - Lukosto uusittu 2015.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunan paneelit käsitelty, sähkökiuas, lauteet sekä saunan ovi uusittu vuonna 2021.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Jääkaappi ja pakastinkaappi alkavati olemaan teknisen käyttöiän päässä ja vaatii vaihtamista piakkoin.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
853-3-20-2

Hinta

Velaton hinta
548 000 €
Myyntihinta
548 000 €
Neliöhinta
4 000 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
685 € / kk
Yhtiövastike
685 € / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: -Vesi kulutuksen mukaan, huoneistokohtaiset mittarit jotka luetaan 3kk välein(lämminvesi 10,00eur/m3, kylmävesi 3,70eur/m3). -Sähkö kulutuksen mukaan. -Lämmin varasto (osakenrot 1700-1703), hoitovastike 17,50eur/kk. -Autohallipaikka (osakenrot 1583-1588), hoitovastike 31,25eur/kk ja rahoitusvastike 17,71eur/kk (=lainaosuus 996,78/31.8.2024). Lämmin varasto ja autohallipaikka on erillisiä osakkeita ja niiden yhteishinta on 20.000 euroa joka lisätään kauppahintaan. Varastoa ja autohallipaikkaa ei myydä erikseen vaan myytävän asunnon yhteydessä. -Varainsiirtovero 1,5% velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Samppalinnanpuisto
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2006
Huoneistojen lukumäärä
18
Kerroksia
4
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Aumakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 22.02.2025, Lisätiedot: Jussi Koskela, Valvox Oy | todistuksen laatimispvm 23.02.2015
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Turun Isännöintikeskus Oy, Ahtola Katja, katja.ahtola@turunisannointikeskus.fi, (02) 6517 2166
Kaavoitustiedot
Turun kaupunki, kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: Peruskuntoarvioa 2018.
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Toteutettuja autopaikkoja yhtiössä on 23 kpl, näistä kaikki on erillisiä osakkeellisia hallipaikkoja.
Yhteiset tilat
Urheiluvälinevarasto, väestönsuoja ja Parkkihalli ja huoneistokohtaiset varastot
Muut tilat
Takkahuone sijaitsee pesutilojen läheisyydessä. Varusteet: takka, kiinteä baaritiski Seinät: maalattu Lattia: yhtenevä parketti
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Lattia: yhtenevä parketti Seinät: maalattu
Olohuoneen varusteet
Oleskelutila on kodin sydän ja tärkeä kohtaamispaikka rentoihin arjen sekä juhlan ajanviettoihin. Tila on avara ja se yhdistyy saumattomasti ruokailusalin kanssa. Tila mahdollistaa paikan suuremmillekin huonekaluille. Olekelutilasta käynti aurinkoiselle terassille. Lattia: yhtenevä parketti Seinät: maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset