Etusivu Myytävät kohteet 124 m² Kukkatie 4 A, 33470 Ylöjärvi 3h, k, th, kph/s, khh, lämmin autotalli – Oikotie 22055124

289 000 € 124 m²

Kukkatie 4 A, Kirkonseutu, Haavisto, Ylöjärvi 3h, k, th, kph/s, khh, lämmin autotalli

Bo LKV | Tampere

www.bo.fi

Kelloportinkatu 1a, 33100 Tampere

Hanna Henriksson
Hanna Henriksson

040 840 3496

Velaton hinta
289 000 €
Asuinpinta-ala
124 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Kirkonseutu, Haavisto
Kaupunki
Ylöjärvi

BO!

Tervetuloa tutustumaan tähän viihtyisään paritalokiinteistöön Ylöjärvelle. Tämä tyylikäs asunto kätkee sisäänsä monia erinomaisia piirteitä, jotka tekevät siitä täydellisen kodin niin pienelle perheelle, kuin pariskunnallekin.

Asuntoa on remontoitu laajasti viime vuosina ja sisustettu kauniilla mustavalkoisilla sävyillä, jotka tuovat modernia ja ajatonta ilmettä jokaiseen huoneeseen. Asunnosta löytyy tilava olohuone, kaksi makuuhuonetta, tunnelmallinen takkahuone, tyylikäs kylpyhuone ja sauna. Moderni kodinhoitohuone yhdistää käytännöllisyyden tarjoamalla runsaasti kaappitilaa ja tilan pesukoneelle sekä kuivausrummulle. Kodinhoitohuoneen katosta saa laskettua taittoportaat, joita pitkin pääset koko asunnon kokoiselle käyttöullakolle, joka on ollut kesähuonekäytössä tarvittaessa.

Tontti rajoittuu metsään ja luonnonsuojelualueeseen, tarjoten näin ainutlaatuiset luontonäkymät ja loistavat puitteet rauhalliselle asumiselle. Asunnon suuri piha-alue sisältää mm. omenapuita ja erilaisia helppohoitoisia kukkia sekä kasveja. Yhtä suurta pihapiiriä et näin läheltä palveluja tule helposti löytämään! Takapihalta löytyy katettu terassi, joka on erotettu väliseinällä naapurista, joten tässä saat oleskella omassa rauhassasi. Rakennukselle on tehty vuosien mittaan useita kunnostuksia, jotka takaavat huoletonta asumista tulevaisuudessakin. Erityismaininta annettakoon kuitenkin kahden auton autotallille suurella varasto- tai verstastilalla ja kauko-ohjattavilla nosto-ovilla. Autotallin piha on asfaltoitu, joten sekin seikka tuo helpotusta pihan hoitoon!

Sijainti Kukkatiellä on erinomainen: lähellä ovat kaikki tärkeimmät palvelut, kuten kaupat, koulut ja terveyspalvelut. Hyvät kulkuyhteydet takaavat vaivattoman liikkumisen eri puolille kaupunkia, ja metsäiset ulkoilureitit lähtevät suoraan omalta tontilta. Alue on rauhallinen ja perheystävällinen, mikä tekee siitä täydellisen asuinpaikan.

Älä ohita tätä mahdollisuutta tutustua tähän ainutlaatuiseen kotiin – varaa esittelyaikasi jo tänään!

Hanna Henriksson
kiinteistönvälittäjä LKV, BoAc, KiLAT
040 840 3496
hanna.henriksson@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Kukkatie 4 A, 33470 Ylöjärvi
Kaupunginosa
Kirkonseutu, Haavisto
Kohdenumero
20445930
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
124 m²
Tontin pinta-ala
4 810 m²
Kokonaispinta-ala
124 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuinpinta-aloihin on laskettu kaikki asuintilat. Muita tiloja ovat asuntojen yhteiskäytössä (hallinnanjakosopimus) oleva asuntojen välinen apukeittiö/tekninen tila (rakennuspiirroksissa kodinhoitohuone), jossa on leivinuuni, sähkötaulut sekä vesimittarit/jakotukit, tila on yhteensä 13 m2. Ilmoitettu pinta-ala perustuu rakennuslupa-asiakirjoihin ja - piirroksiin. Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin rakennusten nykyisten ja rakentamisaikaisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Ei ole tiedossa, onko asuinpinta-alasta vähennetty rakennuspiirroksissa tulisijojen tai kaapistojen osuutta.
Huoneiston kokoonpano
3h, k, th, kph/s, khh, lämmin autotalli
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
kaupanteosta 1-2 kk
Keittiön varusteet
Liesi: sähköliesi. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi. Välitilat terästä.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, lattialämmitys, suihku. Erillisen WC:n kuvaus: Peili, allaskaappi ja yksi korkea kaappi. Varustus: lattialämmitys, bidee-suihku.
Säilytystilat
Kuvaus: Ullakko jatkuu koko talon leveydeltä. Siellä on parkettilattia ja taittoraput laskevat kodinhoitohuoneen katosta tähän tilaan. vaatehuone, ullakko
Tehdyt remontit
2015 pihan asfaltointia 2015 kaupungin viemäri- ja vesijohtoverkostoon liittyminen 2016 väliovet vaihdettu 2020 pihaa laitettu, tuija-aidan istutus 2020 kattoremontti aluskatteineen, piippujen pellit, rännit, talousrakennuksen pellit. 2020 varaava takka, Uunisepät 2021 sisäremontit (seinät, katot, lattiat, pistorasiat, valokatkaisijat), vessaremontti, keittiöremontti (tiskikone (BOSCH), hella (Gorenje), liesituuletin (SAVO), mikro (2023), jääkaappipakastin (2024) 2021 kodinhoitohuoneen hana ja pinnat, tasot ja allas vuonna 2022 2021 pesuhuoneen sekä saunan lattian ja seinien laatoitus, vesieriste. 2022 uudet lämmityspatterit 2023 saunan lauteet uusittu, khh-käyttövesiputket, kph-käyttövesiputket
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunan lauteet uusittu 2022. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä. Kauppaan ei kuulu: irtaimisto
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
980-428-7-54

Hinta

Velaton hinta
289 000 €
Myyntihinta
289 000 €
Neliöhinta
2 330,65 € / m²
Kiinnitykset
236 046,98 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Puhtaanapito: 10 EUR/kk. Muut maksut: Jätemaksut paikallisen palveluntarjoajan taksoituksen mukaan ja riippuen tyhjennysvälistä, sekä astioiden määrästä. Tällä hetkellä yhden hengen talous ja tyhjennys ollut kerran kk. Hulevesimaksu koko kiinteistö 65,00 € /vuosi (Ylöjärven kaupunki, hinnasto) Sähkö 2023: sähkön myyjä Leppäkoski Oy, ja siirto Lännen Omavoima Oy. Siirto ja myynti yhteensä noin 180 € /kk, n. 2100,00 € / vuosi. Kesäaikana n. 90,00 € / kk, talvi n. 250,00€/ kk. Kiinteistön ja irtaimiston vakuutukset oman sopimuksen mukaan. Ilmoitetut asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja saattavat olla ilmoitettua pienempiä tai suurempia riippuen palveluntarjoajasta, käyttötottumuksista tai asukasmäärästä. Varainsiirtovero 3% kauppahinnasta. Kaupanvahvistusmaksu 64€/osapuoli
Kiinteistövero
310,00 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
VIITA
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Tiiliverhoiltu ja puurunkoinen. Kantavat seinät tiiltä. puu, tiili
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
D2018 E-luku 163. Viimeinen voimassaolopäivä 22.10.2031.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
4 810 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tila. AO, Erillispientalojen korttelialue. Ohjeellinen tonttijako. Lisätietoja: Ylöjärven kaupunki, kaavoitus, kaavoitus@ylojarvi.fi
Kaavatilanne
Asemakaava, Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Lähin bussipysäkki n. 300 m.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus asuinrakennukselle 350 m2. 175 m2 / puoli, talousrakennus 100 m2 / määräosa.
Lämmitys
sähkö, muu sähköpatterilämmitys, sähköinen lattialämmitys, uuni/takka. varaava takka

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Kaksi vaatehuonetta, asuntojen yhteinen apukeittiö/kodinhoitohuone.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu, muu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset