Etusivu Myytävät kohteet 102 m² Hiekkalahdenpolku 7, 33450 Ylöjärvi 2-3 mh, oh, k, ph, s, khh, wc/ph, lasiterassi, at, ulkorak – Oikotie 22066329

345 000 € 102 m²

Hiekkalahdenpolku 7, Siivikkala, Ylöjärvi 2-3 mh, oh, k, ph, s, khh, wc/ph, lasiterassi, at, ulkorak

Bo LKV | Tampere

www.bo.fi

Kelloportinkatu 1a, 33100 Tampere

Jaana Sippola
Jaana Sippola

044 9700 868

Velaton hinta
345 000 €
Asuinpinta-ala
102 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1977
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Siivikkala
Kaupunki
Ylöjärvi

Nyt ei riitä sanat kertomaan, kuinka ihana, maalämmöllä lämpenevä koti on tullut myyntiin Siivikkalan rauhalliselta pientaloalueelta.

Kaunis oma vehreä 2000 m2:n tontti pitää sisällään mm. grillailua varten kesäkeittiön/ baarin, huvimajan, jossa olisi ihana kesällä lukea kirjaa ja kahvitella hyvässä seurassa, lentopallokentän pihapelejä varten, ulkosaunarakennuksen ja poreammeen. Täydellinen kohde siis teille, jotka viihdytte kesäisin pihalla ja tykkäätte nauttia laadukkaasta vapaa-ajasta omassa rauhassa.

Ulkosauna rakennus on valmistunut juuri ja siellä on saunan lisäksi työtilaa/ harrastetilaa sekä pukuhuonetilaa- täydellinen paikka siis, vaikka etätyöskentelyyn, kuntoiluun tai yrittäjälle esim. hierojalle. Sauna rakennuksen edessä on poreamme, johon on ihana mennä rentoutumaan, vaikka siksi aikaa, kun sauna lämpiää.

Vuonna 1977 rakennettu omakotitalo piharakennuksineen tarjoaa upeat puitteet asumiseen ja arjen luksukseen.
Asunnon mustavalkoiset sisustussävyt ja skandinaavinen tyyli luovat modernin ja ajattoman tunnelman, joka on täydellisessä tasapainossa modernin eleganssin ja luonnonläheisyyden kanssa. Tämän talon remontoinnissa on käytetty paljon ns. DIY- tyyliä eli kierrätystä.

Olohuoneen yhteydessä on myös ruokailutila, joka on valoisa ja siitä on käynti lasitetulle terassi, joka tuo asuinmukavuutta lähes ympäri vuoden ja toimii kesäolohuoneena.

Tällä hetkellä on makuuhuone käytössä kaksi makuuhuonetta, mutta keskimmäisestä voi tehdä vielä yhden lisää. Nykyään siitä on läpikulku ulkosaunarakennukseen ja yksi seinällinen on säilytystilaa. Tämä tila siis toki tehtävissä takaisin makuuhuoneeksi helposti.

Keittiö sekä erillinen wc, jonka yhteydessä on myös talon toinen suihku, on saanut päivitystä.
Kylpyhuone ja sauna ovat vielä alkuperäisessä kunnossa, koska ajatuksena on ollut siirtää ne vanhan autotallin tilalle (piirustukset olemassa) tämän toteutus jää seuraavalle, mikäli niin haluaa tehdä.

Tämä koti on ihanteellinen paikka lapsiperheille, jotka arvostavat omaa rauhaa ja turvallista asuinympäristöä, kutenkin vain muutaman kilometrin päästä koulusta.

Tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen kotiin ja löydä uusi ihastuttava kotisi.

Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi.

Myyntiä hoitaa:
Jaana Sippola
ylempi kiinteistönvälittäjä YKV, LKV, partner
044 970 0868
jaana.sippola@bo.fi

Perustiedot

Sijainti
Hiekkalahdenpolku 7, 33450 Ylöjärvi
Kaupunginosa
Siivikkala
Kohdenumero
20815933
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
102 m²
Tontin pinta-ala
2 000 m²
Kokonaispinta-ala
170 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rakennuspiirustusten mukaan asuinrakennuksen kerrosala 134,5 m2 + ulkosaunarakennus 49,5 m2. Asuintilojen pinta-ala on laskettu rakennuspiirustuksista ja siihen on huomioitu kaikki asuinkäytössä olevat tilat, muihin tiloihin on laskettu autotalli + varasto, tekninen tila ja ulkosaunarakennus. Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Huoneiston kokoonpano
2-3 mh, oh, k, ph, s, khh, wc/ph, lasiterassi, at, ulkorak
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
1-2 kk kaupasta/ sop.muk.
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: mikroaaltouuni, astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / hormi. Kaapistot: musta mdf, maalattu olleet valkoiset (DIY).
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Varustus: ikkuna, pesukoneliitäntä, lattiälämmitys (sähköllä), suihku. Tila alkuperäisessä kunnossa. . Erillisen WC:n kuvaus: Varustus: kaapistoa, rättipatteri, bidee, lattiakaivo, lattialämmitys, peilikaappi, suihkuseinä, suihku, wc. Uusittu 2016. .
Säilytystilat
Kuvaus: Kiinteät kaapistot, autotalli.
Tehdyt remontit
2012-2013 pintaremonttia, lattiat hiottu, katot maalattu, mh:t laminaatti. 2013 kesäkeittiö pihaan. 2014 osa ikkunoista uusittu (vanhoja oh ja ph). 2016 wc/ph uusittu kokonaan, purettu hiekalle, uusi valu ja uudet käyttövesiputket. Lattialämmitys vesikiertoinen maalämmöllä. 2016 kasvihuone pihaan. 2017-2024 Lisärakennus pihaan, jossa ulkosauna (puukuias ja kantovesi) ja kaksi tilaa, joita voi käyttää vaikka askartelutilana. 2018 terassiin lasitus ja ovet. 2021 keittiö remontti (kodinkoneet vanhempia paitsi liesi ja uuni).
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
puukiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: K-Market Pohtola 3,3 km tai Siivikkalan K-Market 2,8 km. Koulut: Siivikkala 2 km. Päiväkoti: Serlapuiston päiväkoti 1,6 km tai Siivikkalan koulun yhteydessä.
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
980-4250-1-201

Hinta

Velaton hinta
345 000 €
Myyntihinta
345 000 €
Neliöhinta
3 382,35 € / m²
Kiinnitykset
416 818,80 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkönkulutus on ollut nykyisillä (2 hlöä) asukkailla noin 15 300 kWh vuodessa (sis.ulkoporeamme päällä ympäri vuoden). Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Vesi kulutuksen mukaan. Puhtaanapito paikallisen urakoitsijan taksoituksen mukaan. Ostaja maksaa 3% kauppahinnasta varainsiirtoveroa. Kiinteistön vakuutukset oman sopimuksen mukaisesti.
Kiinteistövero
326 €/vuosi 2024 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Tasankola
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1977
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puurunkoinen ja tiiliverhous puu, tiili
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Tilattu ja tulossa syyskuun aikana.
Tontin koko
2 000 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
AO-7 Erillispientalo valtainen asuntoalue. Ylöjärven kaupunki/ kaavoitus Avoinna ma-pe klo 9-15. Karttatilaukset, p. 050 437 1402 Puhelin 050 414 8117 Postiosoite PL 22, 33471 Ylöjärvi Käyntiosoite Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Kaavatilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
TKL, lähin pysäkki n. 1 km.
Rakennusoikeus
300 m2.
Kuntotutkimus
2011 Kuntotarkastus 16.9.2011/ Tapio Riikonen. Polygon 28.9.2012 Tutkimusselostus.
Lämmitys
maalämpö vesikiertoinen patterilämmitys. Maalämpö vaihdettu vanhan öljylämmityksen tilalle 2014

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteinen: lattiassa parketti ja seinillä tapetti. Tuulikaappi: lattiassa muovi ja seinillä tapetti.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Mahdollisuus tehdä kolmas makuuhuone, makuuhuoneiden välisestä tilasta (ollut ennen).
Olohuoneen varusteet
Seinällä maalattu paneeli ja tapetti.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset