Etusivu Myytävät kohteet 122 m² Santalahdentie 15 B as, 33230 Tampere 3h, k, s, kph, khh, wc, ala-aula, et – Oikotie 22068371

387 000 € 122 m²

Santalahdentie 15 B as, Pyynikki, Tampere 3h, k, s, kph, khh, wc, ala-aula, et

Bo LKV | Tampere

www.bo.fi

Kelloportinkatu 1a, 33100 Tampere

Sari Mesiranta
Sari Mesiranta

045 2230 600

Velaton hinta
387 000 €
Hoitovastike
275 € / kk
Asuinpinta-ala
122 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1921
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Pyynikki
Kaupunki
Tampere

Pyynikki asuinalueena on yksi Tampereen viehättävimmistä ja halutuimmista. Lähellä keskustaa ja harjun ulkoilumaastoja, tunnelmallisessa ja historiaa henkivässä ympäristössä.

Asunto-Osakeyhtiö Kontula on hirsirakenteinen, neljän asunnon viihtyisä taloyhtiö. Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja talossa on mm. kunnostettu julkisivut ja katto sekä tänä vuonna asennettu asuntoihin ilmalämpöpumput. Kaupungin tontin vuokrasopimus on uusittu ja on voimassa 2071 asti. Asunnon edulliseen hoitovastikkeeseen 275,00 eur/kk sisältyy mm. vesi- ja kaapeli-tv-maksut sekä asunnon osuus tonttivuokrasta.

Tämä myynnissä oleva kaksikerroksinen kodikas asunto on laajasti remontoitu 2016. Huoneiden vanhat lattiat, seinät ja sisäkatot on purettu ja uusittu. Myös asunnon sähköt on uusittu remontin yhteydessä.

Yläkerrassa on laadukas, selkeälinjainen Keittiömaailman keittiö, jossa on integroidut kodinkoneet. Tilavassa olohuoneessa on asunnon toinen kakluuni. Iso makuuhuone on rauhallisen sisäpihan puolella. Yläkerran huoneissa on näyttävä huonekorkeus, puulattiat ja säilytetty vanhat puuväliovet.

Alakerrassa on monikäyttöinen aulatila ja makuuhuone. Alakertaan on asennettu laattalattia ja miellyttävä lattialämmitys sekä ilmalämpöpumppu. Myös tyylikkäät kylpytilat on uusittu kokonaisuudessaan. Lisäksi on käytännöllinen kodinhoitohuone ja runsaasti monimuotoisia säilytystiloja. Alakerrasta on käynti taloyhtiön suojaisaan puutarhaan, joka on asukkaiden yhteiskäytössä.

Tervetuloa ihastumaan tähän kauniiseen puutalokotiin Pyynikillä!

Esittelen kotia vain yksityisesittelyissä, varaa teille sopiva aika esittelyyn.

Sari Mesiranta, kiinteistönvälittäjä LKV, partner
045 2230 600 I sari@bo.fi I Bo LKV Tampere

Perustiedot

Sijainti
Santalahdentie 15 B as, 33230 Tampere
Kaupunginosa
Pyynikki
Kohdenumero
20567121
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
122 m²
Tontin pinta-ala
655 m²
Kokonaispinta-ala
122 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Yhtiöjärjestyksen mukaisesti: yläkerta 62 m2 (et, k, oh, mh, wc) ja kellarikerros lattiapinta-ala 60 m2 (aula, mh, khh, kph, s ja säilytystiloja). Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
3h, k, s, kph, khh, wc, ala-aula, et
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Remontoitu 2016. Uusittu kaapistot (Keittiömaailma), työtaso (laminaatti), allas, hana ja Siemens kodinkoneet (induktio keittotaso, yhdistelmäuuni myös mikrotoiminnolla, Studio Line aktiivihiili liesituuletin, integroitu jääkaappi, pakastin ja astianpesukone) sekä uusittu katto- ja seinäpinnat. Maalattu lautalattia uusittu 2020.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Remontoitu 2016. Sadesuihku, lasinen suihkuseinä, allaslaatikosto, valopeili ja seinä wc. Lattialämmitys ja kanavapuhallin. Seinät ja lattia laatoitettu. Erillisen WC:n kuvaus: Yläkerran wc: allas, peili ja wc-istuin. Laattalattia ja seinät maalatut/laatoitetut.
Säilytystilat
Kuvaus: Taloyhtiön yhteinen varastotila talon kellarikerroksessa.
Tehdyt remontit
2024 asennettu ilmalämpöpumppu. 2020 keittiön lattia ja välipohjan eristeet on uusittu vesivahingon jälkeen. Alakerran makuuhuoneen ja aulan lattia on laatoitettu. Sukitettu asunnon viemärit. 2016 asunto on laajasti remontoitu. Asuinhuoneiden vanhat pinnat on poistettu. Uusittu yläkerran makuuhuoneen, eteisen ja keittiön lautalattiat ja lattioiden eristeet välipohjassa. Olohuoneen lautalattia on hiottu ja maalattu. Yläkerran huoneiden seinät on levytetty, tasoitettu ja maalattu/tapetoitu. Sisäkatot uusittu, asennettu led kattospotteja osaan huoneista ja asennettu uudet katto- ja jalkalistat. Uusittu keittiökalusteet, työtaso ja kodinkoneet. Kerrosten väliset portaat on kunnostettu, maalattu. Alakerran seinäpinnat on uusittu, tasoitettu/ levytetty ja maalattu (osittain uudelleen 2020). Uusittu katot, listat ja lattiapinnat. Kodinhoitohuoneen lattia laatoitettu, seinät tasoitettu ja maalattu sekä asennettu kaapistot. Remontoitu kylpyhuone ja sauna (uudet vesieristeet, laatoitukset, lauteet, kiuas, allaskaapisto, seinä wc, suihku ja asennettu kanavapuhallin kylpyhuoneeseen). Uusittu myös asunnon sähköt ja asennettu alakerran lattialämmitykset. TALOYHTIÖSSÄ: 2024 huoneistokohtaisten ilmalämpöpumppujen asennus. 2022 katon läpivientien tarkistaminen ja korjaaminen. 2020 poistoviemäreiden uusiminen as 2 ja as 4, viemärin sukitus as 2. 2019 Julkisivun pesu, huolto ja maalaus. Kiinteistön katon huoltomaalaus ja korjaus. Kattopeltien tarkistus ja kattopeltien uusiminen katto-ikkunoiden osalta (as 2 ikkuna koko pellin uusiminen). 2014 Kadunpuoleisen jalkarännin, kattoikkunan ja läpivientien pellityksen uusiminen. 2012 Vintin ilmanvaihdon parantaminen. 2011 Sähköpääkeskuksen vaihto. 2010 Kattotikkaiden uusiminen. Tuuletusparvekkeen uusiminen. 2007 Ulkoseinien maalaus. 2002/2003 Ulkoseinien lahojen hirsien vaihto. 1998 Porraskäytävän remontointi; ovien uusiminen ja kattojen ja seinien ja lattioiden maalaus. 1995 Putkiremontti, jossa vesiputki kadulta yhtiön vesimittariin saakka uusittiin. Savupiippujen pellitys ja hatutus. 1993 Kadunpuoleisen peltikatteen uusiminen. Ulkoseinien rimoituksen uusimista. Asuinhuoneistojen ikkunoiden uusiminen.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Remontoitu 2016. Sähkökiuas, laattalattia. Seinät ja katto paneloitu.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Makuuhuoneiden ja ala-aulan liukuovikaapistot.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
387 000 €
Myyntihinta
387 000 €
Neliöhinta
3 172,13 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
275 € / kk
Yhtiövastike
275 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
sisältyy vastikkeeseen
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesi- ja kaapeli-tv-maksut sekä asunnon osuus taloyhtiön tonttivuokrasta sisältyvät hoitovastikkeeseen. Yhtiökokous 08/2024: hoitovastike 300 €/kk 01.01.2025 alkaen. Sähkö sis. taloussähkön ja lämmityksen 9197 - 16582 kWh/v. Puita n. 2 heittomottia/v.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto-osakeyhtiö Kontula
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1921
Huoneistojen lukumäärä
4
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, hirsi
Kattotyyppi
harjakatto, peltikate
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin koko
655 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
30.4.2071
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Elina Pitkäkoski, hallituksen puheenjohtaja
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki, kaavoitus
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
puu, sähkö, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Yhteinen varasto kellarikerroksessa (urheilu- ja puutarhavälineet).
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Remontoitu 2016. Yläkerran makuuhuoneessa on maalattu lautalattia, tapetoidut / maalatut seinät, liukuovikaapisto, komero ja kaakeliuuni. Alakerran makuuhuoneessa on laattalattia (2020), lattialämmitys, maalatut / tapetoidut seinät ja peililiukuovikaapisto.
Olohuoneen varusteet
Remontoitu 2016. Olohuoneessa on maalattu lautalattia, tapetoidut/ maalatut seinät sekä kaakeliuuni. Ala-aulassa oleskelutilaa, jossa on laattalattia, lattialämmitys, maalatut seinät ja säilytystiloja.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset