Etusivu Myytävät kohteet 169.5 m² Töölönkatu 11 A, 00100 Helsinki 5 h+avokeittiö+2 x kph+erill. wc+khh+avoterassit molemmin puolin – Oikotie 22053110

1 445 000 € 169,5 m²

Töölönkatu 11 A, Etu-Töölö, Töölö, Etelä-Helsinki, Eteläinen, Helsinki 5 h+avokeittiö+2 x kph+erill. wc+khh+avoterassit molemmin puolin

Velaton hinta
1 445 000 €
Hoitovastike
745,80 € / kk
Asuinpinta-ala
169,5 m²
Huoneita
5
Kerros
6
Rakennusvuosi
1939
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Etu-Töölö, Töölö, Etelä-Helsinki, Eteläinen
Kaupunki
Helsinki

Bravo!

Nyt ei olla New Yorkissa - eikä Madridissa – vaikka äkkiseltään siltä tuntuukin. Priimapaikalla helsinkiläisittäin ollaan kyllä, Hesperian puiston ja Kansallismuseon välissä Etu-Töölössä, mutta itse asunto on jotain sellaista, mitä meillä ei ihan joka päivä tule vastaan.

Kyseessä on arkkitehdin omalle perheelleen toimistotilasta 2010 remontoima lofthenkinen kattohuoneisto.

Suunnittelussa on panostettu paitsi tilalliseen vaihtelevuuteen ja yllätyksellisyyteen niin myös valon kulkuun. Mittavassa uudissaneeraustyössä ikkunoita suurennettiin ja asuntoon lisättiin sisäikkunoita ja aukkoja ja terassille pääsee isoista kippiliukuovi-ikkunoista asunnon jokaisesta huoneesta.

Yhteisen oleskelun loft-puoli on karkea ja tunnelmallinen iso tila, jonka seinissä on syvät värit ja lattiassa näkyvät menneiden aikojen jäljet ja pilareissa patinaa. Privaatti makuuhuoneiden puupuoli on loftia yksityisempi ja siellä mahdollistuu jopa rauhallinen aikuisten oma siipi, jos sellaisen haluaa.

Taidokas suunnittelu mahdollistaa myös sen, että vuodenajat ja vuorokauden eri hetket ovat läsnä aivan ainutlaatuisella tavalla tässä erityisessä kodissa.

Asukkaan omin sanoin:

”Keväisin näen aamuruskan hehkun taivaalla, kun herään. Talvi-iltaisin voin kylpiessäni katsella tummaa tähtitaivasta ammeesta. Syksyllä seuraan villiviinin punertumista ja kesällä poimin raparperisatoa ruukkupuutarhastani. Aarteeni on pihanpuolen terassin näköalapaikka, josta voin katsella Kalliota ja kaupungin kasvua. Horisonttiin katsomalla mieli tuulettuu."

Sinä, jonka hakuhaarukkaan tämä asunto sopii, voit jo nyt onnitella itseäsi, että satuit bongaamaan sen, koska voi mennä hetki ennen kuin mitään vastaavaa tulee tarjolle seuraavan kerran.

Soita, jos kiinnostuit. Asuntoa esitellään yksityisnäytöin.

Soita ja sovi oma käyntisi:
Johanna Kiminkinen lkv, partner
Solid House Helsinki
045 693 2900 / johanna@solidhouse.fi

Perustiedot

Sijainti
Töölönkatu 11 A, 00100 Helsinki
Kaupunginosa
Etu-Töölö, Töölö, Etelä-Helsinki, Eteläinen
Kohdenumero
80369269
Kerros
6 / 6
Asuinpinta-ala
169,5 m²
Tontin pinta-ala
4 123 m²
Kokonaispinta-ala
169,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
5 h+avokeittiö+2 x kph+erill. wc+khh+avoterassit molemmin puolin
Huoneita
5
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
- Takaterassin yhdessä ikkunassa pieni lohkeama eristyksessä. Tietyissä lämpötiloissa talvella ikkuna huurtuu. Taloyhtiö on tietoinen asiasta. - terassit vesieristetty ja vesistetty.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, erillisuuni, liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Corian. - jpk AEG n. 2018 muut laitteet Siemens 2012 - työtaso Corian - seinät maalattu - suihkuhana - liesituuletin huippuimurilla.
Kylpyhuoneen varusteet
Kylpyamme, suihku ja wc-istuin. Kph x 2, toisessa amme, toisessa suihku. Amme Svedberg, valuakryyli laatat Pukkila peilikaappi toisessa kph:ssa Unidrain-lattiaviemäri käsienpesuallas duravit lattialämmitys varaus saunalle, saunakaapelit alakatossa. WC (1): laatat Pukkila seinä-wc Ido hana Alessi peilikaappi.
Säilytystilat
Vinttikomero, vaatehuone, kylmä ulkovarasto ja varasto ja salakomero. Lisätietoja säilytystiloista: terasseilla yhteensä 3 ulkovarastoa, kaksi kadun puolella, yksi takaterassilla, vaatehuoneita 3 kpl.
Tulevat remontit
Kunnossapitosuunnitelma 2024 - 2028 - Ulko-ovien, sekä Mannerheimintien että Töölönkadun puoli, suunnittelu ja uusinta 2024 - Pihakannen kuntotutkimus - Mannerheimintien ja Eteläisen Hesperiankadun puoleisten julkisivujen saneeraus - Lämpöverkoston perussäätö Suunniteltujen korjausten toteuttamisesta päätetään aina erikseen yhtiökokouksessa ennen niiden toteuttamista. Näiden korjausten lisäksi tullaan tekemään kiinteistön ylläpidon vaatimia korjauksia.
Tehdyt remontit
1988 Sähkönousut ja kiinteistösähköt, putkiremontti, porrashuoneiden maalaus, ulkomaalaus ja hissit. 1990 Ikkunat. 2004 Pihajulkisivujen ja ikkunoiden maalaus. 2007 Töölönkadun puoleisen rakennuksen vesikatto uusittu ja julkisivun kunnostus. 2011 Porrashuoneiden maalaus. 2013 Töölönkadun puoleisen peltikaton maalaus. 2014 Paloturvallisuuden kunnostus: palokatkot/osastoinnit/turvatekniikka/palokuormat. Peltikattojen uusiminen loppuun, vanhan piipun madaltaminen ja pellitys sekä Töölönkatu 9 rajoittuvan päädyn osittainen pellitys. 2016 Hesperiankadun puoleinen tonttivesijohto uusittu. 2016-2017 Lukituksen uusiminen. 2017 Autohallin nosto-oven uusiminen, F- portaan rakenteellinen tuenta ja rappauksen korjaustyöt. F-portaaseen rakennettu uusi henkilöhissi. 2018 Jätehuone rakennettu entiseen autotalliin ja uusittu kiinteistön lämmönsiirrin. 2019 Mannerheimintien ja Hesperiankadun v. 2014 uusitun peltikaton maalaus. 2021 Sisäpihan ikkunoiden ja parvekkeiden uusiminen sekä kadunpuoleisen osakasparvekkeiden uusiminen, sisäpihan julkisivujen saneeraus.
Näkymät
Katto- ja taivasnäkymät isoista liukuovi-ikkunoista ja terasseilta. Viistosti näkymää pitkin Töölönkatua Hesperianpuiston ja Kansallismuseon suuntaan, alueen maamerkkejä ja kirkontorni.
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
0091-0013-0446-0012

Hinta

Velaton hinta
1 445 000 €
Myyntihinta
1 425 997,49 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
8 525,07 € / m²
Velkaosuus
19 002,51 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
316,97 € / kk
Hoitovastike
745,80 € / kk
Yhtiövastike
1 062,77 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
25 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Mannerheimintie 40
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1939
Huoneistojen lukumäärä
209
Liiketilojen pinta-ala
1 372,5 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
9
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
Tiili
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 23.02.2025
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
4 123 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Talonmies
Isännöinti
Ainoa & Co Oy, Eero Vesterinen / Emännöintitoimisto Aamu, palvelumesteri@aamu.io, 09 615 07 333
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Pesutupa, urheiluvälinevarasto, kaapeli-tv ja väestönsuoja
Muut tilat
- mittatilaustyönä teetettyjä ovia, 2 kpl liukuovia, 1 kpl korkea ovi - käytävän lattia Kyyjärven saha, 9 ml kelluva koivulautalattia öljyvaha, seinä havuvaneri, Osmo Color-öljyvaha - käytävän kattovalaisimet kuuluvat kauppaan - pistorasiat Berger
Keittiön lattia
Betoni, päällä epoxi (Nanten)
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Mittatilaustyönä teetetyt liukuovet.
Makuuhuoneen lattia
kelluva koivulautalattia, pintakäsittely Osmo Color-öljyvaha
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli ja osa seinistä maalattu rappaus
Olohuoneen varusteet
Schücco-kippilikuukuovi-ikkunat
Olohuoneen lattia
Betoni, päällä epoxi (Nanten)
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset