Etusivu Myytävät kohteet 90.5 m² Kollikatu 2 A, 00240 Helsinki 4h,avok,2xkph,s,2xlasitt. terassiparveke – Oikotie 21942196

548 000 € 90,5 m²

Kollikatu 2 A, Postipuisto, Pohjois-Pasila, Pasila, Metsälä, Oulunkylä, Pohjois-Helsinki, Keskinen, Pohjoinen, Helsinki 4h,avok,2xkph,s,2xlasitt. terassiparveke

Saija Hakola-Tikanoja
Saija Hakola-Tikanoja

0400 468 300

Velaton hinta
548 000 €
Hoitovastike
742,10 € / kk
Asuinpinta-ala
90,5 m²
Huoneita
4
Kerros
5
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Postipuisto, Pohjois-Pasila, Pasila, Metsälä, Oulunkylä, Pohjois-Helsinki, Keskinen, Pohjoinen
Kaupunki
Helsinki

Löydä unelmiesi koti Postipuiston asuinalueelta Pohjois-Pasilasta, Helsingin keskuspuiston naapurista.

Tämä upea ja todella uniikki, LOFT-henkinen päätyhuoneisto sijaitsee Asunto Oy Helsingin Barokin viidennessä ja samalla ylimmässä kerroksessa. Ylellinen, 4,5 metrin huonekorkeus luo huoneistoon mielettömän tunnelman, eihän tällaisia ole oikeasti edes olemassa! Ei ainakaan Suomessa.

Olohuone sykähdyttää näyttävyydellään ja saa haukkomaan henkeä heti asuntoon tullessa. Lattiasta kattoon olevat suuret ikkunat takaavat valoisuuden myös talvikuukausina ja suuri, lasitettu terassiparveke olohuoneen jatkeena avaa kesäkauden jo maaliskuussa jatkuen aina pitkälle syksyyn asti. Kaunis avokeittiö saarekkeineen muodostavat oleskelutiloista ihanteellisen kokonaisuuden, jossa viihtyy koko perhe ja ystävät. Pohjaratkaisu on todella hyvin suunniteltu. Kauniit parkettilattiat ja valoisuus luovat harmonisen kokonaisuuden.
Makuuhuoneita on kolme ja päämakuuhuoneen yhteydessä on oma kylpyhuone sekä käynti asunnon toiselle lasitetulle parvekkeelle. Oma sauna toisen kylpyhuoneen yhteydessä lisää asumisviihtyvyyttä. Huoneistoon on myös lupa asentaa ilmalämpöpumppu viilennystä varten. Talo on valmistunut vuonna 2022 ja rakentaja on T2H.

Asukkaiden käytössä ovat myös yhteiskäyttörakennus Postivarikon palvelut, kuten kerhotila sekä kunto- ja liikuntasali. Lapsiperheiden iloksi alueelle valmistuu uusi päiväkoti kesällä 2025. Kysy mahdollisuudesta ostaa asunnon yhteydessä sähköauton latausvalmiudella varustettu autohallipaikka.

Ympäristö tarjoaa erinomaiset palvelut ja liikuntamahdollisuudet. Keskuspuisto ja lähialueiden, Pirkkolan ja Paloheinän liikuntapuistot tarjoavat loistavat puitteet ulkoiluun ja liikuntaan. Postipuiston omat lähipalvelut ovat jo olemassa, ja myös Triplan ja Metsälän alueen palvelut ovat lähellä. Erinomaiset liikenneyhteydet sekä julkisella liikenteellä että omalla autolla.

Tartu tilaisuuteen ja tee tästä valoisasta, avarasta ja modernista asunnosta uusi kotisi paikassa, joka tarjoaa kaiken tarvittavan viihtyisään ja aktiiviseen elämään.

MYYNTI:
Saija Hakola-Tikanoja, LKV
saija@solidhouse.fi
0400 468300
SOLID HOUSE HELSINKI Oy

Perustiedot

Sijainti
Kollikatu 2 A, 00240 Helsinki
Kaupunginosa
Postipuisto, Pohjois-Pasila, Pasila, Metsälä, Oulunkylä, Pohjois-Helsinki, Keskinen, Pohjoinen
Kohdenumero
80371360
Kerros
5 / 5
Asuinpinta-ala
90,5 m²
Tontin pinta-ala
1 583 m²
Kokonaispinta-ala
90,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Huoneiston kokoonpano
4h,avok,2xkph,s,2xlasitt. terassiparveke
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan/2-3kk.
Keittiön varusteet
Keittiökalusteissa maalatut mdf-ovet ja messinkivetimet. Integroidut kodinkoneet, Electrolux. Jääkaappi, pakastin, liesikupu, astianpesukone, induktioliesitaso, erillisuuni. Saarekkeessa kvartsitaso, kaapistojen yhteydessä oleva taso laminaattia. Keittiösaareke.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Lasitettu
Kylpyhuoneen varusteet
Asunnossa on 2 kylpyhuonetta, joissa on kummassakin on sama varustus (poislukien pesukoneliitäntä vain toisessa kylpyhuoneessa): Suihku, suihkuseinä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, wc-istuin, bideesuihku, lattialämmitys, kiinteät valot.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista: Huoneistoon on teetetty lisää säilytystilaa. Kaapistot makuuhuoneissa ja eteisessä. Lisäksi irtaimistovarasto yhtiön tiloissa. Taloyhtiössä ulkovälinevarasto ja lastenvaunuvarasto.
Tulevat remontit
Talo on valmistunut lokakuussa 2022 ja hallitus katsoo, ettei yhtiöllä ole normaalin vuosittaisen kunnossapidon lisäksi sellaisia tarpeita yhtiön rakennusten ja kiinteistön kunnossapitoon yhtiökokousta seuraavien viiden vuoden aikana, jotka vaikuttaisivat olennaisesti osakehuoneistojen käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin kustannuksiin.
Näkymät
Avarat maisemat kolmeen suuntaan
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Puiset lauteet ja seinät paneloitu, Harvian sähkökiuas. Lattia laatoitettu.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Lähiruokakauppa Alepa, Tripla Pasilassa, Metsälän alueen palvelut K-supermarket Mustapekka n. 1km päässä. Alueen ravintolat (PizzaHut, Kotipizza, Skiffer, Posti Bistro, Oriental bites). Paikallistiedot: Asukkaiden käytössä ovat myös yhteiskäyttörakennus Postivarikon palvelut, kuten kerhotila sekä kunto- ja liikuntasali, verstas ja kokoontumistiloja. Lisätietoja mm.: https://fira.fi/referenssit/postivarikko/ ja https://varaus.asio.fi/onlinekalenteri/postivarikko/guest.php
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
548 000 €
Myyntihinta
187 488,08 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 055,25 € / m²
Velkaosuus
360 511,92 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
1 238,40 € / kk
Hoitovastike
742,10 € / kk
Yhtiövastike
1 980,50 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksuennakko 20 € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Hoitovastike huoneistot, 8,20eur/m2 Hoitovastike autopaikka, 39,00eur/kk Pääomavastike, 0,86eur/velallinen osake/kk Vesivastike, 20eur/kk/hlö Pesutupamaksu 10eur/kk Pääomalaina, rakennuslaina: Lainassa on ensimmäinen määräaikaislyhennys 10/2025 ja viimeinen erä erääntyy 4/2047. Laina on tasalyhenteinen ja lyhennys on 0,948€/osake/kk (ei sisällä korkoa). Pääomavastikkeen pitäisi nousta kattamaan lyhennykset 5/2025. Pankki ottaa osakaslyhennyksestä 1.5.2023 alkaen 300euron kulun ja isännöitsijäntoimisto veloittaa lainalaskennasta hinnastonsa mukaisesti. Saunamaksu 20eur/kk viikkovuoro. Tällä hetkellä rahoitusvastikeella ei lyhennetä yhtiölainaosuutta, yhtiölainaa aletaan lyhentää keväällä 2025

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Barokki
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2022
Huoneistojen lukumäärä
31
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Teräsbetoni, tiili
Kattomateriaali
Bitumikermi
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 02.06.2023
Energiatodistus
Kyllä
Maanvuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin koko
1 583 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2080
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Vantaan toimipiste, Tedi Herlin, tedi.herlin@kiinteistotahkola.fi
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, www.hel.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Hyvät yhteydet autolla joka suuntaan. Käpylän juna-asema n. 1,2 km, Ilmalan juna-asema n. 1,5 km. Raide-jokerin pysäkki (Maunula) n. 1,5 km. Hyvät bussiyhteydet (mm. 23, 56, 63). Matka-aika keskustaan n. 30min
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Kysy mahdollisuudesta ostaa autohallipaikka (mahdollisuus asentaa sähköauton latauslaitteet)
Yhteiset tilat
Kaapeli-tv, kellarikomero, pesutupa, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto ja kerhotila, vaunuvarasto, irtaimistovarasto
Muut tilat
Huoneistossa on kaksi suurta, lasitettua parveketta. Olohuoneen terassiparvekkeen suunta on noin etelä, ja makuuhuoneen parvekkeen suunta on noin pohjoinen.
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kolme makuuhuonetta. Suurimman makuuhuoneen yhteydessä lasitettu parveke ja käynti kylpyhuoneeseen.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
4,5 metriä korkea olohuone, josta käynti suurelle lasitetulle terassiparvekkeelle.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset