Etusivu Myytävät kohteet 54 m² Vattuniemenkatu 8 A, 00210 Helsinki 2h+kt+kph+s+vh+piha – Oikotie 22049070

340 000 € 54 m²

Vattuniemenkatu 8 A, Lauttasaari, Vattuniemi, Eteläinen, Länsi-Helsinki, Läntinen, Helsinki 2h+kt+kph+s+vh+piha

Mia Tarkiainen
Mia Tarkiainen

050 5436443

Velaton hinta
340 000 €
Hoitovastike
270 € / kk
Asuinpinta-ala
54 m²
Huoneita
2
Kerros
1
Rakennusvuosi
2005
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Lauttasaari, Vattuniemi, Eteläinen, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kaupunki
Helsinki

Kaksio isolla pihalla ja ilmalämpöpumpulla meren läheisyydessä!

Vattuniemenkadulla, lähellä merta ja palveluita kaksio joka sopii hyvin sinkulle tai pariskunnalle. Asunnon huonekorkeus on noin kolme metriä, tuoden valoa ja tilan tuntua kaksioon. Vaalea avokeittiö josta näkymä omalle pihalle. Avara olohuone josta sisäänkäynti pihalle.

Talon sisäpihan suuntaan olevan pihan ympärillä oleva kasvillisuus takaa oman rauhan ja näkösuojan. Täällä on mahdollista kesällä viihtyä, tilaa on erilliselle ruokaryhmälle, grillille ja sohvaryhmälle pergolan alle. Pihan mitat ovat ainutlaatuiset, syvyys 2,3 m ja leveys 8,9 metriä. Piha on länteen ilta-aurinkoon. Pihan varustukseen kuuluu puinen terassi ja pergola kankaisella katoksella. Pihalla on muutama istutus valmiina, Alppiruusu ja Kärhö koristavat pihaa kauniisti.

Makuuhuoneessa on vaatekaapit ja vaatehuoneessa lisää säilytystilaa. Kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna. Huoneiston varustukseen kuuluu muutostyönä 2021 asennettu ilmalämpöpumppu, joka viilentää mukavasti kesällä asuntoa.

Asunto Oy Helsingin Meriasteri on NCC:n rakennuttama 2005 valmistunut kahden rakennuksen yhtiö omalla tontilla. Asuntoja on 110 ja yhtiössä on myös 99 -paikkainen autohalli. Isoja remontteja ei ole suunnitelmissa lähivuosina. Yhtiössä tehdään normaaleita korjaus-ja huoltotoimenpiteitä viiden vuoden suunnitelman mukaisesti.

Sijainti on hyvä ja täällä asut lähellä Vattuniemen kattavia kauppa -ja ravintolapalveluita. Julkiset yhteydet ovat toimivat, lähipysäkiltä pääsee Kamppiin vain 15 minuutissa. Tämä koti sopii rauhallista ympäristöä arvostavalle, meren ranta ja ulkoilureitit ovat ihan vieressä. Tervetuloa viihtymään Lauttasaareen!

Asunto vapautuu ostajalle asuntokaupoilta, joten pääset vielä nauttimaan hyvin syksystä omalle pihalle!

⭐️ Oma suojattu piha terassilla ja pergolalla
⭐️ Kolmen metrin huonekorkeus
⭐️ 2005 taloyhtiö, ei isoja remontteja tiedossa
⭐️ Hyvä sijainti lähellä merta ja palveluita
⭐️ Ilmalämpöpumppu viilennystä varten
⭐️ Vaatehuone
⭐️ Bussi Kamppiin 15 min
⭐️ Meri ja rantareitti vieressä
⭐️ Heti vapaa

Lisätiedot ja esittelyt Mia Tarkiainen, Lkv 0505436443. Varaa oma yksityinen esittely!

- Saaren kiinteistönvälitys. Otavantie 3, 00200 Helsinki. www.saarenlkv.fi. -

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 13:00 - 13:30

Perustiedot

Sijainti
Vattuniemenkatu 8 A, 00210 Helsinki
Kaupunginosa
Lauttasaari, Vattuniemi, Eteläinen, Länsi-Helsinki, Läntinen
Kohdenumero
80372698
Kerros
1 / 6
Asuinpinta-ala
54 m²
Tontin pinta-ala
5 613 m²
Kokonaispinta-ala
54 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Huoneiston kokoonpano
2h+kt+kph+s+vh+piha
Huoneita
2
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Siisti kunto.
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin, uuni, mikroaaltouuni ja astianpesukone. Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi. Franke liesituuletin, joka on yhdistetty hormiin. Astianpesukone uusittu vuonna 2021.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, pesukoneliitäntä, peilikaappi, pesuallas, allaskaappi, bidee-suihku, lattialämmitys, suihkukaappi ja Erillinen kaappi. Patteri. Kylpyhuone jonka yhteydessä on sauna.
Säilytystilat
Kellarikomero, kaapistot ja vaatehuone
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana - Pihakasvien korjaus- ja täydennys istutuksia - Porrashuoneiden ikkunoiden tiivistystä, huoneistoikkunoiden tiivistystä - Kiinteistön lukitusten uusinta - Palovaroittimien uusinta - Hulevesipumppaamon ohjauskeskuksen uusinta - Salaojien tarkistus - Huippuimurien kunnostusta ja uusintaa Muu selvitykseen liittyvä informaatio: Lisäksi tehdään normaalit vuosikorjaukset ja mahdolliset vahinkosaneeraukset sekä huoltokirjan mukaiset vuosihuoltotyöt.
Tehdyt remontit
2009 Pihan kulkuteiden ja käytävien asfaltointia ja laatoitusta 2009 Autohallin nosto-ovikoneiston uusiminen 2010 Pihan nurmialueiden rajaukset muurikivillä 2011 Kuivaushuoneiden koneiden muuttaminen kosteusantureilla ohjattaviksi 2012 Parvekkeiden puukaiteiden kunnostus 2013-17 Julkisivujen liikuntasaumausten uusintaa (NCC/Bonava takuutyö) 2013 Autohallin pesupaikan kunnostus (NCC takuutyö), Kattoterassien kaidelevyjen uusintaa ja terassien metalliosien maalausta, Taloyhtiölaajakaistan hankinta (DNA) 2014 Parvekelasitusten huolto 2014-17 Porrashuoneiden valaistuksen uusiminen (led) 2015-17 Autohallin valaistuksen uusiminen (led) ja lisääminen 2016 Viemäriverkoston korkeapainepesu 2017 Autohallin lattian pinnoitus ja parkkiruutujen uudelleenmaalaus 2018 Poistoilmahormien nuohous, ilmanvaihdon säätö, Julkisivujen rapattujen osien pesu ja suojakäsittely, Kattoterassien puuosien kunnostus ja metallilamellien kiinnitys, Piharakennuksen ovien ja puuosien kunnostusta, Hissien (5 kpl) jarrukomponenttien uusinta 2019 Käyttöveden paineenkorotusaseman uusinta, Pihapatioiden puuaitojen kunnostus, Hissien hälytyspuhelimien uusinta (lankapuhelimista luopuminen), Porrashuoneiden ala-aulojen ja kellaritasanteiden maalauskunnostusta 2020 Viemäripumppujen ohjauskeskuksen uusinta 2021 Sähköautojen latausinfran asennus autohallipaikoille (latauslaitteen hankkii osakas) 2021 Hissien ohjauskeskusten ja niiden toimintaan liittyvien komponenttien uusinta 2022 Parvekkeiden puukaiteiden pintakäsittely 2022 Porrashuoneiden ala-aulojen ja kellaritasanteiden maalauskunnostusta 2023 Elementtisaumausten uusintaa 2023 Paevekelasitusten huolto 2023 Väestönsuojien tarkastus ja tiiviyskoe ja tarvittavat toimenpiteet 2023 Valaisimien led- muutokset puuttuvin osin 2024 Ajorampin luiskan lämmityksen automaation korjaus
Näkymät
Näkymät sisäpihan suuntaan.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Vattuniemen kauppa-ja ravintolapalvelut 300-500 m Kauppakeskus Lauttis 1.5 km Paikallistiedot: Vattuniemen palveluiden läheisyydessä oleva koti lähellä rantaa. Hyvät julkiset yhteydet Kamppiin.
Lisätiedot
Käyttö- ja luovutusrajoitukset: Lunastusoikeus koskien yhtiön autohalliosakkeita, yhtiöjärjestys 8 §.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
0091-0031-0136-0004

Hinta

Velaton hinta
340 000 €
Myyntihinta
340 000 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 296,30 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
270 € / kk
Yhtiövastike
270 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
32 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Yhtiöllä on Nordean limitti rahoituslaina 140 000€ josta on käytetty 127 738,07€/12.9.2024. Rahoituslaina voidaan konvertoida pääomavastikelainaksi osakkaille lopullisten korjauskustannusten selvittyä.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Meriasteri
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2005
Huoneistojen lukumäärä
110
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Bitumi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 10.04.2025
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
5 613 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Kontu Uusimaa, Oskari Akselinmäki, aspa@kontuoy.fi, 0107398990
Kaavoitustiedot
Lisätiedot Helsingin kaupunki. kartta.hel.fi. Alueella on Vattuniemen keskus -niminen asemakaavan muutoshanke 12701, lisätiedot www.kartta.hel.fi. Helsingin kaupunki, kaavoitus. Suunnitelman kuvaus: Vattuniemen keskeisimmät alueet ovat muuttumassa Vattuniemen suunnitteluperiaatteiden 2018 mukaisesti pääosin asuinkäyttöön. Alueelle suunnitellusta rakennettavasta kerrosalasta tulee noin neljäsosa rakennettavaksi toimitilana toimisto-ja liiketilakäyttöön. Muutosalueeseen kuuluu Heikkilänaukio ja katu-ja yleisiä alueita, sekä tontti koulua-ja päiväkotia varten.
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet Bussipysäkki 21 noin 50 m, Kamppiin 15 minuutissa Metroon 1.5 km
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Taloyhtiön välittömään hallintaan jäävät piha-alueella sijaitsevat kaksi inva-autopaikkaa.
Yhteiset tilat
Kaapeli-tv, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto, kuivaushuone, kellarikomero ja Lastenvaunuvarasto
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali ja Lasi välitilassa.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Tilava makuuhuone kaapistoilla.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Olohuone jonka yhteydessä on avokeittiö. Olohuoneesta käynti pihalle.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset