Etusivu Myytävät kohteet 45.2 m² Fleminginkatu 6 C, 00530 Helsinki 2h+kk+kph – Oikotie 22040630

325 000 € 45,2 m²

Fleminginkatu 6 C, Torkkelinmäki, Kallio, Harju, Alppila, Kallio, Torkkelinmäki, Etelä-Helsinki, Keskinen, Eteläinen, Helsinki 2h+kk+kph

Hygge LKV

www.hyggelkv.fi

Linnanherrankuja 16, 00950 Helsinki

Mirja Matikainen
Mirja Matikainen

040 3501505

Velaton hinta
325 000 €
Hoitovastike
280,24 € / kk
Asuinpinta-ala
45,2 m²
Huoneita
2
Kerros
2
Rakennusvuosi
1911
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Torkkelinmäki, Kallio, Harju, Alppila, Kallio, Torkkelinmäki, Etelä-Helsinki, Keskinen, Eteläinen
Kaupunki
Helsinki

Avara kaksio jugendtalossa

Avara kaksio peruskorjatussa jugendtalossa. Kaupasta ei peritä varainsiirtoveroa!

Tämä viehättävä kaksio sijaitsee arvostetussa As Oy Fleminginkatu 4-6 -taloyhtiössä, johon kuuluu kaksi rakennusta (vuonna 1911 sekä 1965 valmistuneet) ja jotka ovat kokeneet vuosien saatossa monia huolellisia peruskorjauksia. Huoneisto sijaitsee yhtiön vanhemmassa vuonna 1911 valmistuneessa jugend rakennuksessa toisessa kerroksessa.

Huoneistossa on ilmavat korkeat huoneet eli avaruutta ja valoa. 45,2 neliömetrin pinta-ala on suunniteltu tehokkaasti, joka mahdollistaa mukavan asumisen keskellä kaupungin vilinää. Huoneisto on saneerattu lvis-remontin yhteydessä vuonna 2018. Yhtiön rappukäytävät on saneerattu erityisen kauniisti, mm. huoneistojen ovet on uusittu vanhan tyylin mukaan ja rappukäytävän hissi on myös talon ajan hengen mukainen. Taloyhtiön tyylikkäästi saneeratulla pihalla on asukkaille käytössä viihtyisä pergola pöytineen, uusittu lasten leikkipaikka sekä käytännöllinen uusi tyylikäs pyöräkatos, yhtiössä lisäksi lukittu pyörävarasto.

Sijainti Fleminginkadulla tarjoaa loistavat kulkuyhteydet niin bussilla, metrolla kuin raitiovaunullakin, ja alueen kattavat pyörätiet tekevät arjesta sujuvaa. Läheltä löytyvät myös kaikki tarvittavat palvelut, kuten kaupat, kahvilat ja ravintolat, jotka tekevät alueesta erityisen houkuttelevan.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja suunnitellut korjaukset vuosille 2024–2028 keskittyvät normaaleihin huoltotoimenpiteisiin, mikä lupaa rauhallista ja ennakoitavaa asumista tulevaisuudessa. Kaikki isommat peruskorjaukset on tehty 2000-luvun puolella (katot, ikkunat, julkisivut, putket, porraskäytävät, huoneistojen ovet, hissit, piha, pihakansi, ulkokatos).Yhtiö koostuu kahdesta rakennuksesta, joista molemmissa on tehty viimeisten vuosien aikana kattavasti remontteja.

Huoneiston kaupasta ei peritä varainsiirtoveroa, koska huoneiston osakkeet myydään ns. uusosakemerkinnällä. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu.

Tiedustelut ja yksityisesittelyn varaaminen:

mirja.matikainen@hyggelkv.fi
p: 040 350 1505

Perustiedot

Sijainti
Fleminginkatu 6 C, 00530 Helsinki
Kaupunginosa
Torkkelinmäki, Kallio, Harju, Alppila, Kallio, Torkkelinmäki, Etelä-Helsinki, Keskinen, Eteläinen
Kohdenumero
80373376
Kerros
2 / 7
Asuinpinta-ala
45,2 m²
Tontin pinta-ala
2 062 m²
Kokonaispinta-ala
45,2 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Isännöitsijäntodistuksen mukainen, Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittuja pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
2h+kk+kph
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Asunto vuokrattu, vapautuu 6 kk irtisanomisesta. Huoneistossa toistaiseksi voimassaoleva vuokrasopimus, joka solmittu vuonna 2022. Irtisanomisaika 6 kk. Vuokra 950 € / kk. Vuokravakuus 1 900 €.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, liesi, liesituuletin ja astianpesukone. Liesi: Keraaminen.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, peilikaappi, pesuallas, pesukoneliitäntä, suihkukaappi ja bidee-suihku. Kylpyhuoneen oven alahelmassa sekä pesuallaskaapissa kosteuden aiheuttamaa pientä kulumaa ja jälkeä.
Säilytystilat
Kellarikomero
Tehdyt remontit
- Talo nro 6, jossa C- ja D-portaat on rakennettu 1911 ja peruskorjattu 1965, jolloin talo nro 4, jossa portaat A ja B on rakennettu - julkisivun osittainen maalaus 1994 - julkisivun paikkarappauksia 2006 - kuntoarvio 2007 sekä putkiston kuntotutkimus - lämmönsiirtimen uusiminen 2008 - ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen 2010 - 2012 rappauskorjaukset talon pääty 6 - katon huoltokorjaukset talo 4:n osalta 2013 - lvis suunnittelu 2016 - lvis peruskorjaus perinteinen 2017 - 2018 - lisärakentaminen 2021-2023 talo 4:ään 3 krs lisää 15 huoneistoa n. 900 m2. Talo 6 ullakolle rakennettu 4 asuinhuoneistoa, samalla uusittu talo 6:n katto sekä julkisivu, hissit 4 kpl uusittu, talo 6:n julkisivu uusittu, liiketilojen ikkunat ja ovet uusittu, pääsisäänkäyntien ovet uusittu, huoneistojen ulko-ovet uusittu, portaikot maalattu, pihan jäteasema ja pyöräkatos uusittu, asennettu autojen latauspisteet - hissit uusittu, katot korjattu
Näkymät
Kadulle
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
325 000 €
Myyntihinta
325 000 €
Neliöhinta
7 190,27 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
280,24 € / kk
Yhtiövastike
280,24 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Sisältyy hoitovastikkeeseen
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Yhtiökokous keväällä 2024 myönsi hallitukselle valtuudet periä tarvittaessa 1 kk:n ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin vaatiessa sekä myönnettiin valtuudet muuttaa perittävän rahoitusvastikkeen määrää korkotason muuttuessa. Osakkeiden merkitsijät maksavat yhtiövastiketta huoneistosta, jonka hallintaan annettavat uudet osakkeet oikeuttavat, merkintäsopimuksen allekirjoittamisesta lukien vahvistettavan uuden yhtiöjärjestyksen vastikeperusteiden mukaisesti, vaikka osakeantia ja sitä koskevaa yhtiöjärjestyksen muutosta ei olisi vielä rekisteröity. Merkittäviä osakkeita ei rasita osuus sellaisista yhtiön pitkäaikaisista lainoista, joista on tehty yhtiökokouksen päätös viimeistään 30.6.2025 mennessä, vaikka tätä koskeva laina nostettaisiin mainitun ajankohdan jälkeen. Ostajan tulee maksaa myös kulut / maksu, joka aiheutuu osakkeen siirtämisestä maanmittauslaitoksen sähköiseen järjestelmään.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Fleminginkatu 4-6
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1911
Huoneistojen lukumäärä
79
Liiketilojen pinta-ala
466,9 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
7
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni ja tiili
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.06.2033, Lisätiedot: E-luku 138
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni ja kaapeli-tv
Tontin koko
2 062 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Isännöitsijätoimisto Mauri Ariluoma, Mauri Ariluoma, mauri.ariluoma@outlook.com, 09 476 77 666
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, taksitolppa lähellä, raitiovaunupysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Autopaikkoja ei ole tällä hetkellä vapaana.
Yhteiset tilat
Kellarikomero, pyörävarasto, pesutupa ja väestönsuoja
Keittiön lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset