Etusivu Myytävät kohteet 91.5 m² Nihtisalontie 16 B, 02630 Espoo 4h+k+s+parveke+terassi+varasto (yj:n mukaan 4h+k+s) – Oikotie 21382878

399 000 € 91,5 m²

Nihtisalontie 16 B, Nihtimäki, Nihtisilta, Kera, Kilo, Espoo 4h+k+s+parveke+terassi+varasto (yj:n mukaan 4h+k+s)

Hygge LKV

www.hyggelkv.fi

Linnanherrankuja 16, 00950 Helsinki

Mirja Matikainen
Mirja Matikainen

0403501505

Velaton hinta
399 000 €
Hoitovastike
347,70 € / kk
Asuinpinta-ala
91,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1997
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Nihtimäki, Nihtisilta, Kera, Kilo
Kaupunki
Espoo

Kaunis valoisa paritalohuoneisto rauhallisella Nihtimäen pientaloalueella.

Tämä huoneisto on remontoitu kauttaaltaan vuosina 2019-2021 kauniin vaalein sävyin. Huoneisto on kahdessa kerroksessa. Avoimessa alakerrassa ovat eteinen, erillinen wc, keittiö, ruokailutila ja olohuone, jossa varaava takka. Olohuoneesta pääsy takapihan patiolle. Piha on suojaisa ja etelään päin suuntautuva. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, kylpyhuone, jossa kodinhoitotilat ja sauna. Suurimmasta makuuhuoneesta käynti parvekkeelle. Avara ja kaunis koti, jossa erittäin toimiva pohjaratkaisu.

Yhtiö koostuu kahdesta paritalosta, jossa yhteensä neljä asuntoa. Yhtiöllä on yhteinen leikkialue lapsille ja jokaiselle asunnolle on varattu kaksi autopaikkaa, joista toisella paikalla mahdollista ladata myös sähköautoa.

Nihtimäki on rauhallinen perheystävällinen pientaloalue lähellä mukavuuksia, kuten kouluja, puistoja, ruokakauppoja, erittäin monipuolisia liikuntamahdollisuuksia (n. 20 minuutin ajomatka Nuuksioon, 15 minuutin ajomatka Oittaalle, 10 minuutin ajomatka Tapiola Golfiin). Nihtimäestä on hyvät kulkuyhteydet moneen suuntaan niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä, mm. juna-asemalle on vain n. 400 metriä.

Tiedustelut:

mirja.matikainen@hyggelkv.fi
P: 0403501505

www.hyggelkv.fi

Perustiedot

Sijainti
Nihtisalontie 16 B, 02630 Espoo
Kaupunginosa
Nihtimäki, Nihtisilta, Kera, Kilo
Kohdenumero
20561185
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
91,5 m²
Tontin pinta-ala
1 400 m²
Kokonaispinta-ala
91,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisenaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittuja pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
4h+k+s+parveke+terassi+varasto (yj:n mukaan 4h+k+s)
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Huoneisto kauttaaltaan remontoitu ja hyvin siististi pidetty. Yhtiö hyvin hoidettu.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: induktio, erillisuuni. Työtasot: puu. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesituuletin, astianpesukone. Keittiö remontoitu vuonna 2019.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: ulostyönnetty. Suunta: etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuone saneerattu vuonna 2021. Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peilikaappi, kylpyhuonekaapisto. Erillisen WC:n kuvaus: Alakerran wc remontoitu vuonna 2019. Hana Oras ja wc Ido. Myös yläkerran kylpyhuoneessa wc. Varustus: peilikaappi.
Säilytystilat
ulkovarasto
Tulevat remontit
Suunnitellut kunnossapito- ja muutostyöt vuosina 2024-2028 (päivätty 11.4.2024) - julkisivun sokkelien pintakäsittelyn selvittäminen, huoneistojen A2 ja B4 alapohjan tarkastusluukkujen uusimisen selvittäminen, ulko-ovien lukitusten uusimisen selvittäminen (2024) Taloyhtiön remonteista päätetään aina vuosittain yhtiökokouksessa ja yhtiön remonttitarpeet voivat näin muuttua vuosittain. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä, eikä niistä koituvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Tehdyt remontit
2019: - lämminvesivaraaja vaihdettu uuteen (Jäspi) - keittiö ja keittiön koneet uusittu, keittiön kevyet väliseinät purettu - lattiat uusittu (laminaatti ja askeläänieristeet), seinät ja katot maalattu - vesikalusteet uusittu (hanat ja wc:t) - alakerran wc:n pinnat ja kalusteet uusittu - yläkerran kph kalusteet uusittu ja saunan kiuas uusittu sekä lauteet - sähköpatterit uusittu sekä pistorasiat ja kytkimet - liesituuletin uusittu - takapihan puuterassi rakennettu - takka tasoitettu ja maalattu sekä takkaluukku vaihdettu - väliovet karmeineen uusittu - asennettu ilmalämpöpumppu alakertaan 2021: - kylpyhuoneen lattian ja seinien laatat ja vesieristeet uusittu TALOYHTIÖSSÄ: - 2000 piha-aidan rakentaminen ja pihakiveyksen laittaminen - 2007 kuntoarvio ja PTS - 2008 salaoja- ja sadevesikaivojen tyhjennys sekä putkistojen huuhtelu - 2009 huoneistojen A1 ja B3 kylpyhuoneen saunan lattian uusiminen vuotaneen lattiakaivon vuoksi - 2010 vedensäästökalusteiden asentaminen kaikkiin huoneistoihin - 2012 julkisivujen huoltomaalausurakka - 2014 IV-kanavien nuohous ja ilmavirtojen säätö sekä korvausilma- ja rasvasuodattimien vaihto LTO, kattojen tarkistus ja roskakatoksen katon paikkakorjaus - 2015 leikkipaikan kunnostus ja välineiden vaihtaminen, rännien tarkistus ja kunnostus - 2016 tiilikattojen puhdistus, A-talon katon paikkakorjaus sekä sammaleston levitys, huoneiston A2 lämminvesivaraajan vaihto, huoneiston A2 täydellinen wc-, kylpyhuone- ja saunaremontti sekä käyttövesiputkien uusiminen, sähköiset seinälämmittimet korvattu sähköisellä lattialämmityksellä - 2017 huoneistojen sisäänkäyntien edustojen laatoitus, huoneiston A1 lämminvesivaraajan vaihto - 2018 piha-aitojen kunnostus ja huoltomaalaus tarvittavilta osin - 2019 varastojen ovien huoltomaalaus, huoneiston B4 lämminvesivaraajan vaihto, seinäulkovalaisimien uusiminen, salaojien kuntokartoitus - 2020 rajaojien kunnostaminen, kattosadevesien uudelleenohjaus, ruusupensaiden poisto ja uusien pensaiden istutus - 2021 sulaketaulujen uusiminen, lämpötolppien uusiminen (latausmahdollisuus). - 2022 yläpohjan lisäeristys, huippuimurin vaihto, puiden kaato pysäköintipaikkojen edestä - 2023 asuinrakennusten kattojen kunnostus (pesu, pinnoitus, tarkistusluukkujen tiivistys, harjatiivistys, kävelysillan lisäys talo A)
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Sauna saneerattu vuonna 2019. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
399 000 €
Myyntihinta
399 000 €
Neliöhinta
4 360,66 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
347,70 € / kk
Yhtiövastike
347,70 € / kk
Vesimaksu
15 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Pysäköintimaksu
12 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Yj 5 § Hoitovastikkeen määrää yhtiökokous käyttäen perusteena asuinhuoneistojen pinta-alojen suhdetta. Rahoitusvastikkeen määrää yhtiökokous käyttäen perusteena huoneistojen hallintaan oikeuttavien osakkeiden lukumäärien suhdetta. Kukin huoneiston omistaja vastaa huoneiston lämmityskuluista itse ja lämmityskulun suuruus määräytyy osakkaan solmiman sähkösopimuksen mukaisesti. Kunkin osakkaan tulee ottaa kotivakuutus huoneistoonsa. Asunnossa sähköpattereiden lisäksi ilmalämpöpumppu. Hallituksella valtuutus periä tarvittaessa 1-2 hoitovastikkeen verran ylimääräisiä vastikkeita. Kullekin asunnolle on varattu kaksi pihapaikkaa, mutta vain yhdestä paikasta peritään vastike, joka 12 € / kk. Ostajan tulee maksaa varainsiirtovero kaupan yhteydessä. Ostajan tulee maksaa myös kulut/maksu, joka aiheutuu osakkeen siirtämisestä maanmittauslaitoksen sähköiseen järjestelmään.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Nihtisalontie 16
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
1997
Huoneistojen lukumäärä
4
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili, betoni
Kattomateriaali
tiili
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
F2013 Energiatodistus laadittu 28.05.2014 ja on voimassa 27.05.2024 saakka. Uusi energiatodistus on tilauksessa / työn alla.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 400 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
PKI Isännöinti Oy ISA, Timo Kivistö, p: 020 787 1400, asiakaspalvelu@pki.fi
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki p. 09 816 21 Lisätietoja lähialueen suunnitelmista https://www.espoo.fi/fi/hankkeet/keran-keskusta#hyvksymisvaihe-1775
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2007 Kiinteistön kuntoarviolausunto Taova Oy 26.6.2007
Lämmitys
sähkö, muu koneellinen ilmanvaihto

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
piha-autopaikkoja: 8.
Yhteiset tilat
urheiluvälinevarasto, Huoneistokohtaiset varastot.
Muut tilat
Eteisessä laattalattia ja peiliovelliset kaapit. Olohuoneessa varaava takka, joka nuohottu viimeksi 09/2023.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: kaakeli, maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset