Etusivu Myytävät kohteet m² Raitalammintie 5, 14300 Hämeenlinna 5h, k, et, rt, vh, kph/s, 2xwc, tekn.tila. – Oikotie 21978140

189 000 €

Raitalammintie 5, Renko, Hämeenlinna 5h, k, et, rt, vh, kph/s, 2xwc, tekn.tila.

Merja Patrakka
Merja Patrakka

040 701 5249

Velaton hinta
189 000 €
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1978
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Renko
Kaupunki
Hämeenlinna

Koti kutsuu!

Löydä uusi kotisi Rengon sydämestä!

Tämä vuonna 1978 rakennettu omakotitalo tarjoaa tilaa ja valoa isommallekin perheelle.
Koti on läpikäynyt mittavat remontit vuosina 2016-2017, mukaan lukien mm. keittiön täysin uusimisen ja vesikatteen vaihdon.

Kodin sydän on valoisa olohuone, josta on kulku sekä ruokailutilaan että uusittuun, tyylikkääseen keittiöön.
Olohuoneen avaruus ja valoisuus kutsuvat viettämään aikaa yhdessä, ja suora yhteys avoterassille luo täydellisen paikan kesäpäivien nautiskeluun.

Yläkerran kolme makuuhuonetta tarjoavat rauhalliset puitteet lepoon, suurimmasta makuuhuoneesta on kulku todella tilavaan vaatehuoneeseen ja omalle parvekkeelle.

Pihapiiriin kuuluu myös vuonna 2015 rakennettu autotalli ja autokatos sekä muita ulkorakennuksia, jotka tarjoavat runsaasti säilytystilaa.

Sijainti on ihanteellinen: koulu, päiväkoti ja Rengon monipuoliset palvelut ovat kävelyetäisyydellä, myös Hämeenlinnan keskustan palvelut ovat vain vartin päässä.

Koti on täydellinen yhdistelmä kaikille, jotka arvostavat rauhallista asumista, keskeistä sijaintia ja luonnon läheisyyttä – ihanteellinen valinta aktiiviselle perheelle, joka arvostaa elämän mukavuuksia.

Koti kutsuu!

Perustiedot

Sijainti
Raitalammintie 5, 14300 Hämeenlinna
Kaupunginosa
Renko
Kohdenumero
80372477
Kerros
1 / 2
Tontin pinta-ala
1 087 m²
Kokonaispinta-ala
220 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Kaikkia alkuperäisiä rakennuspiirustuksia ei ole. Huoneistoala on ilmoitettu yhdessä piirustuksessa 120m². Ensimmäisessä kerroksessa on tekninen tila, työhuone, khh, psh/s, erillinen wc, eteisaula, tk, olohuone (n. 29 m²), keittiö (n. 19m² ). Toisessa kerroksessa suuremman makuuhuoneen pinta-ala n. 22,5 m², kaksi muuta makuuhuonetta n. 19 m² / huone. Yläkerroksen huoneiden korkeus on paikoin alle 160cm. Rakennuksen ulkomitat ovat 14 m (pituus) x 9,4 m (leveys).
Huoneiston kokoonpano
5h, k, et, rt, vh, kph/s, 2xwc, tekn.tila.
Huoneita
5
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Työtason materiaali: Laminaatti. Keittiö remontoitu, uusittu v.2017( Noblessa keittiö). Kaikki kodinkoneet uusittu silloin; korkeat jääkaappi ja pakastekaappi, induktioliesi, erillisuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone. Kolmella seinustalla työtasot, kaapistot ja laatikostot, välitila laatoitettu. Runsaati säilytystilaa. Ruokapöydälle hyvä tila. Keittiön ja olohuoneen välistä kulku terassille.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen suunta: Etelä ja länsi
Kylpyhuoneen varusteet
Pesuhuoneessa suihku, lattialämmitys ja ikkuna. WC (2): Alakerran wc: ssä on allastaso, kaapisto, peilikaappi ja wc-istuin. Yläkerran wc:ssä on taso kaapeilla ja laatikoilla, allastaso, kaapit, peilikaappi, wc-istuin, bideesuihku. Molemmissa lattialämmitys.
Säilytystilat
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto, kaapistot ja Käyttöullakko.
Tehdyt remontit
Koko rakennus on remontoitu sisäpinnoiltaan v.2017. Vuosina 2016-2017: Ikkunat vaihdettu, keittiö uusittu, kodinkoneet vaihdettu, ulko- ja sisäovet vaihdettu, vesikate uusittu ( Ruukin peltikate ) eristykset lisätty ja vesikiertoinen lattialämmitys alakertaan asennettu. Vuosina 2008-2010: käyttövesiputket uusittu, puupannu vaihdettu, salaojat, sadevesijärjestelmä.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Tilavassa saunassa on puukiuas, ikkuna.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa (Sale), apteekki, pankkiautomaatti, kirjasto, kahvilat, postipalvelut, pizzeria, ravintola, hyvinvointipalvelut, eläinlääkäri, terveysasema n. 1 km etäisyydellä. Paikallistiedot: Koti sijaitsee Rengon keskustassa, lähes kaikki palvelut kävelymatkan etäisyydellä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
109-575-6-166

Hinta

Velaton hinta
189 000 €
Myyntihinta
189 000 €
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 200 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Lämmitykseen, saunaan, leivinuuniin ja puuhellaan menee n. 30 mottia puita / v. Taloussähkö n 5500 kWh/v, vesi- ja jätevesimaksut oman kulutuksen mukaan, puhtaanapito ( roskien tyhjennys ) oman kulutuksen mukaan, hulevesimaksu 45 €/v.
Kiinteistövero
533,72 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen kuvaus
Omakotitalo, autotalli/autokatos/varasto, ulkovarasto, leikkimökki.
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1978
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni, puu ja Puu- ja tiiliverhoilu.
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 087 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.hameenlinna.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla Bussipysäkki 100 m päässä, 10-tielle n.1 km, moottoritieliittymään n.14 km.
Rakennusoikeus
271.75 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
www.hameenlinna.fi
Lämmitys
Puu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Sisääntultaessa on tuulikaappi, eteisaula, kodin vasemmalla puolella on työhuone / huone, kodinhoitotila, pannuhuone. Yläkerrassa on eteisaula josta kulku makuuhuoneisiin ja kodin toiseen, erilliseen wc:hen.
Keittiön lattia
Vinyyli
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa 3 makuuhuonetta. Suurimmassa huoneessa tilava vaatehuone, kulku parvekkeelle, 2 muuta huonetta eteisaulan toisella puolella, molemmissa vaatekaapit.
Makuuhuoneen lattia
Korkkivinyyli
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Tilava ja valoisa, suurilla ikkunoilla varustettu olohuone. Olohuoneesta suora yhteys ruokailutilaan ja keittiöön. Kulku avoterassille.
Olohuoneen lattia
Korkkivinyyli
Olohuoneen seinät
Maali ja tapetti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset