Etusivu Myytävät kohteet 79.5 m² Vieremäntie 117 A, 30100 Forssa – Oikotie 21656743

79 000 € 79,5 m²

Vieremäntie 117 A, Vieremä, 16 kaupunginosa vieremä, Forssa

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Velaton hinta
79 000 €
Hoitovastike
259,86 € / kk
Asuinpinta-ala
79,5 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1985
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Vieremä, 16 kaupunginosa vieremä
Kaupunki
Forssa

Vieremäntie 117 A 4, Forssa

Muuttaisitko Forssan Vieremään? Täällä on oma alakoulu, jonne on helppo pienten kulkea ja yläkouluun isommat kipaisee fillarilla Forssan keskustaan. Ihan pienille on taloyhtiön sisäpihassa ihana leikkipaikka ja ihan kaikille sitten tietysti Mäkilammin uimaranta, lenkkipolut ja frisbeegolfrata, kaikki hyvin lähellä kotia. Kaupassa käynti hoituu Forssan keskustassa, jonne matkaa on vain n.3,5 km. Rivarikolmion makuuhuoneet ja pesutilat on yläkerrassa, joten oleskelu niin sisällä kuin ilta-auringossa takapihallakin hoituu mukavasti katutasossa. Laita täällä pinnat mieleiseksesi ja käy kodiksi!

Perustiedot

Sijainti
Vieremäntie 117 A, 30100 Forssa
Kaupunginosa
Vieremä, 16 kaupunginosa vieremä
Kohdenumero
80365493
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
79,5 m²
Tontin pinta-ala
11 438,2 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Huoneita
3
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Asuntoa on remontoitu yli 20 vuotta sitten. Taloyhtiö on teettänyt v.2020 pesuhuoneiden kosteusmittauksen, mikä ei ole edellyttänyt toimenpiteitä tässä asunnossa (ei kohonnutta kosteutta).
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiöön mahtuu hyvin ikkunan eteen ruokapöytä. Lattiassa on parketti ja välitilassa laatoitus, seinät on maalattu. Varusteina on sähköliesi, jää-pakastinkaappi (2019) ja n. 2 vuotta sitten uusittu astianpesukone. Läpikuljettavan keittiön olohuoneen ovi on laitettu säppiin, mutta se on otettavissa käyttöön.
Kylpyhuoneen varusteet
Laatoitettu ja tilava pesuhuone sijaitsee yläkerrassa ja sen yhteydessä on suihkukaappi, wc-istuin sekä lavuaari. Pesuhuoneeseen jää myös n. 2 vuotta sitten hankittu pyykinpesukone. Tilassa on sähkötoiminen lattialämmitys ja sähköpatteri. Alakerrassa on erillinen laatoitettu wc, johon on käynti kätevästi heti eteisestä.
Säilytystilat
Vaatehuone, kaapistot ja Huoneistokohtaiset varastot
Tulevat remontit
Salaojien toimivuuden tarkastaminen sekä tarvittavien toimenpiteiden suorittaminen. Katon korjaushanke v.2025. Julkisivujen puuosien huoltomaalaus. Lämmitysverkoston perussäätö. Ilmanvaihtokanavien puhdistus.
Tehdyt remontit
2022: Pesuhuoneet kunnostettu kartoitustarpeen mukaan (9 kpl). 2021: Pihapuomien asennus. 2020: Valokuituliittymä. 2019: Katon läpivientien tiiveyden tarkastus, Postilaatikoiden kaiteiden korjaustalkoot. 2018: Hiekka-alueiden paikkaus, puiden ja pensaiden poisto ja kartoitus. Terassiaitojen päällyslautojen uusiminen. Varaston ovien huoltomaalausta. Roskakatoksen maalaus kevättalkoilla. 2017: Vesikourujen puhdistus. 2016: Jätekatos. 2013: Lämmönsiirtimen ja automatiikan uusiminen. Käyttövesiverkoston saneeraus ja asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit. 2010: Autolämmityspistorasioiden uusiminen. 2008: Julkisivujen puuosien huoltomaalaus (J E Ahlgren Oy). Asuinhuoneistojen ulko-ovet ja ikkunat uusittu (Fenstra Oy). 2005: Lämpökanaalin uusiminen (sisältää käyttövesijohdot). Rännit uusittu. 2002: Märkätilojen kunnostus (Forssan Kirvestyö Oy). Kaapeli-TV liittymä.
Näkymät
Takapiha luoteen suuntaan kohti talon takana kulkevaa hiekkatietä.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Yläkerrassa, pesuhuoneen yhteydessä on sähkötoimisella kiukaalla varustettu ikkunallinen sauna. Sauna on nykyisellä omistajalla ollut hyvin vähäisellä käytöllä. Lauteiden alla on sähköpatteri.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Forssan keskustan palvelut on n.3,5 km:n päässä. Mäkilammin uimarantaan ja Hunnarin frisbeegolfradalle matkaa tulee n.600 m. Lenkkipoluille pääsee lähes suoraan taloyhtiön pihasta.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
61-16-617-1

Hinta

Velaton hinta
79 000 €
Myyntihinta
79 000 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
993,71 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
259,86 € / kk
Yhtiövastike
259,86 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan
Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Vesimaksu kulutuksen mukaan, huoneistokohtaiset vesimittarit. Kylmä vesi 5,14 €/m³, lämmin vesi 12,50 €/m³. Asukas tekee asuntoon oman sähkösopimuksen. Valokuituyhteyteen on mahdollista ostaa lisänopeuksia suoraan Lounealta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Inkinpolku
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1985
Huoneistojen lukumäärä
27
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni/puu
Kattotyyppi
Harjakatto / peltikate
Energialuokka
Energialuokka: E2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 14.01.2025
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
11 438,2 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Retta isännöinti, Forssa, Jari-Pekka Itkonen, jari-pekka.itkonen@retta.fi, 0102287354
Kaavoitustiedot
Lisätiedot kaavoituksesta antaa Forssan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
Lisätietoja tutkimuksista: 2019: Yläpohjarakenteet ja vesikatto varusteineen: Läpivientien tiiveyden tarkistus.
Lämmitys
Kaukolämpö, Vesikeskuslämmitys

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Autopaikat vuokrataan isännöitsijän kautta.
Yhteiset tilat
Urheiluvälinevarasto, pesutupa (pesutuvan yhteydessä mankeli ja kuivaushuone) ja huoneistokohtaiset varastot (D-talossa)
Muut tilat
Eteisen seinät on maalattu ja lattiassa on laminaatti.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaksi makuuhuonetta sijaitsee yläkerrassa. Makuuhuoneissa on lattioissa muovimatot ja seinät on tapetoitu. Toisessa makuuhuoneessa on isot kiinteät kaapistot. Yläkerran aulassa on kiva pieni parvitila, missä varmasti viihtyy hyvin perheen pienet veijarit. Aulasta on myös käynti vaatehuoneeseen.
Olohuoneen varusteet
Olohuone on katutasossa, keittiön ja eteisen perällä ja sieltä on käynti takapihaan. Olohuoneen lattiassa on laminaatti ja seinät on tapetoitu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset