Etusivu Myytävät kohteet 108.5 m² Serpuhovintie 10, 30100 Forssa 4 h, k, pkh, psh, s, wc, varasto, 2 vh, et – Oikotie 21988123

118 000 € 108,5 m²

Serpuhovintie 10, Vieremä, 16 kaupunginosa vieremä, Forssa 4 h, k, pkh, psh, s, wc, varasto, 2 vh, et

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Velaton hinta
118 000 €
Asuinpinta-ala
108,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1978
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Vieremä, 16 kaupunginosa vieremä
Kaupunki
Forssa

Serpuhovintie 10, Forssa

Tästä oma koti, missä on tehty sekä katto- että kylppäriremppa sekä muutoinkin pidetty hyvää huolta alkuperäisten rakentajien toimesta tähän päivään saakka. Kyseessä on siis Forssan Vieremän valmiilla omakotialueella kolmen makuuhuoneen talo, mikä sijaitsee tien päässä ja takapihan näkymässä on rauhallista maisemaa. Alakouluun kävelymatkaa on alle puoli kilometriä ja keskustan palveluihin n.4 km. Hyvällä omatunnolla voit halutessasi päivittää sekä seinä- että lattiapinnat mieleiseksesi, ne kun on alkuperäiessä kuosissaan. Kaukolämpö, autotalli sekä helppohoitoinen piha tekee arjesta jouhevaa.

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 14:15 - 14:45

Perustiedot

Sijainti
Serpuhovintie 10, 30100 Forssa
Kaupunginosa
Vieremä, 16 kaupunginosa vieremä
Kohdenumero
80371048
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
108,5 m²
Tontin pinta-ala
704 m²
Kokonaispinta-ala
108,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuspiirustuksen mukainen huoneistoala on 108,5 m², piirustuksen huoneiden yhteenlaskettu ala 103,9 m². Rakennusala (piirustuksen ulkomitoin) 123,5 m². Rakennuksesta on saatavilla rakennuslupa ja lopputarkastuspöytäkirja.
Huoneiston kokoonpano
4 h, k, pkh, psh, s, wc, varasto, 2 vh, et
Huoneita
4
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Taloon on tehty matkan varrella paljon remontteja, mutta se on osin alkuperäiskuntoinen. Yleisilmeeltään talo on siisti.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön ruokailutila on avoin olohuoneeseen ja käynti keittiöön on myös eteisen puolelta. Kaapistoissa on vaaleat, v.2009 uusitut kaapinovet. Lyhyemmän sivun kaapistot ja työtaso on uusittu kokonaan v.2009. Varusteina on sähköliesi keraamisella liesitasolla, astianpesukone, jää-pakastinkaappi sekä liesituuletin, mistä ohjataan koneellista poistoilmanvaihtoa (huippuimuri). Keittiön lattian muovimatto ja välitilan laatoitus ovat alkuperäiset.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesuhuone on remontoitu kokonaan v.2011. Tila on laatoitettu ja pesuhuoneen yhteydessä on lavuaari allaskaapilla, suihkuseinä sekä pesukoneelle liitäntä. Valaistus on uusittu remontin yhteydessä ja lattiaan on lisätty sähkötoiminen lattialämmitys. Tuuletusikkunassa on tuloilmaventtiili ja seinässä vesikiertoinen patteri. Katto on paneloitu. Wc sijaitsee heti eteisessä. Tilaan on uusittu lavuaari sekä allas- ja seinäkaapistot v.2010. Lattiassa on muovimatto ja seinissä ihana retrotapetti.
Tehdyt remontit
Huippuimuri uusittu kesällä 2023. Lämmönjakohuoneen laitteistoa korjattu v.2023. Vesikate uusittu v.2022. Sauna ja pesuhuone remontoitu v.2011. Wc:n kaapit ja lavuaari uusittu v.2010. Keittiön kaapinovet ja lyhyemmän seinustan kaapistot ja tasot uusittu syksyllä v.2009. Etupihan puolelta uusittu vuorilaudat ja lisätty villaa keväällä v.2009. Autotallin seiniin uusittu vuorilaudat ja lisätty villaa, sekä uusittu katon peltikate keväällä v.2009. Käyttövesiputket uusittu n.20v. sitten. Keittiön ja olohuoneen ikkunat uusittu n.20v. sitten.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Sauna on remontoitu v.2011. Seinät ja katto on paneloitu ja Harvian aina valmis -kiuas tuo löylyt. Kiukaan takaseinässä on kivilaattaa. Lattiassa on laatoitus, seinässä vesikiertoinen patteri ja valaistus on uusittu remontin yhteydessä. Tuloilmalle on tehty oma putki, jolla tuloilma saadaan lattianrajasta suoraan avoimeen tilaan.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Mäkilammin uimaranta, Hunnarin frisbeegolfrata ja muut hyvät ulkoilumaastot on ihan lähellä, noin kilometrin päässä. Keskustan palveluihin ja kauppakeskuksille matkaa kertyy n.4 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
61-16-612-4

Hinta

Velaton hinta
118 000 €
Myyntihinta
118 000 €
Neliöhinta
1 087,56 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 21 004,70 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Kaukolämpö Nevel Oy:n hinnaston mukaan. Nykyisillä omistajilla v.2018 kaukolämmön kustannus on ollut n.1500 €/v. (2 hlö). Sähkön hinta valitun sähköyhtiön sopimuksen mukaan. Sähkön siirto Forssan Verkkopalvelut Oy:n hinnaston mukaan. Vesi Forssan Vesihuoltoliikelaitoksen hinnaston mukaan. Jätteenkuljetus valitun kuljettajan sopimuksen mukaan. Serpuhovintiellä on käytössä yhteinen biojäteastia, mihin voi halutessaan liittyä, hinta n.9 €/kk. Vaihtoehtoisesti biojätteille voi ottaa käyttöön oman kompostin tai biojäteastian. Kiinteistövero n.400 €/v.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1978
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Myyjä hankkii todistuksen myöhemmin.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
704 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Aemakaava ja sitova tonttijako v.1976. AO 10- Omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue. Tontti rajautuu takapihalta kaavoitettuun puistoalueeseen, mikä on kaava-alueen rajalla. Puistoalueen jälkeen alkaa maisemallisesti tärkeä maatalousalue (MV, Keskustaajaman yleiskaava). Lisätiedot kaavoituksesta antaa Forssan kaupunki.
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
176 m²
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteisessä on vaatesäilytys mukavasti liukuovien takana. Varastotilaan on käynti heti tuulikaapista. Tekniseen tilaan on käynti ulkoa. Kaksi vaatehuonetta, joista toinen makuuhuoneen yhteydessä ja toiseen on käynti käytävältä.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kolme makuuhuonetta sijaitsevat kaikki talon takapihan puoleisella seinustalla vierekkäin. Yhdessä makuuhuoneessa on oma vaatehuone ja kahdessa kaapistot. Olohuoneen päädyssä olevaan makuuhuoneeseen on taiteovella varustettu leveä sisäänkäynti. Kaikissa makuuhuoneissa on lattiassa muovimatto ja levytetyt seinät sekä katto.
Olohuoneen varusteet
Olohuone on talon toisessa päädyssä ja sinne tulee luonnonvalo etupihan suuntaan antavista isoista ikkunoista. Lattiassa on muovimatto ja seinät on tapetoitu, katossa on paneeli.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset