Etusivu Myytävät kohteet 110 m² Soinintie 6, 32100 Ypäjä 3 h, k, psh, s, wc, et, aula ja yläkerrassa matalaa tilaa. – Oikotie 21755222

53 000 € 110 m²

Soinintie 6, Kartano, Ypäjä 3 h, k, psh, s, wc, et, aula ja yläkerrassa matalaa tilaa.

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Velaton hinta
53 000 €
Asuinpinta-ala
110 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1937
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kartano
Kaupunki
Ypäjä

Soinintie 6, Ypäjä

Jos tilanpuute vaivaa, kurkkaahan tätä! Tämän talon kanssa on hyvä olla osaamista ja mielenkiintoa remppamiseen, koska tekemistä täällä piisaa. Jos kuitenkin se on just sun juttu, haluat nähdä oman kädenjäljen ja samalla saada aikaiseksi juuri sen kodin, missä olet aina halunnut asua, on tämä Ypäjän keskusta loistosijainnilla seisova talo ihan sulle tehty. Makuutiloja on nyt kahdessa huoneessa ja yläkerran matalassa tilassa, mutta heittämällä tänne saa ainakin kaksi makkaria lisää, miksei enemmänkin, kun hyvin suunnittelee ja reippaasti laittaa työhanskat viuhumaan. Sijainnin lisäksi iso valmis piha on ehdottoman suuri plussa.

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 12:45 - 13:15

Perustiedot

Sijainti
Soinintie 6, 32100 Ypäjä
Kaupunginosa
Kartano
Kohdenumero
80368292
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
110 m²
Tontin pinta-ala
1 830 m²
Kokonaispinta-ala
147 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennustiedon mukaan pinta-ala on 110/147 m² ja rakennuksessa on kaksi kerrosta.
Huoneiston kokoonpano
3 h, k, psh, s, wc, et, aula ja yläkerrassa matalaa tilaa.
Huoneita
3
Kunto
Tyydyttävä
Kunnon lisätiedot
Rakennus on suurilta osin alkuperäiskuntoinen (v.1937 ja laajennus v.1971).
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan. Vapautuminen nopeasti, mikäi osa huonekaluista saa jäädä.
Keittiön varusteet
Tässä keittiössä on todella paljon tilaa! Aikanaan yksi makuuhuoneista on yhdistetty keittiöön, jolloin on saatu hyvin oleskeluun sopiva tila keittiön yhteyteen. Tilaa on pintaremontoitu v.1995, jolloin on uusittu kaapistot ja välitilan laatoitus sekä katto on levytetty. Lattiassa on muovimatto ja seinät on maalattu. Varusteina on jääkaappi, sähköliesi, vuolukivinen puuhella/leivinuuni ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilat on alkuperäiset (v.1971). Pesuhuoneen lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu ja seinässä on sähköpatteri. Tilassa on vesipata ja patasuihku. Tilaan on myöhemmin asennettu myös suihkusekoittaja käsisuihkulla, johon vesi on ohjattu varaajalta. Erillinen wc on eteisen käytävän päässä. Wc:ssä on ihana mintunvihreä puolipaneeli ja maalatut seinät. Lattiassa on muovimatto ja lämmityksenä sähköpatteri. Tila on alkuperäinen.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista: Asunnossa sisällä on kaapistoja sekä vintillä "poskissa" ja ulkorakennuksissa kylmää säilytystilaa. Talon alle matalaan kellaritilaan on käynti ulkokautta.
Tehdyt remontit
Rakennus on laajennettu v.1971, laajennusosassa on keittiö, pesutilat, sauna, wc ja yksi makuuhuone. Laajennusosan vesikate on uusittu 80-luvulla, vanha kate oli huopa, nyt katteena on pelti. 80-luvulla vinttitilaa on eristetty ja sinne on tehty lämmin huone (matalaa tilaa). Keittiö on laajennettu (väliseinät makuuhuoneeseen purettu) ja pintoja on uusittu sekä vaihdettu vuolukivinen puuhella/leivinuuni v.1995. Osa sähköpattereista on uusittu matkan varrella.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunassa on betonilattia ja paneloidut seinät ja katto, tila on alkuperäisessä kuosissaan. Löylyt tuo Narvin puulämmitteinen kiuas.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Ypäjän keskustan palvelut on muutaman sadan metrin päässä, ja itse asiassa keittiön ikkunasta näkee keskustaan, kun sopivaan suuntaan katsoo.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
981-401-1-367

Hinta

Velaton hinta
53 000 €
Myyntihinta
53 000 €
Neliöhinta
481,82 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Sähkön kustannus valitun sähköyhtiön sopimuksen mukaan, sähkön siirto Sallila Energian hinnaston mukaan. Käyttö- ja jätevesi kunnan taksan mukaisesti. Jätteen kuljetus valitun kuljettajan hinnaston mukaisesti. LHJ:n perusmaksu 34 €/v.2024 (vakituinen asunto). Kiinteistövero 160,45 €/v.2024

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1937
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Hirsi ja puu
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Myyjä hankkii energiatodistuksen myöhemmin.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 830 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava, ohjeellinen tonttijako. Erillispientalojen korttelialue. Lisätiedot kaavoituksesta antaa Ypäjän kunta.
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
366 m²
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Sähköpatterit. Kokonaissähkön kulutus: 6800 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Alkuperäisen osan portaikko lähtee pienehköstä aulatilasta (vanha kuisti), minkä lattiassa on muovimatto ja seinät on maalattu. Laajennusosan eteiskäytävän yhteydessä on lämminvesivaraaja ja kaappitilaa.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alkuperäisen osan perällä on yksi makuuhuone (vanha keittiö), minkä lattiassa on muovimatto, katossa paneeli ja seinissä tapetit. Yhdellä seinällä on kiinteät kaapistot, joiden takana on jo aikanaan umpeen laitettu ovi portaikon aulaan. Toinen makuuhuone on laajennusosassa, keittiön perällä. Myös tässä makuuhuoneessa on kiinteä kaapisto, lattiassa muovimatto, katossa levyt ja seinissä tapetit. Vintillä on lisäksi matalaa tilaa yhden huoneen ja aulan verran. Vintin lattiassa on muovimatto ja seinät ja katto on levytetty.
Olohuoneen varusteet
Olohuone on talon alkuperäisessä osassa, ja on kooltaan reilu, koska tila koostuu kahdesta alkuperäisestä huoneesta. Lattiassa on muovimatto, seinät on tapetoitu ja katossa on levyt. Tilassa on pönttöuuni.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset