Etusivu Myytävät kohteet 200 m² Itäinen Pitkäkatu 20, 06100 Porvoo – Oikotie 21645175

590 000 € 200 m²

Itäinen Pitkäkatu 20, Vanha kaupunki, 1 kaupunginosa, Porvoo

Risto Volanen
Risto Volanen

+358500490489

Velaton hinta
590 000 €
Asuinpinta-ala
200 m²
Kerros
1
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Vanha kaupunki, 1 kaupunginosa
Kaupunki
Porvoo

Uniikki kiinteistökokonaisuus Vanhan Porvoon sydämmessä

Ainutlaatuinen mahdollisuus Porvoon sydämessä – Itäinen Pitkäkatu 20 kutsuu sinut osaksi historiaansa. Tämä kohde tarjoaa enemmän kuin pelkän asuinpaikan; se tarjoaa mahdollisuuden luoda jotain ainutlaatuista. Sijainti Vanhassa kaupungissa, jossa Porvoon keskeiset palvelut ovat vain kävelymatkan päässä on ihanteellinen niille, jotka arvostavat kulttuuria, historiaa ja luonnonläheisyyttä.

Tontilla sijaitsee kolme asuinrakennusta sekä kaksi talousrakennusta, jotka kertovat tarinaa menneiltä vuosisadoilta. Rakennukset ovat peräisin eri aikakausilta, vanhimman uskotaan olevan 1700-luvun lopulta. Tämä antaa uudelle omistajalle mahdollisuuden jatkaa alueen rikkaan historian vaalimista.

Vaikka kohteen rakennukset vaativat peruskorjausta ja modernisointia, niiden potentiaali on rajaton. Aiemmin tehtyjä hirsirakenteiden uusimisia ja muita rakennustöitä voi pitää pohjana tuleville projekteille. Tämä on tilaisuus luoda moderni koti historiallisessa miljöössä, yhdistäen vanhan ajan charmia ja nykyaikaisia mukavuuksia.

Tontin 670 neliömetrin perinnepuutarha viettää kohti itää, tarjoten vanhoja marjapensaita, perennoja sekä hedelmäpuita. Se on täydellinen paikka niille, jotka nauttivat puutarhanhoidosta ja ulkoilusta omalla pihallaan.

Tämä kohde tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden niille, jotka ovat valmiita sitoutumaan peruskorjaustoimenpiteiden viimeistelyyn ja haluavat luoda oman unelmiensa kodin. Jos olet valmis tarttumaan haasteeseen ja tekemään osan Porvoon historiasta omaksesi, Itäinen Pitkäkatu 20 odottaa sinua.

Perustiedot

Sijainti
Itäinen Pitkäkatu 20, 06100 Porvoo
Kaupunginosa
Vanha kaupunki, 1 kaupunginosa
Kohdenumero
80364394
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
200 m²
Tontin pinta-ala
670 m²
Kokonaispinta-ala
200 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-alat ovat suuntaa-antavia eikä kohteen hinnoittelu perustu annettuihin rakennuksia koskeviin pinta-aloihin.
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Ei käyttövalmista keittiötä missään rakennuksesssa.
Kylpyhuoneen varusteet
Ei pesutiloja valmiina.
Tehdyt remontit
Kysy lähemmin! Kaikissa kolmessa asuinrakennuksessa on suoritettu sekä hirsirakenteiden uusimisia, kuin myös lattiarakenteiden uudistamistoimenpiteitä sekä sähköverkon ja viemäriverkon rakennustöitä.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Kävelyetäisyydellä. Paikallistiedot: Kaikki porvoon keskeiset palvelut kävelyetäisyydellä!
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Ostajan- ostajien tulee sitoutua kohteessa aloitettujen peruskorjaustoimenpiteiden saattamiseen päätökseen. Kohde ei nykyisellään ole asuinkepoinen suoraan.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
638-1-1112-4

Hinta

Velaton hinta
590 000 €
Myyntihinta
590 000 €
Neliöhinta
2 950 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 0 €

Asuinkustannukset

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Suojelukohteita - ei asumiskelpoisia = ei tarvetta energiatodistukselle
Tontin koko
670 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
A215 + A75 Asuintilojen kokonaisrakennusoikeus 215k-m² ja asumiseen liittyvät aputilat 75k-m². Asuinrakennukset määritelty kerroslukumerkinnällä 1. mutta ullakoille voi muodostaa asuinkäyttöön soveltuvia tiloja, edellyttäen että huonekorkeus sekä ikkunapinnan suhteellinen osuus lattiapinnasta riittää täyttämään asuintila vaatimukset. Tämä on sovellettavissa todennäköisimmin päärakennuksen yläkertaan sekä pohjoisenpuoleisella rajalla sijaitsevaan asuinrakennukseen.
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
290 m²
Kuntotutkimus
Kuntotutkimus tehty: 17.05.2024
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Asuintilojen kokonaisrakennusoikeus 215k-m² ja asumiseen liittyvät aputilat 75k-m². Asuinrakennukset määritelty kerroslukumerkinnällä 1. mutta ullakoille voi muodostaa asuinkäyttöön soveltuvia tiloja, edellyttäen että huonekorkeus sekä ikkunapinnan suhteellinen osuus lattiapinnasta riittää täyttämään asuintila vaatimukset. Tämä on sovellettavissa todennäköisimmin päärakennuksen yläkertaan sekä pohjoisenpuoleisella rajalla sijaitsevaan asuinrakennukseen. Itäisen Pitkänkadun varrella sijaitseva kylmä varastorakennus voidaan korvata uudella samoin kuin koulukujan varrella olevan talousrakennuksen länsipääty ex. navetta ja ulkokäymälä.
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset