Etusivu Myytävät kohteet 127 m² Pyykuja 4, 07170 Pornainen 5h+k+khh/ph+vh+saunaos.+erillinen wc – Oikotie 21382543

295 000 € 127 m²

Pyykuja 4, Kirveskoski, Pornainen 5h+k+khh/ph+vh+saunaos.+erillinen wc

Tua Tamsi-Hakku
Tua Tamsi-Hakku

040 727 5101

Velaton hinta
295 000 €
Asuinpinta-ala
127 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2001
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kirveskoski
Kaupunki
Pornainen

Löydä unelmiesi koti Pornaisista, Uudenmaan sydämestä, jossa maaseudun rauha ja pääkaupunkiseudun mukavuudet kohtaavat. Tämä vuonna 2001 valmistunut omakotitalo Pyykujalla tarjoaa 127 neliömetriä avaraa ja valoisaa asuintilaa, jossa on erityistä huomiota kiinnitetty asumismukavuuteen ja yksityiskohtiin.

Kodin sydämessä on tilava olohuone, jonka korotettu huonekorkeus ja varaava takka luovat ainutlaatuisen tunnelman. Olohuoneesta on suora pääsy katetulle terassille, joka kutsuu nauttimaan kesäpäivistä ja luonnon rauhasta. Keittiössä yhdistyvät moderni varustelu ja tyylikkyys – Puustellin kaapistot, kivitasot ja laadukkaat kodinkoneet tekevät ruoanlaitosta nautinnon.

Neljä makuuhuonetta tarjoavat runsaasti tilaa perheen jokaiselle jäsenelle, ja vaatehuone sekä korkeat peililiukuovelliset kaapistot pitävät huolen, että järjestys säilyy. Kodinhoitohuoneen käytännöllisyys helpottaa arjen askareita, ja erillinen saunatila kruunaa rentoutumishetket.

Tontin koko on 1005 neliömetriä, joten pihalla on tilaa niin leikkeihin kuin puutarhanhoitoonkin. Pornainen tarjoaa idyllisen ympäristön elämiseen, jossa luonto, kulttuuri ja palvelut ovat lähellä. Alueen liikenneyhteydet ovat sujuvat, ja Pornaisista on hyvät yhteydet niin Porvooseen, Järvenpäähän kuin Helsinkiinkin.

Tämä koti odottaa uusia asukkaitaan, jotka arvostavat laatua, tilaa ja luonnonläheistä sijaintia. Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi – tule tutustumaan ja ihastu itse!

Perustiedot

Sijainti
Pyykuja 4, 07170 Pornainen
Kaupunginosa
Kirveskoski
Kohdenumero
80359685
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
127 m²
Tontin pinta-ala
1 005 m²
Kokonaispinta-ala
154 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
5h+k+khh/ph+vh+saunaos.+erillinen wc
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin, liesi, erillisuuni, liesituuletin ja astianpesukone. Liesi: Keraaminen. Työtason materiaali: Kivi. Puustellin kaapistot, kivitasot,rosteri kodinkoneet, viinikaappi 375l, jää-pakstinkaappi jääpalakoneella. Keittiössä leivinuuni.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, pesuallas ja peili. Kosteat tilat kaakeloitu. WC-istuin, allaskaappi, peilikaappi ja lattialämmitys. Puustellin kalustekaapit, lattialämmitys.
Säilytystilat
Vaatehuone ja kaapistot
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Heti valmis -sähkökiuas. Mittatilaustyönä tehdyt muotolauteet, hetivalmis kiuas.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Pornaisissa kirjasto, terveyspalvelut, neuvola yms. katso Pornaisten kunnan sivut. Löytyy myös matonpesupaikka ja 2 kauppaa K-market ja Sale Pornainen. Paikallistiedot: Pornainen on iloinen yli 5 000 asukkaan kunta Uudellamaalla. Täällä maaseutuasumisen ja pääkaupunkiseudun parhaat puolet yhdistyvät toisiinsa! Pornaisten keskustaajama on Kirveskoski.. Pornaisen pinta-ala on 150,09 km², josta 3,56 km² on vesistöjä. . Helsingin seutuun kuuluvista kunnista Pornainen on väestöltään pienin. Mustijoki oli pitkään tärkeä kulkureitti rannikon ja sisämaan välillä. Pornaisten Laukkoskella on ollut pysyvää asutusta 1200-luvulta asti ja se on Porvoon kihlakunnan vanhimpia kyliä. Pornaisista tuli kappeliseurakunta vuonna 1729, jolloin se sai myös perustaa oman hautausmaan. Ensimmäinen kirkko rakennettiin ilman virallista lupaa 1726–1728. Toinen kirkko oli C. L. Engelin toimiston suunnittelema ja nykyinen kivikirkko valmistui 1924. Ensimmäisessä kirkossa ei ollut aluksi kelloa, mutta pitäjän naiset viljelivät, kehräsivät, kutoivat ja myivät Tukholmaan pellavapalttinaa, jonka tuloilla saatiin kirkonkello ostettua. Kello ja pellavan kehruuseen käytetyt värttinät on kuvattu Pornaisten vaakunaan tapahtuman muistoksi. Monen kotimaisen elokuvan ulkoilmakohtaukset on kuvattu Laukkoskella, jonka katsottiin muistuttavan pohjoiskarjalaista mäkimaisemaa. Laukkoskella ovat kuvattu muun muassa Taistelu Heikkilän talosta (1936), Vieras mies tuli taloon (1938), Kun tuomi kukkii (1962), Akaton mies (1983), Akallinen mies (1986), Viimeinen koukkaus (1989) ja Erään murhan motiivit (1986). Myös uusin Tuntematon sotilas (2017) kuvattiin osittain Pornaisissa. Hollywood of Finland –kuvaa hyvin Pornaisia. Viettipä Mika Waltarikin kesiään Pornaisten Laukkoskella, jossa on myös hänen mukaansa nimetty Mika Waltarin koulu. Kunta vietti 2019 vuonna 150-vuotisjuhliaan.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
611-403-15-28

Hinta

Velaton hinta
295 000 €
Myyntihinta
295 000 €
Neliöhinta
2 322,83 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 285 000 €

Asuinkustannukset

Kiinteistövero
780 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2001
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
leca-eristeharkko 300mm
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Antenni
Tontin koko
1 005 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, hyvät pyöräilytiet ja bussipysäkki lähellä Oma auto tai reittiliikenne . Porvooseen 29 km, Järvenpäähän 18 km ja Helsinkiin 53 km.
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: suorasähkö 2-tarifffi, kaikissa tiloissa erikseen säädettävä lattialämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 16000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu

Tilat ja materiaalit

Keittiön lattia
Laatta
Keittiön seinä
Maali
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaikki makuuhuoneet suhteellisen tilavia, kolmessa makuuhuoneessa korkeat peililiukuovelliset kaapistot, ja yhden makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Lattialämmitys.
Makuuhuoneen lattia
Laminaatti ja parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli ja osittain lasitiiltä
Olohuoneen varusteet
Valoisa olohuone jossa huonekorkeus tavallisuudesta korkeampi, Olohuoneessa varaava takka. Olohuoneesta käynti katetulle terassille.
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset