Etusivu Myytävät kohteet 32 m² Keuruuntie 17 A, 00510 Helsinki 1h, keittiö, kph, eteinen – Oikotie 21126648

262 000 € 32 m²

Keuruuntie 17 A, Puu-Vallila Vallila, Vallila, Etelä-Helsinki, Keskinen, Eteläinen, Helsinki 1h, keittiö, kph, eteinen

Velaton hinta
262 000 €
Hoitovastike
224 € / kk
Asuinpinta-ala
32 m²
Huoneita
1
Kerros
2
Rakennusvuosi
1923
Rakennuksen tyyppi
Puutalo-osake
Kaupunginosa
Puu-Vallila Vallila, Vallila, Etelä-Helsinki, Keskinen, Eteläinen
Kaupunki
Helsinki

Tyyliä ja tunnelmaa

Täällä puutalojen keskellä sinua odottaa Helsingissä ainutlaatuinen kaupunkikylämiljöö ja 100-vuotiaan hirsirunkoisen talon yläkerran upea huoneisto. Kaksikerroksinen kahdeksan huoneiston rakennus seisoo ryhdikkäänä Keuruuntien varrella kätkien taakseen vehreän ja suojaisen sisäpihan.

Huoneistossa on paljon uuttaa, talo henkii silti alkuperäistä tyyliä, ja nyt on sinun aikasi jättää oma jälkesi talon ja Puu-Vallilan arvokkaaseen historiaan. Talot on tehty asumista varten ja niiden tuleekin muuntua ajan ja asukkaiden mukana, mutta on todella hienoa, että Puu-Vallilan ilme ja henki on säilytetty ja säilyy. Tunnelma on omintakeinen ja ehdottomasti säilyttämisen arvoinen.

Huoneiston tummat ja lämpimät sävyt luovat kodikkaan tunnelman, moderni keittiö ja valaistus istuvat hienosti vanhan talon puitteisiin, ja silti voit aistia ja tuntea talon pitkän historian kakluunin tulen lämmöstä nauttiessasi. Aivan täydellistä perinteitä kunnioittavalle mutta tämän ajan mukavuuksia odottavalle.

Tyynin talojen suunnittelijoina olivat aikansa merkittävät arkkitehdit Bertel Liljequist ja Armas Lindgren. Bertel Liljequist suunnitteli 30-luvulla mm. Paavalin kirkon, Armas Lindgren puolestaan tuli tunnetuksi osallisuudestaan Hvitträskin ja Kansallismuseon suunnittelussa, myöhemmin oman toimistonsa suunnittelemana Haikon kartanosta ja Kulosaaren kasinosta.

Puu-Vallilan puutalokorttelit on merkitty kulttuurihistoriallisesti ja kaupunkikuvallisesti arvokkaiden asuinrakennusten korttelialueeksi, jolla olevia asuinrakennuksia ei saa purkaa. Korttelialueella ei saa suorittaa kasvillisuutta tai alueen alkuperäistä luonnetta turmelevia toimenpiteitä eikä rakennuksissa saa suorittaa sellaisia korjaus-, muutos- tai lisärakentamistöitä, jotka turmelevat julkisivujen tai vesikattojen kulttuurihistoriallista tai kaupunkikuvallista arvoa tai tyyliä.

Yhteisöllisyys ja yksityisyys ovat alueen teemat ja kutsuvat nyt sinut helmoihinsa.
Varaa aika yksityisesittelyyn – ihailet, ihmettelet ja ihastut aivan varmasti.

Myynti ja esittelyt:
Osku Rautiainen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Partner
050 913 1292
osku@solidhouse.fi

Perustiedot

Sijainti
Keuruuntie 17 A, 00510 Helsinki
Kaupunginosa
Puu-Vallila Vallila, Vallila, Etelä-Helsinki, Keskinen, Eteläinen
Kohdenumero
80353180
Kerros
2 / 2
Asuinpinta-ala
32 m²
Tontin pinta-ala
1 134 m²
Kokonaispinta-ala
32 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiön huoneistojen pinta-alatietoja ei ole tarkistusmitattu, tämän vuoksi pinta-alat saattavat poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan laskettavasta huoneistoalasta. Huoneiston todellinen asuinpinta-ala voi siten olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä ilmoitettua suurempi tai pienempi.
Huoneiston kokoonpano
1h, keittiö, kph, eteinen
Huoneita
1
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
1 kk kaupasta tai sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi (+ pakastelokero), liesi (uuni / mikroaaltouuni), liesituuletin (suodatin), astianpesukone ja Komposiittiallas. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, Pyyhekuivain, suihku, peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi
Säilytystilat
Kellarikomero, vinttikomero ja Käytäväkomero
Tulevat remontit
Korjaukset päätetty: Korvausilmaventtiilien uusiminen huoneistossa 2024 (Huoneistojen sisäpuolelta osin umpeen levytettyjen korvausilmaräppänöiden uusiminen, siten että jokaisessa huoneistossa ne ovat käyttökuntoiset.) Vesi- ja viemärijärjestelmien korjaustyön hankesuunnittelu 2024 (Rakennusten pysty- ja pohjaviemärit on kuvattu otannalla 11/2023 jossa havaittu tonttiviemärissä korjausta vaativia vikoja, samalla osin viemäreissä mahdollisesti tarvetta hankesuunnittelulle josta pyydetty tarjouksia 1/2024. Hallitus valitsee suunnittelijan kevät/kesä 2024 aikana. Painehuuhtelua ei ole enää suositeltavaa suorittaa viemäriverkostossa.) Korjaukset suunnitteilla: Saunaosaston peruskorjaus 2026, Vesi- ja viemärijärjestelmien korjaustyö 2026, Porrashuoneiden maalaus 2028 , Piha-aitojen uusiminen 2030 (Selvitetään Vanajantie 20-22 ja Vanajantie 16-18 välisen raja-aidan ja pengerryksen korjaaminen. Selvitetään kunnossapitovastuun jakautuminen kiinteistöjen kesken.)
Tehdyt remontit
2023: Viemärikuvaus 2022: Peltikattojen maalauskunnostus, kattoturvan kiinnitysten tarkastus 2021: Rakennusten pääovien ulkoportaiden uusiminen 2020: Rakennusten julkisivujen puuosien korjaus ja maalaustyö, Ikkunoiden, ovien ja katosten kunnostus 2017: Uusi pesukone 2016: Saunan ja pesutuvan ovien kunnostus, Ikkunoiden kuntotarkastus 2015: Hormikunnostus, Kuivausrumpu pesulaan 2013: Patteriventtiilit 2012; Vesikourujen ja syöksytorvien kunnostus 2011: Kaukolämpölaitteiston uusiminen (lämpöyhtiö omistaa) 2008: Pesukone 2007: Porrashuoneiden maalaus 2006: Vesikattojen maalauskorjaus ja uudet kattovarusteet 1994: Pihojen peruskorjaus 1991: Ulkomaalaus 1980: Peruskorjaus, Vesi- ja viemärijärjestelmä uusittu, Kaukolämpö, Sähköt
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
262 000 €
Myyntihinta
247 511,53 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
8 187,50 € / m²
Velkaosuus
14 488,47 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä 31 päivän lunastusoikeus. Osakkailla 31 päivän lunastusoikeus.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
112 € / kk
Hoitovastike
224 € / kk
Yhtiövastike
343,92 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
20 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Muu vastike: 7,92 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Muu vastike 7,92 e/kk on laajakaistavastike. Lisätietoja maksuista: Kotivakuutus henkilökohtaisten sopimusehtojen mukaan. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on siirretty Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmään. Ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta kaupanteon jälkeen. Ostaja vastaa tällöin omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan ja ostaja vastaa näistä kustannuksista.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tyyni
Rakennuksen tyyppi
Puutalo-osake
Rakennusvuosi
1923
Huoneistojen lukumäärä
21
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Hirsi ja puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Maanvuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin koko
1 134 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2029
Kiinteistönhoito
Talonmies
Isännöinti
Avoin Isännöinti Oy, Antti Kovanen, antti.kovanen@avoinisannointi.fi, +358207579180
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki, Työpajankatu 8, 00580 Helsinki, p. 09 310 1691. Tontti kuuluu AARK-merkittyyn kaava-alueeseen - Kulttuurihistoriallisten ja kaupunkikuvallisesti arvokkaiden asuinrakennusten korttelialue, jolla olevia asuinrakennuksia ei saa purkaa.
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Vinttikomero, kellarikomero, pesutupa, pyörävarasto, askarteluhuone ja Kerhohuone, Portaikkokomerot
Keittiön lattia
Parketti
Keittiön seinä
Maali ja Messinkilevyt
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset