Etusivu Myytävät kohteet 120 m² Jupperinkuja 1 B, 02730 Espoo 5h,avok,vh,wc,et,kuraet.,kph,khh,s,tekninen tila,ulkovarasto, iso terassi, autokatos – Oikotie 20859478

680 000 € 120 m²

Jupperinkuja 1 B, Jupperi, Espoo 5h,avok,vh,wc,et,kuraet.,kph,khh,s,tekninen tila,ulkovarasto, iso terassi, autokatos

Velaton hinta
680 000 €
Asuinpinta-ala
120 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Jupperi
Kaupunki
Espoo

Pyydä rohkeasti yksityisesittelyä, esittelyt onnistuvat joustavasti!

Nyt on mahdollista saada omaksi loistavalla sijainnilla, vasta valmistuva 1-tasoinen omakotitalo, jossa autokatos ja alhaiset asumiskulut.
Muuta sisään vaikka heti ja ilman remonttihuolia. Talon kaikki tilat jakautuvat yhteen kerrokseen. Avara olohuone-keittiö-ruokailutila on yhtenäistä tilaa sekä tämän kodin toiminnan keskus. Keittiön ja ruokailutilan erottaa tyylikäs saareke. Olohuoneesta käynti osittain lasitetulle terassille, joka antaa lisää mahdollisuuksia yhteiseen ajanviettoon. Lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista on hyvä näkymä omalle pihalle, joka sopii niin lasten leikkeihin, grillijuhliin kuin puutarhanhoitoonkin. Tyylikäs ja tilava saunaosasto, jossa on ihana rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Neljä makuuhuonetta, joiden sijainti suo asukkailleen myös yksityisyyttä. Erillinen wc, kunnon kodinhoitohuone ja tilava vaatehuone helpottavat arjen pyöritystä.
Varaa oma esittelyaika lauantaina klo 18 mennessä! Esittelyt vain etukäteen ajan varaamalla.

Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen kotiin, joka on nähtävä ihan paikan päällä!

Myynti ja esittelyt
Anne Tauschi
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Yrittäjä
0400 441 460
anne.tauschi@neliotliikkuu.fi

Aina on oikea aika soittaa kelloon katsomatta!

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 20.10.2024 klo 15:00 - 18:00

Perustiedot

Sijainti
Jupperinkuja 1 B, 02730 Espoo
Kaupunginosa
Jupperi
Kohdenumero
80344286
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
120 m²
Tontin pinta-ala
1 708 m²
Kokonaispinta-ala
126 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu KERROSALA 250 mm SEINILLÄ ASUINRAKENNUS 135 k-m2 TALOUSRAKENNUS 6 k-m2 YHTEENSÄ 141 k-m2
Huoneiston kokoonpano
5h,avok,vh,wc,et,kuraet.,kph,khh,s,tekninen tila,ulkovarasto, iso terassi, autokatos
Huoneita
5
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Tyylikäs puuterisävyinen avokeittiö saarekkeella, reilusti kaapistoja ja säilytystilaa, kvartsikomposiitti työtasot, induktiotaso, kalusteuuni. liesisuodatin, integroidut jääkaappipakastin ja astianpesukone. Seinät maalattu, laminaattilattia (Ellet vinyyli sanded oak 7mm).
Kylpyhuoneen varusteet
Kauniisti isoilla (60x60) laatoilla laatoitettu pesuhuone, mustat vesikalusteet, kaksi sadesuihkua, lasiseinä ja -ovi saunaan,. WC (2): Kaksi erillistä wc-tilaa, toinen pesuhuoneen ja toinen eteisen vieressä. Isot laatat seinässä ja kymppilaatat (10x10) lattiassa, mustat tasot laatikostolla, valkoinen malja-allas, pyöreä seinäpeili valolla, katto paneloitu.
Säilytystilat
Kylmä ulkovarasto, vaatehuone ja kaapistot
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Tyylikäs sauna ikkunalla, lasiseinä ja -ovi pesuhuoneeseen, tervaleppäpanelointi ja lauteet, pilarikiuas (Cilindro PC90XE) upotettu lauteisiin.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Pitkäjärvi rantoineen tuo alueelle hienot harrastusmahdollisuudet, talvella rannalla on talviuintipaikka. Alepa Jupperi n. 350 m, K-Rarket Laaksolahti n. 850 m, K-Supermarket ja S-market Lähderannassa, sekä Laaksolahden monipuoliset urheilualueet, liikuntapaikat ja vehreät ulkoilualueet ympärillä. Jupperinrannan uimaranta sijaitsee Pitkäjärven rannalla. ranta on pieni mutta kaunis, aurinkoisina kesäpäivinä väkeä riittää. Koirapuistoon n. 300 m. Useita päiväkoteja 1-1,5 km sekä Jupperin koulu ja Lähderannan koulu n. 1,2 km.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
49-60-133-17

Hinta

Velaton hinta
680 000 €
Myyntihinta
680 000 €
Neliöhinta
5 666,67 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 600 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Edulliset kulut, arvio n. 100 € /kk lämmitys+taloussähkö (4 hlöä). Energiasäästöä huomioivilla kulutustottumuksilla ja järjestelmien oikein ajoitetuilla huolto- ja säästötoimilla on merkittävä vaikutus energiakulutukseen (5-30%). Sisäilman yhden asteen laskemisella saadaan n. 5 %:n energiasäästö. Asumiskustannuksiin vaikuttaa olennaisesti perheen koko ja elintavat, sekä erilaiset sopimusehdot. Asumiskustannuksia ovat mm. lämmitys, vesi, sähkö, jätemaksu, kiinteistövakuutus ja kiinteistövero,
Kiinteistövero
1 138 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2024
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 30.10.2033
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 708 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava ja yleiskaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkit n. 300 m, juna-asemat Kauniainen n. 6 km, Kilo n. 3 km ja Leppävaara n. 7 km.
Rakennusoikeus
426 m²
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tälle määräosalle 1/2 kuuluu rakennusoikeudesta puolet.
Lämmitys
ilma-vesilämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Neljä makuuhuonetta, joiden sijoitus on tarkkaan harkittu suoden asukkailleen yksityisyyttä, isot "lattiasta kattoon" ikkunat, vaatekaapistot, päämakuuhuoneen vieressä vaatehuone, seinät maalattu, laminaattilattiat (Ellet vinyyli sanded oak 7mm).
Olohuoneen varusteet
Avara ja valoisa olohuone, isot "lattiasta kattoon" ikkunat, käynti piahaterassille, joka osittain lasitettu. Seinät maalattu, laminaattilattia (Ellet vinyyli sanded oak 7mm).

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset