Etusivu Myytävät kohteet 85.5 m² Ahmantie 6 B 8, 33450 Ylöjärvi 4h, k, s – Oikotie 17780476

318 900 € 85,5 m²

Ahmantie 6 B 8, Siivikkala, Ylöjärvi 4h, k, s

Eero Konttila
Eero Konttila

0500 622 699

Velaton hinta
318 900 €
Hoitovastike
282 € / kk
Asuinpinta-ala
85,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Siivikkala
Kaupunki
Ylöjärvi

RAKENTAMINEN ALOITETTU!

1-TASOISIA RIVITALOASUNTOJA PUISTOON RAJOITTUVALLE TONTILLE.

Toimivat ja nykyaikaiset tilat. Keittiö/ruokailutila/olohuone muodostavat avaran tilakokonaisuuden. Avaruutta korostaa asuinhuoneiden 2,8 m huonekorkeus ja oleskelutilojen isot ikkunat.

Laadukkaat varusteet ja materiaalit. Parkettia, laattaa. Kodinkoneina integroitu 70cm leveä jk/pk ja integroitu apk, rst-pintainen kalusteuuni sekä nykyaikainen induktiotaso integroidulla lielituulettimella. Saunan lauteet ja paneelit tervaleppää, kuituvalot, kiukaana upotettu pilarimallinen kiuas.

Halutessasi voit vaikuttaa laajasti kotisi ilmeeseen ja varusteluun, Villivadelman materiaaleissa on valinnanvaraa.

Asunnon oma, puistoalueeseen suuntautuva 17,5m2 terassi tuo asuntoon runsaasti hyödynnettävää lisätilaa. Terassilla lasitusvaraus. Lisäksi oma asuntopiha rajoittuu puistoalueeseen.

Lämmityksenä edullinen maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä, lisäksi asuntokohtainen lämmön talteenotolla varustettu koneellinen ilmanvaihto. Edulliset asumiskulut, hoitovastikearvio vain 3,30 €/m2 sisältäen lämmityksen maalämmöllä ja tontin vuokran.

Autokatos- ja pihapysäköintipaikat myydään erillisinä osakkeina. Autopaikoilla mahdollisuus sähköauton lataukseen (hidas lataus). Varaus sähköauton latauslaitteelle (11kw).

Viihtyvyyttä lisää leikkipaikan viereen rakennettava katos, jota asukkaat voivat käyttää esim. grillaukseen ja ruokailuun.

As Oy Siivikkalan Villivadelma rakennetaan päättyvän kadun päähän puistoon rajoittuvalle Ylöjärven kaupungin vuokratontille.

Asuntojen valmistuminen 19.12.2024 - 19.2.2025

Myynti ja lisätiedot:

Eero Konttila
0500 622699
eero.konttila@herrainmaki.fi

Perustiedot

Sijainti
Ahmantie 6 B 8, 33450 Ylöjärvi
Kaupunginosa
Siivikkala
Kohdenumero
21129556
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
85,5 m²
Tontin pinta-ala
2 894 m²
Kokonaispinta-ala
85,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4h, k, s
Huoneita
4
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
rs-kohde, arvioitu valmistuminen joulukuussa 2024
Keittiön varusteet
Keittiön lattia päällystetään 3-sauvaisella valkolakatulla tai luonnonvärisellä tammilautaparketilla. Seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan. Kalustevälit sivulevyjä lukuun ottamatta laatoitetaan. Kalusteet ovat tehdasvalmisteisia standardikalusteita, joissa on pinnoitetut ovet. Työtasot ovat laminaattipintaiset. Keittiössä on tasoon upotettu musta komposiittiallas. Kodinkoneina integroitu 70cm leveä jääkaappipakastin sekä integroitu astianpesukone, rst-pintainen kalusteuuni sekä induktiotaso integroidulla aktiivihiilisuodattimella varustetulla liesituulettimella. Kalusteissa on tilavaraus mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Lattiat ja seinät laatoitetaan. Kaksi suihkua, suihkuseinä, wc-istuin. Kalusteet ovat valkoisia. Erillisen WC:n kuvaus: Lattiat laatoitetaan. Seinät maalataan.
Säilytystilat
Kuvaus: Kylmä varastotila pääsisäänkäynnin yhteydessä.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunassa on pilarimallinen lauteisiin upotettu sähkökiuas. Lattiat laatoitetaan. Seinät ja katot paneloidaan tervaleppäpaneelilla. Kokolasinen ovi.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: K-Market Siivikkala (n. 1 km), Lielahden palvelut (n. 6 km), Ylöjärven keskusta (n. 6.5 km). Koulut: Siivikkalan koulu 1-6lk (n. 0.8 km), Vuorentaustan ylä-aste (n. 8 km), Ylöjärven lukio (n. 8.7 km). Päiväkoti: Salorinteen päiväkoti (n. 1 km).
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Vaatehuoneessa on säädettävät seinähyllyt ja/tai vaatetanko pohjapiirustuksen mukaan.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
318 900 €
Myyntihinta
129 175 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
3 729,82 € / m²
Velkaosuus
189 725 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
704 € / kk
Hoitovastike
282 € / kk
Yhtiövastike
986 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Hoitovastike arvio on n. 3,30 eur/m2/kk, joka sisältää mm. asuntojen lämmityksen maalämmöllä ja tontin vuokran. Yhtiölaina 1 + 23 vuotta. Rahoitusvastike on laskettu 4,45 % korolla. Rahoitusvastikearvio perustuu 12 kk euriborkorkoon (22.2.2024 3,70 %) ja pankin marginaaliin (0,75 %). Rahoitusvastikearvio (korko) 704 €/kk. Lyhennysrahoitusvastikearvio 1 391 €/kk. Asunnoissa on kiinteä laajakaistayhteys ja kaapeli-tv -liittymä, joista veloitetaan tietoliikennevastiketta palveluntarjoajan hinnaston mukaan. Vedestä veloitetaan asuntokohtaisen kulutuksen mukaan. Asunnoissa on omat mittarit lämpimälle ja kylmälle vedelle. Lämmityspisteellinen autokatospaikka: hoitovastikearvio 19,80 €/kk. Lämmityspisteellinen autopaikka: hoitovastikearvio 11,90 €/kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Siivikkalan Villivadelma, Ylöjärvi
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2024
Huoneistojen lukumäärä
8
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
rivipeltikate
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Ylöjärven kaupunki
Tontin koko
2 894 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra
9225 EUR/v.
Kaavoitustiedot
Ylöjärven kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
TKL (n. 0.4 km)
Lämmitys
maalämpö, muu vesikiertoinen lattialämmitys, ilmanvaihto lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtolaitteella

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 9. piha-autopaikkoja: 7.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Asunnoilla on kylmät asuntokohtaiset varastotilat pääsisäänkäyntien yhteydessä. Piha-alueelle rakennetaan pihasuunnitelman mukaisesti autopaikat, tekninen tila, jätteiden keräyspiste, leikki- ja oleskelualue varusteineen ja istutuksineen. Leikkipaikan viereen rakennetaan katos, jota asukkaat voivat käyttää esimerkiksi grillaukseen ja ruokailuun. Yhtiön tietoliikenne- ja kaapelitelevisiojärjestelmä liitetään valokuidulla operaattorin verkkoon. Asunnot varustetaan tiedonsiirron mahdollistavalla laajakaistaisella tietoliikennekaapeloinnilla.
Muut tilat
Ruokailutilan lattia päällystetään 3-sauvaisella valkolakatulla tai luonnonvärisellä tammilautaparketilla. Seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan. Eteistilan lattiat laatoitetaan, seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Lattia päällystetään 3-sauvaisella valkolakatulla tai luonnonvärisellä tammilautaparketilla. Seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan.
Olohuoneen varusteet
Lattia päällystetään 3-sauvaisella valkolakatulla tai luonnonvärisellä tammilautaparketilla. Seinäpinnat tasoitetaan ja maalataan.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset