Etusivu Myytävät kohteet 96 m² Örnvikintie 4 B, 01120 Sipoo 4h,k,s, terassi (yhtiöj. mukaan 4h+k+s) – Oikotie 22222215

425 000 € 96 m²

Örnvikintie 4 B, Sipoonranta, Västerskog, Sipoo 4h,k,s, terassi (yhtiöj. mukaan 4h+k+s)

Bo LKV | Porvoo

Mannerheiminkatu 2, 06100 Porvoo

Jatta Toivola
Jatta Toivola

0407644316

Velaton hinta
425 000 €
Hoitovastike
403,20 € / kk
Asuinpinta-ala
96 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2016
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Sipoonranta, Västerskog
Kaupunki
Sipoo

Merenlahden kuulasta kauneutta Sipoonrannassa!

Ihastuttava, rennon tyylikäs koti Örnvikintien merellisessä maisemassa on kuin luotu sinulle, joka rakastat luonnon rauhaa, mutta arvostat samalla keveän urbaania korttelirakennetta ja modernia asumismukavuutta. Yhteen tasoon rakennettu erillistalo Asunto Oy Sipoonrannan Joolissa on tilasuunnittelultaan aivan loistava monenlaisen perheen tarpeisiin; huoneet taipuvat tarvittaessa helposti vaikka pariskunnan rauhalliseksi etätyötilaksi tai vierastilaksi, jos omalla perheellä ei ole tarvetta kolmeen makuuhuoneeseen. Olohuone ja linjakas avokeittiö muodostavat avoimen ja väljän kokonaisuuden, johon suuret ikkunat asunnon kulmassa antavat upeasti valoa.

Huoneiston oma piha on kompakti ja viihtyisä: oleskeluterassilla voi grillailla katon alla suojassa, ja kauniin pergolan alla viihtyy riippapihlajan ja syreenin katveessa. Kotileipuri voi napsaista pihan raparperipenkistä kesäisin omat piirakka-ainekset!

Purjehtijalle tai veneilijälle merellinen ympäristö tarjoaa hienot mahdollisuudet nauttia Sipoon saariston kauneudesta. Venekerhon kautta voi kysäistä venepaikkaa aivan naapurista!

Tervetuloa tutustumaan ihanaan kotiin!

Perustiedot

Sijainti
Örnvikintie 4 B, 01120 Sipoo
Kaupunginosa
Sipoonranta, Västerskog
Kohdenumero
20814559
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
96 m²
Tontin pinta-ala
3 725 m²
Kokonaispinta-ala
96 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4h,k,s, terassi (yhtiöj. mukaan 4h+k+s)
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: integroitu, erillisuuni. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: astianpesukone, kiinteät valaisimet, liesituuletin / suodatin.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet. Erillisen WC:n kuvaus: Peili. Varustus: lattialämmitys, lattiakaivo, bidee-suihku.
Tulevat remontit
Energiatodistuksen uusiminen lainmukaisesti syksy 2024 Paristojen/palovaroittimien uusiminen kaikkiin huoneistoihin keskitetysti Aitojen huoltomaalaus Ulkomaalaukset Jäteaseman laajentaminen IV-kanavien nuohous 2027
Tehdyt remontit
Terassin laajennus ja terassin kaiteen tekeminen. TALOYHTIÖSSÄ: 2023 Lämmitysverkoston ja lämpimän käyttöveden säätöventtiilit ja toimilaitteet vaihdettu 2022 Jätepisteen päivitys lain mukaiseksi 2022 E- ja K-varastojen ovet uusittu 2022 Pihakaivojen kansia laskettu 2022 IV-kanavien nuohous ja säätö sekä kuluvien osien vaihdot 2022 Uusittu B-talon IV-laite kokonaisuudessaan
Näkymät
Asuinalueelle.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Pergola.

Hinta

Velaton hinta
425 000 €
Myyntihinta
424 379,13 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
4 427,08 € / m²
Velkaosuus
620,87 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
48 € / kk
Hoitovastike
403,20 € / kk
Yhtiövastike
470,40 € / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksuennakko 20 €/hlö/kk. Yhtiökokous 16.4.2024 antoi hallitukselle valtuudet 1-2 kuukauden ylimääräisten hoitovastikkeiden keräämiseksi, mikäli yhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii. Yhtiökokouksen 16.4.2024 päätöksellä hallitus voi laskea/korottaa pääomavastikkeen RL2 maksuja ilman ylimääräisen yhtiökokouksen järjestämistä, mikäli korontarkastuspäivänä korko huomattavasti alhaisempi/korkeampi kuin budjetissa nyt arvioitu. Päätettiin tulouttaa vuoden 2024 pääomavastikkeet ja mahdolliset lainaosuussuoritukset, tarvittaessa nämä kuitenkin voidaan rahastoida. Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta kauppahinnasta. Taloyhtiön osakeluettelo on ennen kaupantekoa siirretty huoneistotietojärjestelmään, ostajan tulee hakea omistusoikeuden rekisteröintiä Maanmittauslaitokselta. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, mahdollisista osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta. Ostajan pankin ostajalta mahdollisesti veloittamista kaupantekoon, omistusoikeuden rekisteröintiin tai panttausmerkinnän hakemiseen liittyvistä kustannuksista ostaja saa tiedon pankiltaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Sipoonrannan Jooli
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
2016
Huoneistojen lukumäärä
11
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
3 725 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Oy, Sipoo
Isännöinti
Retta Isännöinti, Porvoo Isännöitsijä Mikko Isotalo, 044 9011 361, mikko.isotalo@retta.fi
Kaavoitustiedot
Sipoon kunta, kaavoitus. www.sipoo.fi -> kartat ja paikkatieto -> Sipoon kunnan karttapalvelu
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
2018 vuositakuutarkastus Oy FrendyPartners Ab 2022 kevyt kosteuskartoitus asuntoon B vanhan IV-koneen toimimattomuuden vuoksi

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Huoneistokohtainen ilmanvaihto. Osakkaan vastuulle kuuluvat seuraavat kunnossapitovelvoitteet, korjaukset ja kustannukset: - takka (myös hormi ja nuohous) - terassien muutokset ja lasitukset - ilmalämpöpumput - autojen latauspisteet.
Muut tilat
Eteinen osin laattalattia.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu, osalaatoitus. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: maalattu, tapetti. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset