Etusivu Myytävät kohteet 92 m² Kalliotie 10, 33480 Ylöjärvi 4h+k+kph+alakerta (takkahuone+kph/s) – Oikotie 22211644

189 000 € 92 m²

Kalliotie 10, Kaurasmäki, Ylöjärvi 4h+k+kph+alakerta (takkahuone+kph/s)

Velaton hinta
189 000 €
Asuinpinta-ala
92 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
1975
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Kaurasmäki
Kaupunki
Ylöjärvi

Omatonttinen kytketty paritalo rauhalliselta sijainnilta!

Tämän asunnon päivittäiset asuintilat sijaitsevat yhdessä tasossa, ja tämän lisäksi kellarissa on erillinen ulkokautta kuljettava saunaosasto takkahuoneella. Pääkerroksessa sijaitsevat asunnon keittiö, olohuone, makuutilat ja kylpyhuone. Keittiö ja olohuone ovat yhteistä avaraa tilaa, josta suuret ikkunat metsäisillä näkymillä omalle takapihalle. Keittiöstä on kulku myös takapihan terassille. Tässä tilassa myös ilmalämpöpumppu. Asunnossa on kaapistoja sekä vaatehuone ja lisää säilytystilaa löytyy eteisen sisäänkäynnin yhteydessä olevasta ulkovarastosta. Pääkerroksen kylpyhuoneen yhteydessä WC ja pesukoneliitäntä, kellarikerroksen kylpyhuoneen yhteydessä oma sauna. Pinnat ovat alkuperäisessä kunnossa.

Tämä talokokonaisuus sisältää kaksi kytkettyä paritaloa, jotka ovat kiinteistömuotoisia. Kaikilla on omat tontit, mutta esimerkiksi yhteinen kaupungin vesimittari. Kokonaisuus on valmistunut vuonna 1975. Remontteja vuosien varrella on tehty tarpeiden mukaan ja esimerkiksi katto on muutettu tasakatosta harjakatoksi. Asunnon edessä autokatos.

Asunto sijaitsee rauhallisella alueella, päättyvän kadun varrella. Tontti rajoittuu metsäkaistaleeseen, jonka takana siintää Keijärvi. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat kävelymatkan päässä, ja Ylöjärven palvelut ja kaupat ovat helposti saavutettavissa. Piha-alue on vehreä ja suojaisa rajoittuen metsäkaistaleeseen. Asunto sijaitsee kokonaisuuden reunassa, eli on päätyasunto.

Tiivistettynä muutama nosto:

- Koti ja "saunatupa" samassa paketissa!
- Hyvä avara pohjaratkaisu, josta remontoimalla saat upean kokonaisuuden metsän laidalta
- Oma tontti
- Autokatos

Tervetuloa tutustumaan! Ota yhteyttä ja sovitaan esittely.

--
Lisätiedot ja esittelypyynnöt:
Johannes Karjalainen | LKV, LVV, DI
040-707 6110
johannes@asuntopalvelukarjalainen.com

www.facebook.com/AsuntopalveluKarjalainen
www.asuntopalvelukarjalainen.com
www.instagram.com/asuntopalvelukarjalainen_lkv

Perustiedot

Sijainti
Kalliotie 10, 33480 Ylöjärvi
Kaupunginosa
Kaurasmäki
Kohdenumero
21676415
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
92 m²
Tontin pinta-ala
540 m²
Kokonaispinta-ala
119 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Ylöjärven rakennusvalvonnasta saaduissa rakennuspiirustusdokumenteissa ei mainita pinta-aloja. Edellä mainittujen piirustusten mukaan yläkerran asuintilat ovat noin 86m2. Kellarissa on lisäksi kylpyhuone/sauna, jonka pinta-ala on noin 6m2. Muut tilat edellä mainittujen rakennuspiirustusten mukaan yhteensä ovat noin 27 m2, joihin on luettu kellarikerroksen takkahuone, tekninen tila / varasto ja sisäänkäynnin yhteydessä oleva varasto. Digi- ja väestötietoviraston väestötietojärjestelmän mukaisten rakennustietojen mukaan asuintilojen pinta-ala on 86m2 ja kerrosala 105m2. Kiinteistöveroilmoituksen mukaan pinta-ala on 100 m2. Tarkkoja pinta-aloja ei ole tiedossa ja edellä mainitut pinta-alat saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Ostajaa kehoitetaan tarkistusmittauttaa neliöt halutessaan.
Huoneiston kokoonpano
4h+k+kph+alakerta (takkahuone+kph/s)
Huoneita
5
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Jääkaappi/pakastin, liesi/uuni, liesituuletin. Seinät maalattu, parkettilattia. Paikka ruokapöydälle.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Yläkerran tiloissa laatoitettu kylpyhuone, jossa niin seinät kuin lattia laatoitettu. Täällä myös pesukoneliitäntä. Alakerrassa omalla sisäänkäynnillä oleva tila, jossa on kylpyhuone (seinät ja lattia laatoitettu) / sauna. Erillisen WC:n kuvaus: WC yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä.
Säilytystilat
Kuvaus: Sisäänkäynnin edustalla ulkovarasto. Alapihalla lisäksi varasto omalla sisäänkäynnillä alakerran tilojen vieressä.
Tehdyt remontit
2021 Alakerran kylpyhuoneen huolto (silikonisaumat, saumojen korjaus, pinnoitus); 2020 Lämminvesivaraaja; 2005 Tasakatto muutettiin harjakatoksi; Ikkunoita ja lämmityspattereita on uusittu vuosien varrella.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunatilat alakerrassa, johon oma sisäänkäynti.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa alueella. Lähellä myös Ylöjärven kattavat palvelut, kaupat ja ravintolat. Koulut: Alueella koulu kävelymatkan päässä. Päiväkoti: Alueella päiväkoti kävelymatkan päässä.
Lisätiedot
Tämän asunnon sisäänkäynnin yhteydessä olevassa ulkovarastossa on koko talon sähköpääkeskus. Jokaisella asunnolla on oma sulaketaulu ja oma sähköliittymä. Ylöjärven rakennusvalvonnan mukaan kohteelle ei löydy lupa- tai loppukatselmusdokumentteja. Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Olohuoneessa ilmalämpöpumppu.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
980-408-1-270

Hinta

Velaton hinta
189 000 €
Myyntihinta
189 000 €
Neliöhinta
2 054,35 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Huolevesimaksu noin 50e / vuosi. Myyjä ei ole itse käyttänyt asuntoa eikä siten vuosittainen sähkönkulutus ei tiedossa.
Kiinteistövero
204e/vuosi €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
TALVIKKI
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
1975
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
tiili
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harja
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
540 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaavan mukaan AO, joka on omakotirakennusten ja muiden enintään kahden perheen talojen korttelialue.
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
TKL Kuruntietä ja Kuusistontietä pitkin.
Rakennusoikeus
135 m2. e-luku: 0.25
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Tonttitehokkuusluku on 0,25 eli rakennuspaikan kerrosalan suhde rakennuspaikan pinta-alaan. Tämän mukaan rakennusoikeus 135kem (0,25 x 540m2).

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Vaatehuone yhden makuuhuoneen yhteydessä. Alakerran tiloissa takkahuone, jossa puulattia sekä seinät paneloitu / maalattu / harkko.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Seinät tapetoitu, lattia parkettia / muovimattoa. Kaapistot kahdessa makuuhuoneessa. Toisen makuuhuoneen yhteydessä vaatehuone.
Olohuoneen varusteet
Parkettilattia, seinät tapetoitu. Kulku terassille.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset