Etusivu Myytävät kohteet 52.5 m² Sininärhentie 5 C, 02650 Espoo 2h+kt – Oikotie 22195843

259 000 € 52,5 m²

Sininärhentie 5 C, Vallikallio, Leppävaara, Lintuvaara, Lintuvaara, Leppävaara, Mäkkylä, Vallikallio, Espoo 2h+kt

Anne Eino
Anne Eino

040 680 7765

Velaton hinta
259 000 €
Hoitovastike
231 € / kk
Asuinpinta-ala
52,5 m²
Huoneita
2
Kerros
2
Rakennusvuosi
2013
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Vallikallio, Leppävaara, Lintuvaara, Lintuvaara, Leppävaara, Mäkkylä, Vallikallio
Kaupunki
Espoo

Tämä valoisa ja avara kaksio Leppävaaran kupeessa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä on vapautumassa viimeistään joulukuussa!

Asunto on hyvin hoidetun, uudehkon hissitalon toisessa kerroksessa. Yhtiön isoja remontteja ei ole tiedossa todennäköisimmin vielä pitkään aikaan.
Huoneiston näkymät avautuvat koko huoneiston levyiseltä parvekkeelta rauhallisen Sininärhentien yli länsi-luode suuntaan.

Asunnon pohjaratkaisu on käytännöllisen tehokas, mutta avara ilman tarpeetonta hukkatilaa. Eteistilasta on kätevästi suora käynti keittiöön sekä tilavaan kylpyhuoneeseen Olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä tilaa, mutta selkeästi omiksi toiminnoikseen kalustettavissa. Makuuhuoneeseen käynti on olohuoneen kupeesta.

Huoneiston lattia on parkettia ja seinäpinnat maalatut, joten pintoja on halutessaan helppo päivittää oman tarpeen mukaan.
Tähän asuntoon toteutat helposti unelmiesi kodin.

Loistava sijainti Kehä I:n kupeessa tarjoaa hyvät liikennöintiyhteydet ilman että liikenteen melu häiritsee. Kehätie jää melu- ja näkökatveeseen rakennuksen taakse.
Kauppakeskus Sello ja juna-asema ovat n. 1,5km etäisyydellä. Lähimmät bussipysäkit ovat lähellä, n. 100-200m. Autoilijalle Kehä I avaa reitit mihin päin hyvänsä pääkaupunkiseudulla ja edelleen kauemmaksi. Koulut, päiväkodit ja kattavat liikuntamahdollisuudet löytyvät nekin lähialueilta.

Varaa oma esittelyaikasi:
Anne Eino, p. 040 680 7765

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 20.10.2024 klo 15:15 - 15:45

Perustiedot

Sijainti
Sininärhentie 5 C, 02650 Espoo
Kaupunginosa
Vallikallio, Leppävaara, Lintuvaara, Lintuvaara, Leppävaara, Mäkkylä, Vallikallio
Kohdenumero
20845449
Kerros
2 / 5
Asuinpinta-ala
52,5 m²
Tontin pinta-ala
3 851 m²
Kokonaispinta-ala
52,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Yhtiön huoneistojen pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
2h+kt
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Siisti ja raikas koti, vähäisiä normaalin asumisen jälkiä.
Lisätietoa vapautumisesta
01.12.2024 mennessä
Keittiön varusteet
Liesi: erillisuuni, liesitaso. Työtasot: laminaatti. Kylmäsäilytys: jääkaappi/pakastin. Varustus: liesikupu, astianpesukone. Ajaton, kahdella värillä (ala- ja yläkaapit) toteutettu avokeittiö. Kaapiston välitila on laatoitettu, Seinät ja katto vaaleaksi maalatut, työtasot laminaattia.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: länsi, luode
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneessa on raikkaat ja tyylikkäät pinnat . Riittävästi tilaa, myös pyykkihuolto mahtuu! Seinät ja lattia ovat kaakeloitu, katto on puupaneelia. . Varustus: suihkuseinä, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, suihku, peilikaappi.
Säilytystilat
Kuvaus: Asuntokohtaiset varastokomerot alakerrassa.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarveselvitys 5.4.2024, suunniteltu: - v. 2024 Palovaroittimien vaihtotyö (asunnot ja yleiset tilat). - v. 2024-2025 Julkisivun ja piharakennuksen maalaustarpeen selvittäminen. - v. 2025-2026 Porrashuoneiden huoltomaalaus, alatasanne ja 1krs sekä parvekelasien huolto. - v. 2028 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 7 v. välein. - v. 2030 Sadevesikaivojen sakkapesien puhdistus ja salaojaputken huuhtelu sekä kuvaus.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Kunnossapitotarveselvitys 5.4.2024, tehty: - v. 2016 Kasvialtaiden huoltomaalaus ja jäteaseman aitauksen huoltomaalaus, paloilmoittimien huolto, pariston vaihdot, vaihdettu kestoltaan 10 vuotta kestäväksi paristoksi. - v. 2020 Sadevesikaivojen ja sakkapesien puhdistus ja salaojaputkien huuhtelu sekä kuvaus. - 2021 Ilmanvaihtokanavien puhdistus 7 vuoden välein. - 2022 Rakentajaurakoitsijan 10-vuotis vastuihin liittyvä kuntotarkastus. - 2023 Murtosuojausten, videovalvontalaitteiston ja hissien hälytyspuhelinten uusinta sekä piha-alueen painaumien ja parvekepellitysten korjaus, kaiteiden korroosiosuojaukset.
Näkymät
Yhtiön pihalle ja rauhallisen Sininärhentien suuntaan.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa maanmittauslaitoksen ylläpitämään sähköiseen huoneistotietojärjestelmään ja ostajan tulee viimeistään 2 kuukauden kuluessa kaupanteosta mitätöidä paperinen osakekirja ja rekisteröidä omistusoikeutensa huoneistotietojärjestelmään.
Vapautuu
1.12.2024

Hinta

Velaton hinta
259 000 €
Myyntihinta
259 000 €
Neliöhinta
4 933,33 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
231 € / kk
Yhtiövastike
231 € / kk
Vesimaksu
18 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Pysäköintimaksu
24 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Takapihalla sijaitsevat taloyhtiön hallinnassa olevat vuokrapaikat, vuokra 24€/kk, sähköauton latauspaikka 32€/kk. Saatavuus jonon mukaan. Saunamaksu koskee vain vuoron varanneita. Asunnoissa on huoneistokohtainen käyttövedenmittaus. Veden kulutukseen perustuva tasauslaskutus laaditaan vuosittain tai muuton yhteydessä. Vesivastike 18€/hlö/kk on ennakko. Luovutusrajoitus: Yhtiöjärjestyksen 15§ koskee vain autotallin tai autopaikan osakkeiden lunastusta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Sininärhintie 5
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2013
Huoneistojen lukumäärä
52
Kerroksia
5
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Pulpetti
Energialuokka
B2018 annettu 4.2.2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
3 851 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Kotikatu Pohjois-Leppävaara.
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Sakari Hekkala, Itälahdenkatu 15-17, 00210 Helsinki, p. 020 7480293
Kaavoitustiedot
Espoon Kaupunki, kaupunkisuunnittelu, teknisen ja ympäristötoimen asiakaspalvelu Tekniikantie 15, Otaniemi, p. 09-81625000 .
Kaavatilanne
Asemakaava

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autotalleja: 2. autokatoksia: 22. sähköpistokkeita: 28.
Yhteiset tilat
sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Talovarasto, lastenvaunuvarasto, taloyhtiössä on käytössä DNA/Welho kaapeli TV ja taloyhtiölaajakaista 50M Telia.
Muut tilat
Eteistilasta on käynti sekä keittiöön että olohuoneeseen. Säilytystila ulkovaatteille ja siivouskomero.
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Lautaparketti.. Seinämateriaalien kuvaus: Vaaleaksi maalatut seinät.. Kattomateriaalien kuvaus: Vaaleaksi maalatut katot.. Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Olohuoneen vieressä makuuhuone, jossa kiintokomerot. Ikkunan edessä on huoneiston parveke. Lattia on parkettia, seinät ja katto maalattua pintaa.
Olohuoneen varusteet
Reippaan kokoinen olohuone-ruokailu-keittiö tila, jossa ikkunoista tulvii valoa sisään läpi vuoden, käynti tilavalle koko huoneiston mittaiselle lasitetulle parvekkeelle. Tänne teet unelmiesi sisustuksen! Lattiat vaaleaa parkettia, katto ja seinät maalattua pintaa.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset