Etusivu Myytävät kohteet 124 m² Pihlajamäentie 26, 16800 Hollola Oh, avokeittiö/ruokailutila, 3mh, wc, khh, kph/s, + rantasauna + autotalli- katos/varasto + katettu kesäkeittiö – Oikotie 22071296

299 000 € 124 m²

Pihlajamäentie 26, Kosken Kirkonkylä, Hämeenkoski, Hollola Oh, avokeittiö/ruokailutila, 3mh, wc, khh, kph/s, + rantasauna + autotalli- katos/varasto + katettu kesäkeittiö

Bo LKV | Lahti

Satamakatu 2 B, 15140 Lahti

Katja Kolu
Katja Kolu

0400199076

Velaton hinta
299 000 €
Asuinpinta-ala
124 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2013
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kosken Kirkonkylä, Hämeenkoski
Kaupunki
Hollola

Hollolan Hämeenkoskelta löytyy tämä uniikki kokonaisuus, jossa moderni tumma Kannustalo pellonreunassa yhdistyy hiljaa virtaavaan jokimaisemaan, tunnelma rannassa hirsisaunalla on suoraan kuin satukirjasta.

Moderni unelmien koti on modattu Kannustalon Harmaja, jonka suoraviivainen tyyli ja suunnittelu vastaa toiveisiin mukavasta perhearjesta yhteisissä avarissa tiloissa. 2013 valmistunut talo lämpiää ekologisesti ja edullisesti maalämmöllä. Kolme makuuhuonetta, erillinen wc, kodinhoitohuone ja mukavat saunatilat muodostavat kokonaisuuden, jossa on kaikki tarvittavat toiminnot kompaktisti talon toisella laidalla. Pääasialliset oleskelutilat, avokeittiö ja olohuone muodostavat lämminhenkisen tilan, jossa kelpaa kokoontua yhteisiin ruokailuhetkiin tai ystävien kera illanviettoon. Keittiön laitteet kaasuliesineen ja kuumavesihanoineen ilahduttavat jokaista kotikokkia. Tilasta isot ikkunat ja pariovet avautuvat terassille ja alhaalla virtaavan Teuronjoen suuntaan. Hurmaava ikkunarivistö katonrajassa tuo puolestaan valtavasti valoa avoimeen tilaan vastakkaisesta suunnasta. Syksyn tullen voi luonnon ja ruskan värejä ihailla sohvalta takkatulen lämmöstä nauttien. Laajat terassialueet muodostavat hyvin luonnontilaiselle pihalle monimuotoisia oleskelualueita ja erityisen ihana on päämakuuhuoneen yhteydessä oleva katettu terassi, joka on yksityinen viehättävä soppi rentoutumiseen. Talon päädystä löytyy myös todella toimiva katettu kesäkeittiö. Jykevän ruokapöydän äärellä on paikat kahdeksalle onnekkaalle, jotka pääsevät nauttimaan illallisista luonnon helmassa, joen ajatonta kulkua kuunnelleen.

Rinnepiha on pääosin luonnontilainen, jossa kaikki luonnonluoma on arvokasta ja tunnelmaa hallitsee virtaavan veden äänet, jotka eivät välttämättä taukoa edes talveksi. Mitä lähemmäksi rantaa mennään sitä maagisemmaksi tunnelma käy, runsasta ja vehreää, kuin taikametsää. Pieni saari virran uomassa kuuluu tonttiin ja saa siltoineen mielikuvituksen liikkeelle. 1950-luvulta oleva hirsinen rantasauna on autenttinen paikka hiljentymiseen ja viimeistään pulahdus jokeen saa arjen kiireet väistymään.

Pihapiiristä löytyy myös tilava autotalli varastoineen ja kahden auton katos. Hyvät liikenneyhteydet Lahden ja Hämeenlinnan suuntaan helpottavat muuttopäätöstä maaseudun rauhaan. Koskikartanon palveluissa piipahdat tuokiossa ja kävellen oikaiset siltaa pitkin Hämeenkosken keskustan kauppaan ja palveluihin.

Täällä kohtaa käytännöllinen sijainti ja sujuva arki maalaisympäristössä, joka kutsuu viihtymään luonnon helmassa. Kaikki löytyy omalta tontilta, unelmien koti ja lomakodin tunnelma rantasaunoineen. Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen miljööseen, jonka erityisyys on koettavissa ja kuultavissa paikan päällä. Varaathan oman esittelyaikasi.

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Bo LKV | Katja Kolu | 0400 199 076 | katja.kolu@bo.fi

ONKO OMA KOTI VIELÄ MYYMÄTTÄ?
Pyydä minut arviokäynnille ja kertomaan miten stailaamalla ja edukseen erottuvilla kuvilla saadaan asuntokaupassa tuloksia. Valitse aktiivinen ja jo kahdesti vuoden markkinoijana palkittu välittäjä, jolla on osaamista ja vahvoja näyttöjä onnistuneista asuntokaupoista. Varaa sinulle sopiva aika tapaamiseen kalenteristani kopioimalla linkki selaimeen https://my.serviceform.com/katja-kolu. Tarjoan sinulle henkilökohtaista palvelua joka toteuttaa asumisen unelmia.

Perustiedot

Sijainti
Pihlajamäentie 26, 16800 Hollola
Kaupunginosa
Kosken Kirkonkylä, Hämeenkoski
Kohdenumero
21194464
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
124 m²
Tontin pinta-ala
4 560 m²
Kokonaispinta-ala
149,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Rakennusluvan mukainen huoneistoala 124m2 ja kokonaisala 149,5m2. Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu. Todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
Oh, avokeittiö/ruokailutila, 3mh, wc, khh, kph/s, + rantasauna + autotalli- katos/varasto + katettu kesäkeittiö
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Liesi: kaasu. Kylmäsäilytys: jääkaappi, pakastin. Varustus: liesikupu, astianpesukone, liesituuletin / hormi. Keittiössä myös kuumavesihana.
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet, kylpyhuonekaapisto. Varustus: lattialämmitys.
Säilytystilat
Kuvaus: Autotallin yhteydessä varasto.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
heti valmis -sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
283-410-4-84 ja 283-410-4-58

Hinta

Velaton hinta
299 000 €
Myyntihinta
299 000 €
Neliöhinta
2 411,29 € / m²
Kiinnitykset
300 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Sähkönkulutus 13016kWh/2023 ja 12500kWh/2022 sisältäen käyttösähkön ja maalämpöpumpun käytön. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Jätehuollon perusmaksu 36,48€/v.
Kiinteistövero
580 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Jokirinne ja Saunaranta
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2013
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Kannustalo Harmaja/Laavu puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Murrettu harjakatto
Energialuokka
Laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Tontin koko
4 560 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Hollolan kunta ja https://hollola.asiointi.fi/IMSHollola
Kaavatilanne
Osayleiskaava, Yleiskaava
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kiinteistön Jokirinne rakennusoikeus 335k-m2.
Lämmitys
maalämpö vesikiertoinen lattialämmitys, uuni/takka.

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laatta. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laatta. Makuuhuoneessa: laatta, parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu, osalaatoitus. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: maalattu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kahdessa pienemmässä makuuhuoneessa parkettilattia.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset