Etusivu Myytävät kohteet 89.5 m² Pallaskatu 1 A, 15900 Lahti 3h, k, erill. wc, th, kph/wc, s, 2x parveke – Oikotie 20958250

254 000 € 89,5 m²

Pallaskatu 1 A, Jalkaranta, Lahti 3h, k, erill. wc, th, kph/wc, s, 2x parveke

Bo LKV | Lahti

Satamakatu 2 B, 15140 Lahti

Toni Mäenpää
Toni Mäenpää

040 709 9009

Velaton hinta
254 000 €
Hoitovastike
427,70 € / kk
Asuinpinta-ala
89,5 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
1983
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Jalkaranta
Kaupunki
Lahti

Ihastuttavan kaunis ja kodikas rivitalokoti, joka erottuu edukseen tunnelmallaan ja mittavalla remontillaan.

Koko huoneistossa on tehty laadukas ja kattava remontti vuonna 2022.

Mustavalkoiset sisustussävyt tuovat kotiin modernin ja raikkaan ilmeen. Yläkerran tilava olohuone yhdistettynä ruokailutilaan ja upea keittiö kivitasoineen ja laadukkaine kodinkoneineen antavat käytännöllisyyttä ja viihtyisyyttä asumiseen. Olohuoneesta on käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta on todella mahtavat näkymät Vesijärvelle - täältä on kiva katsella huikeita auringonlaskuja perheen ja ystävien kanssa. Lisäksi yläkerrassa on erillinen wc-tila.

Alakerrasta löytyvät kaksi makuuhuonetta, takkahuone ja todella upea kylpyhuone/wc-tila ja tietenkin viihtyisä sauna, jotka tuovat ripauksen luksusta arkeen. Toisesta alakerran makuuhuoneesta on käynti lasitetulle parveketerassille, josta on myös näkymä Vesijärvelle.

Asunto sijaitsee arvostetulla Jalkarannan asuinalueella ja kaupungin palvelut ovat lähelläsi. Salpausselän mahtavat ulkoilumaastot ovat lähelläsi ja ulkoilureiteille pääset vain pienen kävelymatkan päästä. Lisäksi uimaranta ja venesatama ihan läheltäsi.

Tämä kodikas ja laadukas koti on remontoitu erittäin mittavasti. Se tarjoaa erinomaiset puitteet sekä arkeen että juhlaan. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan kohteeseen paikan päällä. Tässä kodissa yksityiskohdat luovat kokonaisuuden, jonka tunnelmaa on vaikea välittää pelkillä sanoilla.

Varaa oma esittelyaikasi ja lämpimästi tervetuloa tutustumaan uuteen kotiisi!

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Perustiedot

Sijainti
Pallaskatu 1 A, 15900 Lahti
Kaupunginosa
Jalkaranta
Kohdenumero
21461439
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
89,5 m²
Tontin pinta-ala
1 270,5 m²
Kokonaispinta-ala
89,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
3h, k, erill. wc, th, kph/wc, s, 2x parveke
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kunto - erinomainen.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Remontoitu 2022. Keittiö: kaikki kodinkoneet uusittu : lnduktioliesi Bosch, integroitu astianpesukone Bosch Silence, integroitu jääkaappi/pakastin Elektrolux, höyryuuni/yhdistelmäuuni - mikro, erillinen seinämallin vino- liesituuletin. keittiötasot : musta graniitti, uusittu keittiökalusteet: Keittiö-Metsä Oy, Espoo. Uusittu keittiön lattia- ja seinälaatoitus. Keittiön ikkuna AL-puu: Lammin Ikkunat Oy. Keittiön levykatto on maalattu, uudet sähköasennukset koko keittiössä, uusittu lattialämmitys ja termostaatti.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: itä
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Remontoitu 2022. Uusittu seinärakenteiden eristeitä ja alaslaskettu katto+eristeet, kattopinnat: lämpökäsitelty haapa. Uusittu sähköasennukset, kojeet ja valaistus Led-valoiksi, uusittu vesijohdot ja vesikalusteet, lattiakaivo, ja pesukoneen tyhjennysputkisto ja vesihana uusi suihkutitan laminoitu lasiseinä + kääntyvä lasiovi: Lahden Lasipalvelu Oy. Uusittu pesuallaskaappi. Allasmali: IDO GLOW 900-tammi, uusittu pyöreä peili-tammikehys. Uusittu peilivalo, seinä- ja lattialaatoitukset: kivilaatta 600x600, suihkutila mosaiikkilaattaa, uusittu lattialämmitys + termostaatti. Vesieristeet: lattiat ja seinät ARDEX 8-9. Uusittu wc-istuin IDO-GLOW 2-osainen huuhtelu. Asennettu iso vesikiertoinen kuivauspatteri: SENTAKIA. Pesukoneliitäntä ja tilavaraus 60 cm levyiselle pyykinpesukoneelle. Erillisen WC:n kuvaus: WC-tila remontoitu 2022: Uusitttu seinä- ja lattia pinnoitteet koristelaatoitus. Kattoon: lämpökäsitelty paneeli + listoitus, vuorilistat ja tammikynnys. Uusittu lattialämmitys ja termostaatti, kojeet ja katkaisija, ilmanvaihdon venttiili, pesuallaskaappi, malli: IDO GLOW 900-tammi ja pyöreä peili-tammikehyksellä. Uusi peilivalo, wc-istuin IDO-GLOW 2-osainen huuhtelu.
Säilytystilat
ulkovarasto
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen mukaan seuraavalle 5 vuodelle: lukituksen päivitys -24, ikkunapeltien uusiminen tarvittaessa -24, energiatodistus -25, kuntoarvio -25, putkistojen kuntotutkimus/selvitys -25. Tarvittaessa A- ja B-talojen mahdollinen korjaus, asuntokohtaisten poistopuhaltimien vaihto, korvausilmaventtiilit kaikkiin huoneistoihin. Ylimääräisessa yhtiökokouksessa päätettiin yksimielisesti hallituksen esityksen mukaisesti tilata C-talon korjausurakat Elo-Maanrakennus Oy:ltä urakkahintaan 87 420 € ja Masto Group Oy:ltä 188 200 € urakkahintaan mahdollisine lisätöineen. Päätettiin yksimielisesti valtuuttaa hallitus tilaamaan A- ja B-talon korjaukset Masto Group Oy:ltä kiireellisyystilanteen perusteella sekä osakkaiden omien korjaushalukkuuksien mukaan noudattaen C-talossa toteutettavia sisäpuolen korjausmenetelmiä. Arvioitu A- ja B-talon korjauskustannus on tarjouksen mukaan arvioitu keskimäärin kustannukseltaan n. 27 000 € per huoneisto. Nyt myytävän huoneiston osakas suorittanut perusteellisen remontin huoneistossa vuonna 2022. Kaikki vesijohdot vaihdettu, kylpyhuoneen lattiakaivo vaihdettu. Rakenteet purettu ja suoritettu korjaus oikeaa rakennustapaa noudattaen. Huoneiston korjaustapaselostukset ja korjaukseen liittyvät asiakirjat saatavilla. Yhtiön laajassa sisätiloja koskevassa remontissa tätä huoneistoa ei saneerata, eikä korjata, koska osakas suorittanut omaehtoisesti jo aikaisemmin huoneiston perusteellisen korjauksen. Tämä taloyhtiö on velaton.
Tehdyt remontit
Koko huoneiston remontti tehty syys- lokakuu 2022: Varasto: Varaston teräshyllyt kahdelle seinälle. Ylä- ja alaterassi: Lattialaudat Siperian lehtikuusi, yläterassille asennettu ns. kausivalot, yläterassilla on ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö. Sähkötyöt: Uusittu huoneiston sähkökeskus, maadoitetut pistorasiat ja kojeet (mittauspöytäkirja omistajalla). Uusittu ilmanvaihdon säädin. Vesi- ja viemärityöt: uusittu vesijohdot vesimittarille saakka AL-komposiittiputkiksi, uusittu vesijohtojen lämpöeristeet, talossa muoviviemärit- ei vaatinut toimen piteitä. Ilmalämpöpumppu sisä- ja ulkoyksikkö malli: Mitsubishi lnverter -asennus kesä 2023 (viilennykseen). Tuulikaappi: Uusittu lattia- ja kattopinnat: lämpökäsitelty haapa, uudet listoitukset ja uusi led-kattovalo sekä katkaisija. Porrashuone: portaan käsijohteet uusittu: laminoitulasi / tammikäsijohde, portaat valkolakattu. Uusittu parvekelasitukset ala- ja yläterassi. TALOYHTIÖSSÄ: Kiinteistön vesikourujen ja syöksytorvien uusiminen -17, parvekkeiden kuntokatselmus -18, B ja C-talon välisen huoltoportaan purku -18, C-taloa vasten olevan maanpaineseinän routaeristys -18, radonmittaus -18, sokkelin betonikorjauksia -19, asuntokohtaisten pihavalaisimien uusiminen -19, C-talon julkisivun puuosien ja autotallien kattojen maalaus -19, korvausilmaventtiilien lisääminen -19, sokkeleiden kunnostus -20-21, uudet valaisimet sisääntulon kohdalla -20, uudet kivetykset sisääntulon ja parkkipaikan kohdalla -20, huoltoportaat -20, uusi tuija-aita -20, lämmitysverkoston kevyt tasapainotus C-talossa (kunnossa) -21, IV-kanavien puhdistus ja säätö -21, sähköautojen latauspisteen kartoitus -21, autotallien 3, 4 ja 6 vuotavat patteriventtiilit uusittu -21, kaukolämpövaihtimen ohjausyksikkö vaihdettu (Ouman C203 käytetty) -21, C9 mikrobivaurio, ulkoseinän korjaus -21, autotallien lämpötilojen lasku 10 asteeseen -21, C-talon asuntojen tutkiminen -22 (tarkastus tehty ja autokatosmuutos tolpan siirto, kolme paikkaa) -22, huippuimureiden/wc-kanavien vesitiivistys -22
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Remontoitu 2022. Sähkökiuas Harvia -GLOW erillisellä ohjauskeskuksella. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
254 000 €
Myyntihinta
254 000 €
Neliöhinta
2 837,99 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
427,70 € / kk
Yhtiövastike
427,70 € / kk
Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Pysäköintimaksu
15 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Autokatospaikka 30 €/kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Pallaskatu 1
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1983
Huoneistojen lukumäärä
12
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, tiili
Kattomateriaali
Huopakate
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
1 270,5 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Konelumityöt ja nurmikonleikkaus/huoltopäivystys KN Kiinteistöpalvelu Oy
Isännöinti
Teemu Paakkanen/Talopro Oy, Mariankatu 8 A 1, 15110 Lahti, puh. 0500 355 323
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki, puh. (03) 814 2355
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autotalleja: 8. piha-autopaikkoja: 13.
Yhteiset tilat
kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiössä muuta: Koneellinen poisto.
Pintamateriaalit
Lattia: Saunassa: laatta. Seinät: Saunassa: puu.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuone (isompi) maalattu ja tasoitettu seinät, katto. Uusittu kaikki listoitukset, sähköasennukset, kojeet ja katkaisijat. Asennettu lasiväliseinä - liukuva 3-osaa, tapetoitu tehosteseinä: Marimekkokuosi, lattiassa vinyylikorkki. Makuuhuone (pienempi) maalattu ja tasoitettu seinät, uusittu listoitukset, sähköasennukset, kojeet ja katkaisijat asennettu. Liukuovi-kaapisto ja 2 kpl pystykomeroita.
Olohuoneen varusteet
Olohuone: uusittu lattiapinnoitteet- 600x600 lattialaatta marmorikuvio, tasoitettu ja maalatttu seinät. Vuori- ja jalkalistat uusittu sekä maalattu kattopinnat. Uudet alumiiniset valkoiset verhotangot, Lahden Kaihdin Oy, lisätty 1 kpl TV-pistokkeita.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset