Etusivu Myytävät kohteet 140 m² Kirkkokatu 19 C, 15140 Lahti 4h, k, s, kph, khh, 2wc, vh, lasit.p ja lasit.parveketerassi – Oikotie 16822099

730 000 € 140 m²

Kirkkokatu 19 C, keskusta, Keski-Lahti, Lahti 4h, k, s, kph, khh, 2wc, vh, lasit.p ja lasit.parveketerassi

Bo LKV | Lahti

Satamakatu 2 B, 15140 Lahti

Toni Mäenpää
Toni Mäenpää

040 709 9009

Velaton hinta
730 000 €
Hoitovastike
588 € / kk
Asuinpinta-ala
140 m²
Huoneita
4
Kerros
8
Rakennusvuosi
2014
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
keskusta, Keski-Lahti
Kaupunki
Lahti

UPEA KATTOHUONEISTO YDINKESKUSTASTA.

Nyt se olisi mahdollista, kun tarjolla on ihanan valoisa sekä erittäin laadukas ylimmän 8/8 kerroksen kattohuoneisto kaupungin yllä.

Elikkä, harvinaista herkkua tarjolla, kun puhutaan tästä laadukkaasta vuonna 2014 rakennetun taloyhtiön kattohuoneistosta ihan Lahden ydinkeskustasta. Sijainti on Kirkkokadun ja Vesijärvenkadun risteyksessä.

Tämä koti ei tarjoa vain 140 neliötä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä, vaan hemmottelee lisäksi noin 30 neliön täysin lasitetulla kattoterassilla ylimmässä eli 8. kerroksessa. Tässä ainutlaatuisessa kodissa ei rakennusvaiheessa tyydytty ihan tavanomaisiin ratkaisuihin, kalusteisiin tai pintamateriaaleihin, vaan haluttiin paljon parempaa ja laatua.

Kotiovi aukeaa tilavaan eteiseen ja etelään suuntautuva kattoterassiparveke tarjoaa mahtavat puitteet seurustelulle ja auringon palvonnalle. Tällä terassilla mahtuu pitämään maailman parhaat grillijuhlat.

Nykyiset omistajat halusivat kotiinsa laadukkaat sekä aikaa kestävät materiaalit. Huoneistoa onkin vaalittu huolella ja materiaalivalinnat ovat osoittautuneet ensiluokkaisiksi. Upea keittiö kaapistoineen, kodinkoneineen sekä kivitasoineen suunniteltiin tarkasti, makuuhuoneiden kaapistot teetätettiin mittatilaustöinä ja asuntoon toteutettiin alas laskettu katto led-valaistusta varten. Muun muassa näistä elementeistä syntyi tämä huikea kattohuoneisto.

Ihastuttavan tilava keittiö on jokaisen kokin unelmapaikka. Kaappi- ja laskutilaa on runsaasti. Kaikki laskutasot ovat kiveä ja kodinkoneet integroitu kalusteisiin. Keittiöstä on mukava jatkumo tilavaan olohuoneeseen, jossa tunnelman luojana toimii oma biotakka.

Makuuhuoneita löytyy kolme kappaletta, joista yksi huone toimii mainiosti työ-, vieras- tai vaikkapa kirjastohuoneena. Päämakuuhuoneesta on käynti toiselle lasitetulle parvekkeelle. Wc-tiloja huoneistossa on kaksi kappaletta.

Erittäin toiminnallisessa kodinhoitohuoneessa arjen pyykkien käsittelystäkin tehtiin yhtä juhlaa. Näyttävä kylpyhuone ja saunaosasto tarjoavat ainutlaatuisen saunakokemuksen. Suihkuja kylpyhuoneesta löytyy kaksi kappaletta ja tilavassa saunassa on erikoisuutena myös infrapunasauna. Näkymä saunan lauteilta kaupungin ylle on henkeä salpaava.

Ostajalla on mahdollisuus myös neuvotella autohallissa olevasta noin 83 m2 autotalliosakkeesta erikseen, jonka velaton hinta on 100.000 euroa.

Mikäli tämä upea kattohuoneisto herätti mielenkiintosi ja haluat laadukkaan kodin, niin varaa itsellesi esittelyaika ja pääset tutustumaan uuteen kotiisi.

Kohdetta välittää:
Bo LKV Lahti
Toni Mäenpää
Kiinteistönvälittäjä LKV
040-709 9009
toni.maenpaa@bo.fi

THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

Perustiedot

Sijainti
Kirkkokatu 19 C, 15140 Lahti
Kaupunginosa
keskusta, Keski-Lahti
Kohdenumero
20769393
Kerros
8 / 8
Asuinpinta-ala
140 m²
Tontin pinta-ala
478,2 m²
Kokonaispinta-ala
140 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4h, k, s, kph, khh, 2wc, vh, lasit.p ja lasit.parveketerassi
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
+++
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Työtasot: kivi. Varustus: jääkaappi, pakastin, induktioliesi, erillisuuni, höyryuuni, liesituuletin, mikroaaltouuni ja astianpesukone sekä kiinteät valaisimet.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: pohjoinen, etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Varustus: lattialämmitys, wc-istuin, suihku, peili, kiinteät valaisimet. Varustus: lattialämmitys, peilikaappi.
Säilytystilat
kellarikomero
Tulevat remontit
Asunto Oy Lahden Kirkkokadun Kuistin hallitus toteaa asunto-osakeyhtiölain tarkoittamana kunnossapitotarveselvityksenään vuosille 2021-2025, ettei yhtiön 10/2014 valmistuneen kiinteistön korjaustarpeina ole tiedossa tavanomaisen vuosittaisen huolto-ohjelman ylittäviä kiinteistönhoidon eikä kiinteistön koneiden ja laitteiden korjaushankkeita. Hallitus esittää kunnossapitotarpeeksi vuosille 2021-2025 huolto-ohjelman mukaista kiinteistön huoltoa, koneiden ja laitteiden toiminnan seurantaa. Suunnitellaan sähköautojen latauspistokkeita seuraavan viiden vuoden aikana. Valvontakamerajärjestelmän asentaminen. Lukitusjärjestelmän uusiminen. Nykyisen Sento-avaimen patenttisuoja umpeutuu 2025 lopussa.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Hallitus ilmoittaa, että kiinteistö on v. 2014 käyttöönotettu ja yhtiössä ei ole tehty merkittäviä kunnossapito- tai muutostöitä. Vuodesta 2015 alkaen huoneistokohtaisten ilmastointikoneiden suodattimet vaihdetaan yhtiön toimesta kaikkiin asuntoihin kaksi kertaa vuodessa. Lämmitysjärjestelmä tasapainotettu ja säädetty 2017-2018. Ovisummeri kameralla asennettiin v. 2018.
Näkymät
Huoneistolle kuuluu kaksi lasitettua parveketta.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Lisäksi sauna toimii myös infrapunasaunana. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
730 000 €
Myyntihinta
730 000 €
Neliöhinta
5 214,29 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
588 € / kk
Yhtiövastike
588 € / kk
Vesimaksu
20 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
henkilöluvun mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksu on ennakko, tasaus mittarin mukaan. Veden hinta 2024: kylmä vesi 4,47 €/m3 ja lämmin vesi 9,43 €/m3. Autopaikka ja -hallipaikka: 1,68 €/m2/kk. Hallituksella valtuudet kerätä tai olla keräämättä 1-2 kk suuruinen ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa.Luovutusrajoitus: Autopaikkoihin kohdistuu lunastuslauseke.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Lahden Kirkkokadun Kuisti
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2014
Huoneistojen lukumäärä
38
Kerroksia
8
Hissi
Kyllä
Kattomateriaali
konesaumattu pelti
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
C2018 Viimeinen voimassaolopäivä 7.2.2029
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
478,2 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: LIT-Huolto
Isännöinti
Mari Saarela/Lahden Isännöitsijätoimisto Oy, Vesijärvenkatu 26, 15140 Lahti, puh. 050 431 8405
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki, puh. (03) 81 411
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
piha-autopaikkoja: 14. autohallipaikkoja: 10.
Yhteiset tilat
kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, väestönsuoja, kaapeli-tv, Huoneistokohtaiset varastot, lastenvaunuvarasto.
Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: parketti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: parketti. Makuuhuoneessa: parketti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: maalattu. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: kaakeli. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu, tapetti. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: kaakeli.
Muut materiaalit
teräsbetoni

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset