Etusivu Myytävät kohteet 102.5 m² Viertokuja 8 A, 01390 Vantaa 3h+avok+parvi/ullakkovar+kph+s+wc+vh – Oikotie 22067962

435 000 € 102,5 m²

Viertokuja 8 A, Ruskeasanta, Vantaa 3h+avok+parvi/ullakkovar+kph+s+wc+vh

Matias Turpeinen
Matias Turpeinen

0405054856

Velaton hinta
435 000 €
Asuinpinta-ala
102,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2022
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Ruskeasanta
Kaupunki
Vantaa

Tunnelmallinen paritalokoti rauhalliselta Ruskeasannalta

Tämä uudenkarhea koti istuu puitteiltaan sekä perheelle että tilaa arvostavalle pariskunnallekin. Tilaa asumiseen on runsaasti, sillä myös suuri parvi/ullakkovarasto on rakennettu asuinkäyttöön. Valituissa materiaaleissa on panostettu niin laatuun kuin ajattomuuteen, sävyjen kaunista sopusointua unohtamatta.

Kodin sydämenä toimii yhteinen olokeittiö, jossa yhdistyvät vaalea avokeittiö, ruokailutila ja olohuone. Keittiön tyylikäs yleisilme ja laadukas toteutus kivitasoineen takaavat käyttömukavuuden! Alakerran molemmat makuuhuoneet ovat valoisia ja tilavia, ja varusteltu kiintokaapistoin. Kolmannelle makuuhuoneelle on tilavaraus olohuoneessa, joka on jaettavissa. Näyttävin materiaalein viimeistelty, tyylikäs kylpyhuone saunoineen on varsinainen ilo silmälle! Kylpyhuoneeseen sopii mainiosti myös pyykkihuolto. Erillinen wc eteisen yhteydessä tukee osaltaan arkielämän sujuvuutta. Kauniiden, tammiaskelmin ja lasikaitein viimeisteltyjen portaiden päästä löydät parven, johon saat toimivasti sijoitettua esimerkiksi oman tilan perheen nuorelle, etätyöpisteen sekä tavaraa säilytykseen.

Päivä- ja ilta-auringon suuntaan sijoittuva piha-alue on nykyisellään osin aidattu. Piha tarjoaa loistavat puitteet myös esimerkiksi kukkapenkeille tai hyötypuutarhalle, sekä lasten leikkeihin.

Vuonna 2022 valmistunut neljän paritalon ja varastorakennuksen kokonaisuus sijoittuu päättyvän tien päähän, puiston reunaan, omalle tontilleen, jota hallitaan hallinnanjakosopimuksella. Lämmitysmuotona toimii kustannustehokas poistoilmalämpöpumppu, ja viilennyksen hoitaa ilmalämpöpumppu. Pysäköintiin löytyy kaksi piha-autopaikkaa.

Sijainti Ruskeasannan pientaloalueella on loistava, olipa suuntasi mikä tahansa! Autoillen hurauttaa vaivatta esimerkiksi Kauppakeskus Jumbolle sekä lentokentälle noin kymmenessä minuutissa ja Helsingin ytimeenkin vain reilussa puolessa tunnissa. Myös julkisten kulkuneuvojen ystävälle sijainti toimii mainiosti, sillä lähimmät bussipysäkit sijaitsevat kävelymatkan päässä kotiovelta. Alueelta löytyvät lisäksi päiväkodit, koulut ja mitä parhaimmat ulkoilumahdollisuudet.

Tule tutustumaan ja ihastu!

Myyntiä hoitaa Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Huomioithan, että toisesta alakerran makuuhuoneesta ei ole kuvaa ilmoituksella.

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 15:00 - 15:45

Perustiedot

Sijainti
Viertokuja 8 A, 01390 Vantaa
Kaupunginosa
Ruskeasanta
Kohdenumero
20579239
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
102,5 m²
Tontin pinta-ala
2 708 m²
Kokonaispinta-ala
104 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Ilmoitettuun asuintilojen pinta-alaan 102,5 m2 sisältyvät 1. kerroksen asuintilat 76,5 m2 (huoneistoala) sekä parven/ullakkovaraston yli 160 cm korkeat tilat 26,5 m2. Parven/ullakkovaraston lattiapinta-ala on 56,5 m2. Lisäksi lämmin ulkovarasto 1,5 m2. Paritalorakennuksen kerrosala (US250mm) on yhteensä 169 k-m2 ja kokonaisala yhteensä 227 m2.
Huoneiston kokoonpano
3h+avok+parvi/ullakkovar+kph+s+wc+vh
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kiinteistö on erittäin siistikuntoinen.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Avokeittiön (Topi-Keittiöt) varustukseen kuuluvat Electrolux-merkkiset kodinkoneet: induktioliesitaso, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi ja pakastin, liesituuletin (Savo, hormi + moottori). Työtaso on puristekvartsia, välitila kaakelia. Allas ja liesitaso upotettu työtasoon. Hana: Tapwell. Lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi, korkeaa seinäkaappia, valaistu peilikaappi, sadesuihku, kääntyvä lasinen suihkuseinä, pyykinpesukoneliitäntä, tilavaraus pesutornille, pyyhekoukut ja lattialämmitys (vesikiertoinen). Hana: Tapwell. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Katossa upotetut led-valot. . Erillisen WC:n kuvaus: Erillisen wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu peili, wc-istuin, bidee-suihku, pyyhekoukut ja lattialämmitys (vesikiertoinen). Hana: Tapwell. Lattia on laattaa, seinät maalatut. .
Säilytystilat
Kuvaus: Lämmin varasto (noin 1,5 m2), kiinteät kaapistot, vaatehuone
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Harvia-pylväskiuas, sähkö, upotettu lauteisiin. Lattia on laattaa, seinät ja katto paneloitu (lämpöhaapa). Lauteet lämpöhaapaa. Selkänojan takana kiinteä valaistus. Lattialämmitys (vesikiertoinen). .
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Poistoilmalämpöpumppu: Nibe 470, ilmalämpöpumppu: Mitsubishi Electric Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet, verhotangot/-kiskot
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
92-67-27-7

Hinta

Velaton hinta
435 000 €
Myyntihinta
435 000 €
Neliöhinta
4 243,90 € / m²
Kiinnitykset
350 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kiinteistövero on 464 euroa vuonna 2024. Sähkönkulutus noin 9.000 kWh/vuosi, vesi noin 20 e/hlö/kk, jäte noin 20-30 e/kk. Ilmoitetut kustannus- ja kulutustiedot perustuvat nykyisen asukkaan käyttöön, ja voivat muuttua merkittävästikin. Ostaja vastaa kauppaan liittyvän lainhuutokulusta sekä panttikirjan siirtämisestä perittävästä kustannuksesta. Kaupan kohteeseen kohdistuva sähköinen panttikirja (350.000 e) siirretään ostajalle/ostajan pankille kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2022
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Asuinrakennus on puurunkoinen ja -verhoiltu paritalorakennus. puu
Kattotyyppi
Harjakatto peltikatteella
Energialuokka
B2018 Todistus on laadittu 17.6.2022.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 708 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
, sitova tonttijako. Lisätietoja Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), kartta.vantaa.fi Kaavan mukainen käyttötarkoitus: AO Erillispientalojen korttelialue.
Kaavatilanne
Asemakaava
Rakennusoikeus
677 m2. e-luku: 0.25
Lämmitys
poistoilmalämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Parvella tilaa oleskeluun, säilytykseen, lisäksi makuutila. Kiintokaapistoa. Lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Patterilämmitys. Eteisen lattia on laattaa, seinät maalatut. Kiinteä peililiukuovikaapisto. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Portaat: askelmat tammea, kaiteet pääosin lasia. Olohuoneen yhteydessä on erillinen vaatehuone/tekninen tila. Lattia on vinyyliä, seinät maalatut.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneita on 2 kpl, lisäksi parvella on erillinen makuutila. Lattiat ovat vinyyliä, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Makuuhuoneissa kiintokaapistot. Olohuoneesta on jaettavissa kolmas makuuhuone.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen lattia on vinyyliä, seinät maalatut. Kulku terassille. Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö. Katossa upotetut led-spotit. Lattialämmitys (vesikiertoinen).

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset