Etusivu Myytävät kohteet 96 m² Iestie 9 C, 00750 Helsinki 2-4h+avok+kph+s+wcx2+khh+parvi+ak+var+las.terassi – Oikotie 21284386

479 000 € 96 m²

Iestie 9 C, Ala-Tikkurila, Suutarila, Puistola, Suutarila, Tapulikaupunki, Pohjois-Helsinki, Koillinen, Pohjoinen, Puistola, Suurmetsä, Helsinki 2-4h+avok+kph+s+wcx2+khh+parvi+ak+var+las.terassi

Hilla Heikkilä
Hilla Heikkilä

0452550005

Velaton hinta
479 000 €
Asuinpinta-ala
96 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2014
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Ala-Tikkurila, Suutarila, Puistola, Suutarila, Tapulikaupunki, Pohjois-Helsinki, Koillinen, Pohjoinen, Puistola, Suurmetsä
Kaupunki
Helsinki

Viihtyisä paritalokoti Ala-Tikkurilan vehreistä maisemista

Uusia asukkaitaan odottaa tämä vuonna 2014 valmistunut, omalla tontillaan sijaitseva laadukas paritalokoti, joka vakuuttaa valoisuudellaan ja mainiosti toimivalla pohjaratkaisuillaan, jossa on valtavasti potentiaalia, luoden mitä parhaimmat puitteet asumiseen suuremmallekin perheelle. Sijainti Keravanjoen tuntumassa on mitä parhain!

Yhteisessä tilassa, jossa yhdistyvät tasokas avokeittiö, ruokailutila ja olohuone, on hulppeasti niin luonnonvaloa kuin huonekorkeutta, peräti viiteen metriin asti. Runsaat työskentelytasot ja laadukkaat kodinkoneet takaavat toimivat puitteet ruoanlaittoon. Olohuoneessa varaava takka tuo niin tunnelmaa kuin lämpöä pimeneviin iltoihin. Avoin, keittiön ylle asettuva parvitila tuo aina kaivattua lisätilaa asumiseen. Makuuhuoneita on nykyisellään yksi, jonka yhteydestä löytyy myös tilava vaatehuone. Alkuperäisessä suunnitelmassa on kuitenkin peräti kolme makuuhuonetta, ja niille onkin sähköjä ja ilmanvaihtoa myöten olemassa varaukset. Käytännöllisyyttä silmällä pitäen tästä kodista löytyy erillinen WC sekä kodinhoitotila, jonka varustukseen kuuluvat kiintokaapistot, vesipiste, tilavaraus pesutornille ja tämän kodin toinen wc. Kylpyhuone saunoineen on tyylikkäästi viimeistelty kokonaisuus, jossa peseytyy ja saunoo varmasti mielellään! Löylyistä pääsee näppärästi vilvoittelemaan ulos. Käyttöullakko ja erillinen ulkovarasto kätkevät sisäänsä runsaasti säilytystilaa.

Pääosin aidattu piha-alue on poikkeuksellisen helppohoitoinen kivetyksensä ansiosta. Päiväauringon suuntaan sijoittuva tilava terassi kutsuu rentoutumaan ja lasituksen ansiosta terassin käyttömahdollisuudet laajenevat aina alkukeväästä pitkälle syksyyn. Pysäköintiin löytyy perheen molemmille autoille, toiselle katoksen alla.

Lämmitysmuotona toimii energiatehokas vesi-ilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, lisäksi viileän sisäilman kesähelteillä takaa ilmalämpöpumppu. Vuotuisia huolto- ja kunnossapitotoimenpiteitä kiinteistöön on tehty säännöllisesti, joten suuria remonttitarpeita ei ole näköpiirissä. Tontti on hallinnanjakosopimuksella jaettu neljän paritalokodin kesken. Kiinteistömuotoisessa kodissa maksat vain omat asumiskulusi.

Ala-Tikkurilan kompakti asuinalue on erityisesti perheiden suosiossa, eikä ihme, sillä aivan lähellä siintävät niin koulut, päiväkodit, lähikaupat kuin runsaasti ulkoilu- ja harrastusmahdollisuuksiakin. Valloittavat ulkoilureitit aukeavat käytännössä kotiovelta. Lisäksi sijainti on toimiva julkisten kulkuyhteyksien sekä autoilevan asukkaan näkökulmasta! Lähin bussipysäkki löytyy reilun 200 metrin päässä kotiovelta, Tikkurilan ja Puistolan juna-asemille kävelee noin vartissa, ja pääväylät löytyvät käytännössä parin mutkan takaa.

Tämä koti on nähtävä paikan päällä. Tervetuloa ihastumaan!

Myyntiä hoitaa Hilla, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Perustiedot

Sijainti
Iestie 9 C, 00750 Helsinki
Kaupunginosa
Ala-Tikkurila, Suutarila, Puistola, Suutarila, Tapulikaupunki, Pohjois-Helsinki, Koillinen, Pohjoinen, Puistola, Suurmetsä
Kohdenumero
21722074
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
96 m²
Tontin pinta-ala
2 346 m²
Kokonaispinta-ala
144 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Asuintilojen pinta-ala (= huoneistoala) on 96 m2, lisäksi parvi, jonka kokonaisala on 16 m2, käyttöullakko (nyk. säilytystilaa), jonka kokonaisala on 23 m2. Kylmä ulkovarasto, 9 m2. 1. kerroksen kerrosala on 109 m2. Paritalorakennuksen yhteenlaskettu kerrosala on 218 m2. Edellä mainitut pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirustuksiin, eikä niitä ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
2-4h+avok+kph+s+wcx2+khh+parvi+ak+var+las.terassi
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kiinteistö on siistikuntoinen.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Keittiön (Puustelli) varustukseen kuuluvat AEG-merkkiset kodinkoneet: induktioliesitaso, kalusteuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone ja jääkaappi-pakastin, lisäksi liesituuletin (Falmec, suodattimella). Työtaso on laminaattia, välitila lasia. Yläkaappien alla kiinteä valaistus. Lattia on laattaa, seinät maalatut. Katossa upotetut spotti-valot. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu kaksi suihkua. Ikkuna. Lattia on laattaa, seinät kaakelia ja katto paneloitu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). . Erillisen WC:n kuvaus: Erillisen wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu peilikaappi, wc-istuin, bidee-suihku ja pyyhekoukku. Lattia on laattaa, seinät kaakelia. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Säilytystilat
Kuvaus: Vaatehuone, kiinteät kaapistot, ulkovarasto, käyttöullakko
Tehdyt remontit
Ilmalämpöpumpun ja vesi-ilmalämpöpumpun huolto, nuohous 9/2024, vesi-ilmalämpöpumpun moottori uusittu 2020, ilmalämpöpumppu asennettu 2015. Lisäksi vuotuisia huolto- ja kunnossapitotöitä, mm. suodattimien vaihto, huoltomaalauksia. Kesällä 2024 maalattu tontin yhteinen puuaita, jäteastioiden aitaus ja ulkoportaat.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Sähkökiuas. Lattia on laattaa, seinät ja katto paneloitu. Kiinteä valaistus. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet, rullaverhot, verhotangot, ilmalämpöpumppu (2015)
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
91-40-81-22

Hinta

Velaton hinta
479 000 €
Myyntihinta
479 000 €
Neliöhinta
4 989,58 € / m²
Kiinnitykset
0 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kiinteistövero on noin 740 euroa vuonna 2024. Sähkönkulutus (lämmitys) noin 6.300 kWh/vuosi. Jätemaksu noin 10 e/kerta (yhteisastia D-asunnon kanssa), vesi noin 15-20 e/hlö/kk. C-D-talon päävesimittari sijaitsee asunnon C kodinhoitotilassa, D-asunnossa on alamittari. Vesilasku tulee C-asunnolle, ja D-asunto maksaa oman osuutensa laskusta kulutuksensa mukaan. Tontin yhteisten pihavalojen sähkölasku kulutuksen mukaan, lasku toimitetaan B-talolle. Vuonna 2023 yhteisten valojen lasku ollut 37,50 e. Helsingin kaupunki veloittaa vuosittain kiinteistöltä katujen kunnossapitomaksun, C-asunnon osuus maksusta noin 55 e/vuosi. Ostaja vastaa kaupasta menevästä varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta) ja tarvittavien panttikirjojen hakemisen kustannuksista.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2014
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Asuinrakennus on puurunkoinen ja -verhoiltu paritalo, jossa on kytketyt autokatokset. puu
Kattotyyppi
Pulpettikatto peltikatteella
Energialuokka
B2018 Todistus on laadittu 26.5.2023.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
2 346 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: AO Erillispientalojen korttelialue. Helsingin kaupunki, p. 09 310 1691 (vaihde), kartta.hel.fi, https://www.hel.fi/fi/kaupunkiymparisto-ja-liikenne/kaupunkisuunnittelu-ja-rakentaminen/miten-suunnittelu-etenee
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
ilmavesilämpöpumppu, puu, Ilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys, ilmalämmitys, uuni/takka.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteisen lattia on laattaa, seinät maalatut. Kiinteä peililiukuovikaapisto. Parven lattia on parkettia, seinät maalatut. Avoin olohuoneeseen. Kaiteet lasia ja terästä. Vaatehuoneen lattia on laattaa, seinät maalatut. Laatikkoa, avohyllyä ja tankoa. Vaatehuoneen ovi peililiukuovi. Käyttöullakko on lämmintä säilytystilaa.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneita on nykyisellään 1 kpl. Lattia on laattaa, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Pohjaratkaisussa on varaus rakentaa vain kevyet väliseinät lisäämällä kaksi makuuhuonetta lisää (päämakuuhuone jaettuna puoliksi + olohuoneen "syvennys"). Lisäksi käyttöullakko (nyk. säilytystilana), sekä olohuoneeseen avoin parvi.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen lattia on laattaa, seinät maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Varaava takka (Takkacenter). Varaus makuuhuoneelle.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset