Etusivu Myytävät kohteet 98.5 m² Santamäentie 7b A, 01630 Vantaa 4h+avok+kph+s+khh+wc+vh+arkiet+var+ak (yj: 4h+k+s) – Oikotie 22044517

478 000 € 98,5 m²

Santamäentie 7b A, Hämeenkylä, Vantaa 4h+avok+kph+s+khh+wc+vh+arkiet+var+ak (yj: 4h+k+s)

Matias Turpeinen
Matias Turpeinen

0405054856

Velaton hinta
478 000 €
Hoitovastike
197 € / kk
Asuinpinta-ala
98,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Kaupunginosa
Hämeenkylä
Kaupunki
Vantaa

Katso virtuaaliesittely

Uudenkarhea skandikoti Hämeenkylästä

Yksitasoinen, mainiosti toteutettu pohjaratkaisu, kauniit, toisiinsa sointuvat pintamateriaalit, asuintilojen laadukas viimeistely, viihtyisä piha kera lasitetun terassin, kaksi autokatospaikkaa, ei remonttihuolia, erinomainen sijainti lähellä palveluja, kouluja ja päiväkoteja… Kuulostaako tämä kenties perheenne uudelta kodilta?

Eteisen käytännöllisyys on huippuunsa hiottu: laattalattia, tilava arkieteinen, hyvät säilytystilat ja erillis-wc viimeistelevät toimivuuden. Valoisa olohuone yhdessä linjakkaan avokeittiön kanssa luovat viihtyisät puitteet niin ruoanlaittoon, ruokailuun kuin rentoutumiseenkin. Puustellin keittiö on varusteltu integroiduin kodinkonein ja runsain työtasoin. Olohuoneesta on kulku päiväauringon suuntaan sijoittuvalle, lasitetulle terassille, jossa kelpaa viettää päivää aina keväästä pitkälle syksyyn. Päämakuuhuoneen yhteyteen sijoittuu walk-in-vaatehuone, josta kuljet näppärästi myös kodinhoitohuoneeseen ja kylpytiloihin. Vesipisteellä ja pesutornivarauksella varusteltu kodinhoitohuone nostaa arkielämän toimivuutta! Kylpyhuone saunoineen on viimeistelty maanläheisin sävyin ja tyylikkäin, mustin yksityiskohdin. Kaksi muuta makuuhuonetta taipuvat monenlaiseen käyttöön. Autokatos perheen molemmille autoille sijaitsee sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä, kera runsaiden säilytystilojen.

Tämä kolmen kytketyn erillistalon yhtiö, Asunto Oy Vantaan Hietamaa, valmistui omalle tontilleen vuonna 2020. Erillistalolle kuuluva piha-alue on suojaisa ja vallan helppohoitoinen. Pysäköintipaikat sekä kulkuväylät on viimeistelty asfaltilla. Tässä yhtiössä asut kuin omakotitalossa, sillä jokainen vastaa oman talonsa ja piha-alueensa kunnossapidosta.

Vantaan Hämeenkylä on vehreä, pientalovaltainen asuinalue lähellä pääväyliä ja palveluja. Lähikauppa K-Supermarket Hämeenkylä palvelee vain 700 metrin päässä kotiovelta, lisäksi löydät läheltäsi koulut ja päiväkodit, sekä monenlaiset harrastusmahdollisuudet. Julkisilla kulkuyhteyksillä kulkee vaivatta laajasti pääkaupunkiseudun alueelle, ja autoileva asukas tavoittaa pääväylät vain minuuteissa.

Tervetuloa ihastumaan!

Tämän kodin myy Matias, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 13:00 - 13:30

Perustiedot

Sijainti
Santamäentie 7b A, 01630 Vantaa
Kaupunginosa
Hämeenkylä
Kohdenumero
21145811
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
98,5 m²
Tontin pinta-ala
1 306 m²
Kokonaispinta-ala
98,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
4h+avok+kph+s+khh+wc+vh+arkiet+var+ak (yj: 4h+k+s)
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Huoneisto on erittäin hyväkuntoinen.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Saarekkeellisen avokeittiön (Puustelli) varustukseen kuuluu integroidut kodinkoneet (Electrolux): jääkaappi, pakastin, astianpesukone, induktioliesi, monitoimiuuni ja mikroaaltouuni, sekä liesituuletin. Seinät ovat maalatut, lattia laatoitettu (Saloni oikos 43x43).
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu sadesuihku, lasinen suihkuseinä, wc-istuin ja naulakko. Seinät ja lattia laatoitettu (seinät: Betontech White 60x60, lattia: Betontech White 10x10). Käynti kodinhoitohuoneeseen. Erillisen WC:n kuvaus: Erillis-wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi, valaistu peilikaappi, bidee-suihku, wc-istuin ja naulakot. Yksi seinä laatoitettu (Saloni oikos 43x43), muut seinät maalattu (Luja himmeä sävy F497) ja lattia laatoitettu (Saloni oikos 43x43).
Säilytystilat
Kuvaus: Tekninen tila 7,3 m2 + 2,4 m2
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvitys vuosille 2024-2028: ilmastointikanavien puhdistus (yhteinen kilpailutus ja toteutus), valkoisen puisen raja-aidan suoristaminen/perustusten vahvistaminen tarvittaessa kesällä/syksyllä 2024, julkisivuverhouksen maalaustarpeen tarkistaminen keväällä/kesällä 2026.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: Yhtiön rakennukset ovat valmistuneet vuonna 2020, eikä tarvetta huomattaville kunnossapito- ja muutostöille ole ollut. Huoneistokohtaiset vuositakuukorjaukset tehtiin Puroila Oy:n toimesta 5/2022. Ylä- ja alapohjien tarkastukset suoritettiin Pientalorakentamiset koulutuskeskus Oy:n toimesta.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Sähkökiuas (Mondex Tahko 9 kW). Lauteet, seinät ja katto lämpöhaapaa, lattia laatoitettu (Betontech White 10x10). Kiinteä valaistus katossa.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Yhtiöjärjestys 6 § Yhtiövastike sekä muut määräykset: Poiketen asunto-osakeyhtiölain mukaisesta kunnossapitovastuunjaosta tässä yhtiössä asunnon sisäpuolisten pintojen, rakenteiden, kiintokalusteiden, LVI- ja sähkölaitteiden sekä muiden teknisten laitteiden osalta kunnossapitovastuu kuuluu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalle. Sama koskee myös ikkunoita ja ulko-ovia. Yhtiön asuinhuoneistojen rakentamisvaiheen aikaisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien osakkeenomistajan asentamien tai asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja teknisten laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Asuinhuoneistojen huoneistokohtaisen piha-alueen hoitamisesta ja siitä aiheutuvista kustannuksista vastaa huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja. Yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluu piha-alueita rajaavien pensasaitojen ja aitojen uusiminen. Samoin yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluu piha-alueelle johtava pihatie sekä jätekatos. Yhtiön kunnossapitovastuuseen kuuluu myös julkisivuverhoukset ja niiden maalipinnat sekä vesikatot. Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet, verhokiskot
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
478 000 €
Myyntihinta
478 000 €
Neliöhinta
4 852,79 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
197 € / kk
Yhtiövastike
197 € / kk
Vesimaksu
15 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksuennakko 15,00 e/hlö/kk. Vesimaksu tasataan vuosittain kulutuksen mukaiseksi. Ostaja vastaa kaupan yhteydessä maksettavasta varainsiirtoverosta 1,5 %. Yhtiökokous 16.4.2024 valtuutti hallituksen perimään tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräisen hoitovastikkeen.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Hietamaa
Rakennuksen tyyppi
Erillistalo
Rakennusvuosi
2020
Huoneistojen lukumäärä
3
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattotyyppi
Harjakatto huopakatteella
Energialuokka
B2018 Todistus on laadittu 29.10.2020.
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 306 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
asukkaat
Isännöinti
Talotili Oy, Lumijoentie 1, 90400 Oulu
Kaavoitustiedot
erillinen sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: A Asuinrakennusten korttelialue. Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 (vaihde), kartta.vantaa.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
poistoilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 6.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: valokuitu.
Muut tilat
Walk-in-vaatehuone sijaitsee päämakuuhuoneen yhteydessä. Eteisen ja arkieteisen seinät maalattu (Luja sävy F497), lattiat laatoitettu (Saloni oikos 43x43).
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneita on 3 kpl. Päämakuuhuoneen yhteydessä walk-in-vaatehuone, kahdessa muussa kaapisto (Puustelli). Päämakuuhuoneen seinät maalattu (Teknospro sävy F497), tehosteseinä (Teknospro sävy H484). Mh2:n seinät maalattu (Teknospro sävy H484) ja mh3:n seinät maalattu (Teknospro sävy X484). Lattiat laminaattia (Pergo Lillehammer Select Oak).
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen seinät maalattu (Teknospro sävy F497), lattia laminaattia (Pergo Lillehammer Select Oak). Kulku lasitetulle terassille.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset