Etusivu Myytävät kohteet 95 m² Revontulentie 6 A, 02100 Espoo Oh + k + 3 mh + khh + saunaos + wc – Oikotie 22067951

795 000 € 95 m²

Revontulentie 6 A, Tapiola, Espoo Oh + k + 3 mh + khh + saunaos + wc

Hannu Suvanto
Hannu Suvanto

040 900 1448

Velaton hinta
795 000 €
Hoitovastike
475 € / kk
Asuinpinta-ala
95 m²
Huoneita
4
Kerros
7
Rakennusvuosi
2017
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Tapiola
Kaupunki
Espoo

Löydä unelmiesi koti Espoon sydämestä, Tapiolasta – alueelta, joka tunnetaan vehreästä ympäristöstään ja erinomaisista palveluistaan.
Tämä vuonna 2017 valmistunut huoneisto tarjoaa modernia asumista parhaimmillaan. Avarasta olohuone-keittiötilasta ja huoneiston levyiseltä lasitetulta parvekkeelta avautuvat näkymät etelään, yli arvostetun Jalopuukorttelin viihtyisän piha-alueen.
Makuuhuoneista on vehreät ja avarat näkymät itään, aina Kalasatamaan asti.

Huoneisto on muuttovalmis – tyylikkäästi viimeistelty ja huolella ylläpidetty. Tammiparkettilattiat ja vaaleat seinäpinnat luovat lämpimän ja kutsuvan tunnelman. Keittiössä on kaikki modernin kokkaajan toiveet täyttävät varusteet, sekä työ- ja säilytystilaa. Arjen toiminnallisuutta lisää erillinen kodinhoitohuone. Lisäksi asunnossa on oma sauna, jossa rentoudut arjen kiireiden keskellä.

Sijainti on täydellinen niin liikkumisen kuin palveluidenkin kannalta. Tapiolan monipuoliset kulttuuri-, terveys- ja kaupalliset palvelut ovat vain kivenheiton päässä, samoin kuin metro ja bussiyhteydet, jotka takaavat sujuvan kulkemisen koko pääkaupunkiseudulla. Merelliset ulkoilureitit lähtevät suoraan kotioveltasi.

Tämä koti sijaitsee Asunto Oy Tapiolan Tammi -taloyhtiössä, joka on tunnettu hyvin hoidetusta piha-alueestaan ja laadukkaista yhteistiloistaan, Huoneistoon kuuluu myös harvinaisen tilava autohallipaikka , joka myydään erikseen.

Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi – tutustu tähän poikkeukselliseen kotiin, joka yhdistää modernin asumisen mukavuudet ja loistavan sijainnin.

Lisätietoja ja yksityisesittelyt:
Hannu Suvanto, 040 900 1448 tai hannu.suvanto@leajakama.fi

Perustiedot

Sijainti
Revontulentie 6 A, 02100 Espoo
Kaupunginosa
Tapiola
Kohdenumero
80372308
Kerros
7 / 13
Asuinpinta-ala
95 m²
Tontin pinta-ala
3 309 m²
Kokonaispinta-ala
95 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
Oh + k + 3 mh + khh + saunaos + wc
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Hyväkuntoinen, siisti, muuttovalmis koti.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappi ja erillinen pakastin. Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Kivi. Keittiökalusteet hillityn tyylikkäin valkoisin laakaovin. Kivitasot , välitila lasia. Runsaasti säilytys- ja työtilaa. Siemens induktioliesi, uuni ja mikro.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Lasitettu. Parvekkeen suunta: Etelä.
Kylpyhuoneen varusteet
WC-istuin, suihku, suihkuseinä, lattialämmitys, peilikaappi, pesuallas ja allaskaappi. Tilava kylpyhuone laatoitettu, suihkuseinä saranoiduin lasiovin. Allaskaappi, wc-istuin. WC (1): WC-istuin, allaskaappi ja lattialämmitys. Erillinen wc laatoitettu, varusteina allaskaappi ja wc-istuin.
Säilytystilat
Häkkivarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Eteisessä tilava liukuovikaapisto. Makuuhuoneissa kaapistot. Kodinhoitohuoneessa kaapisto- työtilaa. Siisti häkkivarasto kellarissa. Taloyhtiöllä kaksi pyörä/ulkoiluvälinevarastoa.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarvearvion ( YK 27.05.2024 ) mukaan: Piha, lumenläjityspaikka: Jalopuuyhtiöiden yhteinen hoitokunta suunnittelee kivetyksen asentamista lumenläjityspaikalle. Parvekkeet: Parvekelasien ruskeat vuotojäljet korjaukset 2022-2024. Ilmanvaihto: Kanavien nuohous Hissit: Normaalit huollot Taloyhtiö on valmistunut 2017, joten suuria korjauksia ei ole suunniteltu lähivuosille. Hallitus suunnittelee korjaustarvekartoituksen teettämistä tämän viisivuotiskauden loppupuolella.
Tehdyt remontit
2023 Käyttövesisiirtimien uusiminen 2021 Lattialämmityspiirin automaattisen ilmanpoistokoneen uusinta 2020 Kameravalvonnan asennus kiinteistön sisäänkäynteihin.
Näkymät
Olohuone-keittiöstä ja yhdestä makuuhuoneesta näkymät etelään yli väljän Jalopuukorttelin huolitellun piha-alueen. Makuuhuoneista avarat, vehreät näkymät itään.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Tapiolan monipuoliset kulttuuri-, terveys- ja kaupalliset palvelut n. 450 metriä. Espoon Teatteri naapurikorttelissa. Tennispuisto 400 metriä. Paikallistiedot: Kiva sijainti hyvien liikenneyhteyksien lähellä. Merelliset ulkoilureitit Otsolahden ja Westendin suuntaan kotiovelta.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
49-12-19-8

Hinta

Velaton hinta
795 000 €
Myyntihinta
519 473,71 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
8 368,42 € / m²
Velkaosuus
275 526,29 €
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
3 230 € / kk
Hoitovastike
475 € / kk
Yhtiövastike
3 705 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
20 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Kiinteistö Oy Tapiolan Jalopuupysäköinnin autohallipaikan hoitovastike on 80 € / kk.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Tapiolan Tammi, Espoo
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2017
Huoneistojen lukumäärä
64
Kerroksia
13
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Kumibitumi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.09.2032
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
3 309 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Fluxio Isännöinti Oy, Krista Flander, www.fluxio.fi/apua, 0103390533
Kaavoitustiedot
Voimassaoleva AK 12:59 , Espoo Tapiola, eteläinen Lisätietoja:https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Metro ja bussit Tapiola 450 metriä, n. 6 min Bussi Etelätuulentie n. 400 metriä, n. 6 min, Länsiväylä, Tapiolansolmu n. 300 m , n. 3 min
Rakennusoikeus
1800 m²
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Autopaikat erillisinä Kiinteistö Oy Tapiolan Jalopuupysäköinnin osakkeina. Jalopuukorttelissa yhteiset vieraspaikat naapuritalojen kanssa. Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Huoneistolla on paikka kellarissa sijaitsevassa Kiinteistö Oy Tapiolan Jalopuupysäköinnin autohallissa. Paikka on harvinainen "yksityispaikka" ilman naapuriautoja, tilava ( lev 3,7 x syv 4,9 x kork 2,9 / 2,3 m ) ja se on helposti saavutettavissa hissillä asuinkerroksesta. Autopaikan hallintaan oikeuttava osake myydään huoneiston kaupan yhteydessä hintaan 39.000 euroa.
Yhteiset tilat
Kellarikomero, kuivaushuone ja pyörävarasto
Keittiön lattia
Parketti
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaksi makuuhuoneista idän suuntaan, avarat näkymät. Makuuhuoneissa yhtenäiset parkettilattiat, säilytystilaa kaapistoissa. Olohuoneen vieressä oleva, liukuovella erotettava makuuhuone soveltuu mainiosti työ- tai TV huone- sekä kirjastokäyttöön. Näkymät itään ja etelään. Huoneesta on oma käynti parvekkeelle.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Makuuhuoneen seinät
Maali
Kylpyhuoneen lattia
Laatta
Kylpyhuoneen seinät
Kaakeli
Olohuoneen varusteet
Valoisa olohuone - ruokailutila avarin näkymin. Olohuoneesta käynti tilavalle huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, jonne sopii mainiosti ruokailu- ja oleskeluryhmä.
Olohuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen seinät
Maali

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset