Etusivu Myytävät kohteet 113.5 m² Tiirantie 1 A, 37550 Lempäälä 4h, avokeittiö, kph/wc, s, erillinen wc, khh, varasto, terassi – Oikotie 22067579

429 000 € 113,5 m²

Tiirantie 1 A, Moisio, Lempäälä 4h, avokeittiö, kph/wc, s, erillinen wc, khh, varasto, terassi

Velaton hinta
429 000 €
Asuinpinta-ala
113,5 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2021
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Moisio
Kaupunki
Lempäälä

Nyt myynnissä uudenveroinen, v. 2021 valmistunut muuttovalmis Designtalo halutulta Moision asuinalueelta.

Tämä upea koti täyttää monen asunnon etsijän kriteerit: tilat ovat yhdessä tasossa, asumiskustannukset ovat edulliset ja tontti on oma! Uuden asuntomessualueen valmistuminen palveluineen n. 300m päähän lisää tulevaisuudessa alueen suosiota.

Pohjaratkaisultaan talo on selkeä. Olohuone ja tyylikäs avokeittiö ovat suurta yhtenäistä tilaa ja vino sisäkatto luo tilantuntua. Suuret lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tekevät tilasta todella valoisan. Olohuoneen jatkeena on lounaan suuntainen terassi. Myös makuuhuoneet ovat tilavia. Kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä sekä 2 wc:tä helpottavat arjen sujuvuutta. Vaatehuoneen lisäksi säilytystilaa löytyy lämpimän varaston ansiosta.

Talo sijaitsee omalla 842m2 tasaisella tontilla. Lämmitys on toteutettu sähköisellä lattialämmityksellä ja lisäksi talossa on ilmalämpöpumppu, mikä lämmityksen lisäksi viilentää kesähelteillä. Ilmanvaihto on koneellinen lämmöntalteenotolla ja talossa on Yalen älylukot. Asfaltoidussa pihassa pysäköintitilaa on useammallekin autolle.

Asuinalueena Moisio on lapsiperheiden suosiossa ja paikka onkin ihanteellinen, sillä viereen valmistuvalle Saikan asuntomessualueelle on rakenteilla uusi ala-aste ja päiväkoti, joiden on tarkoitus valmistua v. 2026. Kävelymatkan päässä sijaitsevasta Ideaparkista löytyvät kaikki arjen peruspalvelut, erinomaiset ostos- ja harrastusmahdollisuudet sekä toimintansa pian aloittava uimahalli. Prisman viereen on rakenteilla K-Citymarket, joten alue on erittäin kehittyvä.

Tähän upeaan kotiin kannattaa ehdottomasti tulla tutustumaan paikan päälle! Myös yksityisesittelyt järjestyvät joustavasti.

Esittelyt ja lisätiedot:
Heidi Hiltunen
Kiinteistönvälittäjä LKV
044 536 0047
heidi.hiltunen@muutoslkv.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 15:45 - 16:15

Perustiedot

Sijainti
Tiirantie 1 A, 37550 Lempäälä
Kaupunginosa
Moisio
Kohdenumero
20603457
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
113,5 m²
Tontin pinta-ala
842 m²
Kokonaispinta-ala
136 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alat perustuvat myyjältä saatuihin tietoihin ja rakennuspiirustuksista laskettuihin arvioihin. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu, mitattaessa pinta-alat saattavat olla ilmoitettua suurempia tai pienempiä. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Asuintilojen pinta-alaan on laskettu kaikki asuinkäytössä olevat tilat ja muihin tiloihin on ilmoitettu varasto ja tekninen tila. Rakennuspiirustusten mukainen kerrosala 136m2 ja huoneistoala 120m2.
Huoneiston kokoonpano
4h, avokeittiö, kph/wc, s, erillinen wc, khh, varasto, terassi
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Topi-keittiöiden keittiö, varustus: AEG:n kodinkoneet: jääkaappi, pakastin, Integroitu mikroaaltouuni, integroitu erillisuuni ja astianpesukone. Induktioliesi integroidulla tasotuulettimella.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Varustus: wc-istuin, suihku, lattialämmitys. Erillisen WC:n kuvaus: Varustus: wc-istuin, allaskaappi, peili, kaappi, lattialämmitys. .
Säilytystilat
Kuvaus: Lämmin varasto n. 4,5m2
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Ideapark palveluineen n. 2km Koulut: Moision koulu n. 1,5km, Saikan koulu valmistuu v. 2026 Päiväkoti: Moision päiväkoti n. 1,6km, Saikan päiväkoti valmistuu v. 2026
Lisätiedot
Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Ilmalämpöpumppu Kauppaan ei kuulu: Irtain
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
418-439-3-112

Hinta

Velaton hinta
429 000 €
Myyntihinta
429 000 €
Neliöhinta
3 779,74 € / m²
Kiinnitykset
300 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Lämmitys ja käyttösähkö ollut 8400kWh/v. 2023 3 hlö:n taloudessa. Puhtaanapito paikallisen jätehuoltoyrityksen taksoituksen mukaan. Vesi- ja jätevesi kulutuksen mukaan. Hulevesimaksu paikallisen taksoituksen mukaan. Esitetyt asumiskustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista sekä palveluntarjoajasta.
Kiinteistövero
499,33 €/v

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Tilan nimi
Joutsen 523/1
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2021
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
B2018 E-luku: 123
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
842 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lempäälän kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
TKL bussipysäkki n. 260m
Rakennusoikeus
211 m2.
Lisätietoa rakennusoikeudesta
Kaavan mukainen kokonaisrakennusoikeus 211 m2, rakennuspiirustusten/rakennusluvan mukainen käytetty rakennusoikeus 136 m2.
Lämmitys
sähkö sähköinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Pintamateriaalit
Lattia: Keittiössä: laminaatti. Pesutiloissa: laatta. Erillisessä WC:ssä: laatta. Olohuoneessa: laminaatti. Makuuhuoneessa: laminaatti. Saunassa: laatta. Kodinhoitohuoneessa: laatta. Seinät: Keittiössä: tapetti. Pesutiloissa: kaakeli. Erillisessä WC:ssä: maalattu. Olohuoneessa: maalattu. Makuuhuoneessa: maalattu. Saunassa: puu. Kodinhoitohuoneessa: maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset