Etusivu Myytävät kohteet 83 m² Venttiväylä 10-14 A, 36270 Kangasala 3h, k, erill.wc, kph/wc, s, vh, lasit.ter – Oikotie 22067565

249 000 € 83 m²

Venttiväylä 10-14 A, Huutijärvi, Kangasala 3h, k, erill.wc, kph/wc, s, vh, lasit.ter

Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Pyhäjärvenkatu 5 D 66, 33200 TAMPERE

Jussi Uusitalo
Jussi Uusitalo

040 8273 808

Velaton hinta
249 000 €
Hoitovastike
373,50 € / kk
Asuinpinta-ala
83 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2014
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Huutijärvi
Kaupunki
Kangasala

Kangasalan Huutijärveltä todella upea rivitalo kolmio, jossa on mitä upein ympäristö ja erittäin toimiva pohjaratkaisu!

Asunto sijaitsee Kangasalan Huutijärvellä, aivan Vesijärven rantamaisemissa, josta on matkaan vain 800m koululle, 600m Huutijärven K-Marketille ja ympäriltä löytyy hyvät ulkoilumaastot sekä uimarantakin aivan vierestä.

Tämän asunnon suunnittelu on onnistunut erinomaisesti! Valoa asuntoon tulee läpi asunnon ja sen keskiössä oleva korkea olohuone kruunaantuu isoilla ikkunoilla. Olohuoneesta on käynti myös takapihan lasitetulle terassille, jonka jatkeena on iso takapiha. Keittiö on todella hyvin suuniteltu, siinä niemeke erottaa sen tilavasta ruokailutilasta jota rajaa alempana sijaitsevan olohuoneen lasikaiteet. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toinen on todella suuri. Sen yhteyteen mahtuu niin lisää säilytystila tai paikka työpisteelle. Rakennusvaiheessa tehdyt muutokset tekevät myös kylpyhuoneesta normaalia suuremman ja siinä tyylikäs lasiseinä erottaa saunan pesuhuoneesta. Asunnossa on kaksi wc:tä, joista toinen on erillinen alakerrassa ja toinen kylpyhuoneen yhteydessä.

Asunnolle kuuluu lisäksi autokatospaikka ja asunnon mukana myydään osakkeellinen sähköpistokepaikka. Mahdollisuus siis kahdelle autopaikalle. Lisäksi asunnolle kuuluu yhteisestä varastorakennuksesta lämmin häkkivarasto.

+ Oma tontti
+ Maalämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä.
+ Todella hyvä kuntoinen ja hyvä pohjaratkaisu.

Lisätiedot ja esittelyt
Jussi Uusitalo, LKV
Kiinteistönvälittäjä, Yrittäjä
040 8273 808
jussi.uusitalo@muutoslkv.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 16:15 - 16:45

Perustiedot

Sijainti
Venttiväylä 10-14 A, 36270 Kangasala
Kaupunginosa
Huutijärvi
Kohdenumero
20579360
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
83 m²
Tontin pinta-ala
8 311 m²
Kokonaispinta-ala
83 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Eri mittaustapojen vuoksi varaston pinta-ala saattaa sisältyä asuintilojen pinta-alaan. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 3-4h+k+s.
Huoneiston kokoonpano
3h, k, erill.wc, kph/wc, s, vh, lasit.ter
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan. Esim. 2 kk kaupanteosta.
Keittiön varusteet
Toimiva ja valoisa avokeittiö, jonka niemeke erottaa keittiön ruokailutilasta. Varustus: keraaminen liesi, erillisuuni, liesituuletin, side-by-side kylmäkone, astianpesukone, integroitu mikroaaltouuni, kiinteät valasimet ja kaapistot. Lattiapinnat laatta, seinäpinnat maalattu.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Yläkerrassa oleva kylpyhuone on todella tilava, siinä on siistit laattapinnat ja jo rakennusvaiheessa tehdyt muutostyöt ovat parantaneet sen pohjaratkaisu merkittävästi. Varustus 2x suihku, wc-istuin, allaskaappi, peilikaappi, bidee, pesukoneliitäntä, kaapisto ja kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu. . Erillisen WC:n kuvaus: Alakerrassa erillinen wc ja yläkerran kylpyhuoneen yhteydessä toinen wc. Varustus: wc-istuin, allaskaappi, peili, bidee, pesukoneliitäntä (toiminut vesipostina) ja kiinteät valaisimet. Lattipinnat laattaa, seinäpinnat laattaa.
Säilytystilat
Kuvaus: Lämmin häkkivarasto taloyhtiön yhteisessä varastorakennuksessa. muu erillinen varasto
Tulevat remontit
2024 maalämpöyksikön korjaukset, palovaroittimien uusinta, huoneistokohtaiset päävesisulkujen merkintä, sähköautojen latausasemien sähkökapasiteetin kartoitus. 2025 varaudutaan huoltotoimenpiteisiin kuntotarkastuksen mukaisesti. 2026-2027 varaudutaan kaikkien rakennusten julkisivujen maalaukseen. 2028 varaudutaan huoltotoimenpiteisiin.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2014 rakennus on valmistunut 2016 vuositakuukorjauksia 2017 postilaatikoiden uusiminen ja valaistuksen lisääminen postilaatikoille 2020 julkisivun uudelleen maalauksen kartoitus. Maalämpölaitteiden uusiminen/huoltaminen, maalämpöyksikköön lisätty sähköinen toiminto, jolla pyritään estämään legionella bakteerin syntyminen. Käyttöveden sähköllä toimiva lisävastus asennettu. Huoneistojen hajulukkojen puhdistaminen. Piha-alueen ajotien uusiminen. 2021 maalämpölaitteen huolto/tarkastus. 2022 muovinkeräysastian hankinta ja lämmitysjärjestelmän tasapainoitus. 2023 maalämpöyksikön huoltotyöt ja korjaukset. 2024 IV- ja rasvakanavien nuohous.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunassa vaaleaksi sävytetyt paneelit ja tummat lauteet. Lasiseinä erottaa saunan kylpyhuoneesta. Varustus: lauteet, sähkökiuas ja kiinteä valaisimet. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat paneelia. .
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Kylpyhuoneen kahden laatan pinnassa hiushalkeama. Muuta kauppaan kuuluvaa: Kiinteät valaisimet ja sälekaihtimet. Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
249 000 €
Myyntihinta
249 000 €
Neliöhinta
3 000 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
373,50 € / kk
Yhtiövastike
373,50 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Pysäköintimaksu
15 e / kk
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksuennakko: 18,00 €/hlö/kk, tasaus mittarin mukaan. Yhtiön osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kangasalan Laulujoutsen
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2014
Huoneistojen lukumäärä
15
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
puu, betoni
Kattomateriaali
Tiilikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
C2013 E-luku: 141
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
8 311 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö
Isännöinti
In Isännöinti Oy / Tiina Kulmala / p. 045 603 7070
Kaavoitustiedot
Kangasalan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Kuntotutkimus
02/2020 käyttöveden näytteenotto legionellabakteerin kartoittamiseksi. Näytteessä ei ollut bakteeria. 2022 kiinteistön kuntotarkastus.
Lämmitys
maalämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
autokatoksia: 7. sähköpistokkeita: 14.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Häkkivarastot, ulkoiluvälinevarasto. Koneellinen ilmanvaihto. Kaapeli-TV.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joista toinen on todella tilava ja siihen mahtuu halutessaan myös esimerkiksi työpiste. Lattiapinnat parkettia, seinäpinnat maalattu osin makuuhuoneessa.
Olohuoneen varusteet
Valoisa olohuone, jossa on runsaasti ikkunapinta-alaa ja korkea huonekorkeus, joka tekee siitä erittäin viihtyisän että modernin. Lattiapinnat parkettia, seinäpinnat maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset