Etusivu Myytävät kohteet 90 m² Mallasmäki 2, 15860 Hollola 4h, k, 2kph, s, 2wc, var, terassi, autokatospaikka + autopistokepaikka – Oikotie 22060537

249 000 € 90 m²

Mallasmäki 2, Mallasharju, Keskusta, Hollola 4h, k, 2kph, s, 2wc, var, terassi, autokatospaikka + autopistokepaikka

Heli Salonen
Heli Salonen

040 842 3377

Velaton hinta
249 000 €
Hoitovastike
405 € / kk
Asuinpinta-ala
90 m²
Huoneita
4
Kerros
2
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Mallasharju, Keskusta
Kaupunki
Hollola

Modernia asumista lähellä Hollolan kuntakeskuksen monipuolisia palveluja!

Tämä huikean kaunis rivitaloneliö sulattaa sydämen jo ensisilmäyksellä. Se tarjoaa erinomaisen asuinpaikan ja modernia asumista loistavien palvelujen ja liikuntamahdollisuuksien vierestä - kenties sinulle?

Asunnon pintamateriaalien värit ja materiaalit ovat skandinaavisen ajattomat, sekä kaikille sopivat. Tarkkaan harkittuja ratkaisuja, tilaa ja tyylikkyyttä. Sisustus on hienostunut ja sisustamisessa on on osattu yhdistellä maanläheisiä ja ajattomia värejä. Tässä kodissa nautit ylellisen laadukkaista materiaaleista ja sijainnista, joka viehättää heti ensisilmäyksellä. Tilat 2-tasossa.

2 kylpyhuonetta/wc:tä molemmissa kerroksissa helpottamassa arkea. Tilava oma sauna. Kaikissa oleskelutiloissa vesikiertoinen lattialämmitys. Kaukolämpö. Huoneistokohtainen koneellinen tulo-poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla.

Suuri lasitettu terassi lounaaseen. Sopivan pieni ja helppohoitoinen piha sinulle, joka et rakasta niin kovin suurta määrää puutarhatöitä. Pihan takana on suojaviheralue. Sisäänkäynnin yhteydessä tilava ulkovarasto. Rv. 2019.

Myytävänä erikseen autokatospaikkaan oikeuttavat osakkeet myyntihintaan 5.000,00 euroa ja autopistokepaikkaan oikeuttavat osakkeet hintaan 1.000,00 euroa. Autokatospaikan hoitovastike on 11,70 euroa/kk ja autopistokepaikan hoitovastike on 5,85 euroa/kk.

Asunto Oy Hollolan Mallasmäki sijaitsee suositulla Mallasharjun alueella, lähellä Hollolan kuntakeskusta, monipuolisten palvelujen ja hyvien liikenneyhteyksien vieressä. Lyhyen matkan päässä asukkaita palvelee mm. K-supermarket, Lidl, Tokmanni, Prisma, koulut, päiväkodit, kirjasto, terveyskeskus ja lukuisia muita palveluja. Alueella on ulkoilureittejä kauniissa järvimaisemissa, uimarantoja ja talvisin valaistuja hiihtolatuja. Hyvät julkiset kulkuyhteydet ja sujuva ajoreitti moottoritielle + Vt 12 kehätielle.

Lämpimästi tervetuloa!
Heli Salonen
Kiinteistönvälittäjä LKV
puh. 040 842 3377
heli.salonen@asuntoarea.fi

Perustiedot

Sijainti
Mallasmäki 2, 15860 Hollola
Kaupunginosa
Mallasharju, Keskusta
Kohdenumero
80374405
Kerros
2 / 2
Asuinpinta-ala
90 m²
Tontin pinta-ala
2 265 m²
Kokonaispinta-ala
90 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Huoneiston kokoonpano
4h, k, 2kph, s, 2wc, var, terassi, autokatospaikka + autopistokepaikka
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Kaapistot valkoisin ovin, jääkaappi/pakastin, keraaminen liesi, valkoinen erillisuuni, liesituuletin, astianpesukone (integroitu), saareke. Lattiamateriaali laminaatti, seinät on maalattu & välitila on laatoitettu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Kylpyhuoneen varusteet
Molemmissa kerroksissa on omat kylpyhuoneet. Molempien kylpyhuoneiden varusteet: suihku, kääntyvät suihkuseinät, allas, peili- ja allaskaapit, wc-istuin ja käsisuihku. Yläkerran suuremmassa kylpyhuoneessa on lisäksi kaappi, pesukoneliitäntä ja paikka + sähköt kuivausrummulle, sekä ilmanvaihtokone. Lattia ja seinät on laatoitettu. Vesikiertoinen lattialämmitys. WC (2): Molempien kerroksien kylpyhuoneissa on wc-istuimet. Lattia ja seinät on laatoitettu. Vesikiertoinen lattialämmitys.
Säilytystilat
Kaapistot ja kylmä ulkovarasto
Tulevat remontit
2025-2026 IV-kanavien puhdistus ja IV-mittaus.
Tehdyt remontit
-
Näkymät
Olohuoneen ja terassin, sekä yläkerran yhden makuuhuoneen näkymät suojaviheralueelle lounaaseen. Keittiön ja kahden makuuhuoneen näkymät etupihalle koilliseen.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunassa on sähkökiuas. Lattia on laatoitettu, seinät on paneloitu.
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
249 000 €
Myyntihinta
249 000 €
Neliöhinta
2 766,67 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
405 € / kk
Yhtiövastike
405 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hollolan Mallasmäki
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2019
Huoneistojen lukumäärä
9
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni/puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 12.12.2029
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Maanvuokraaja
Hollolan kunta
Tontin koko
2 265 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
31.12.2064
Tontin vuokra
8 750 € / vuosi
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Ekoisännät Ky, Henry Kuusisto, 03 7513167
Kaavoitustiedot
Hollolan kunta
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, sujuvat yhteydet omalla autolla ja hyvät pyöräilytiet
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Autokatoksien sulakekokoa on muutettu 2024. Muutoksen johdosta autokatospaikoille on jatkossa mahdollista asentaa max. 3,6 kW latauslaite sähköautojen lataamiseksi. Tarpeen mukaan jokainen osakas voi asennuttaa autokatospaikalleen omakustanteisesti asianmukaisen kulutusmittarilla varustetun latauslaitteen. Asennustyöstä on tehtävä muutostyöilmoitus hallitukselle ennen asennuksen aloittamista. Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Myytävänä erikseen autokatospaikkaan (13 m2) AK8 oikeuttava osake nro 1579 (1 kpl) myyntihintaan 5.000,00 € ja autopistokepaikkaan (13 m2) AP9 oikeuttava osake nro 1589 (1 kpl) myyntihintaan 1.000,00 €. Autokatospaikan hoitovastike on 11,70 euroa/kk. Autopistokepaikan hoitovastike on 5,85 euroa/kk.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaikki makuuhuoneet sijaitsevat yläkerrassa. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaapistot. Lattiamateriaali on laminaatti, seinät on maalattu.
Olohuoneen varusteet
Tilava olohuone on samaa avaraa tilaa keittön kanssa. Käynti terassille. Lattiamateriaali on laminaatti, seinät on maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset