Etusivu Myytävät kohteet 227 m² Kauniainen, 02700 Kauniainen 5h, k, kph, s, harraste- ja varastotilat – Oikotie 21987318

1 670 000 € 227 m²

Kauniainen, Kauniainen 5h, k, kph, s, harraste- ja varastotilat

Ilkka Juutilainen
Ilkka Juutilainen

040 748 3669

Velaton hinta
1 670 000 €
Asuinpinta-ala
227 m²
Huoneita
5
Kerros
3
Rakennusvuosi
2019
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunki
Kauniainen

Laadukas, harkiten suunniteltu talo metsään rajoittuvalla tontilla.

Keskikerroksen oleskelutilassa riittää huonekorkeutta ja valoa tulvii lattiaan ulottuvista suurista ikkunoista. Keittiön toimivuus on mietitty ja sieltä löytyy hyvin lasku- ja säilytystilaa sekä mm. kaksi uunia. Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone/pukeutumistila sekä oma kylpyhuone.

Yläkerrassa on kolme reilun kokoista makuuhuonetta ja oma aulatila. Myös yläkerrasta löytyy suihkullinen kylpyhuone ja pyykkikuilu helpottamaan arkea.

Alimman kerroksen harrastetila soveltuu moneen. Kylpyhuoneenkin materiaaleista huokuu laatu ja sen yhteydessä myös kodinhoitohuone. Arkisisäänkäynti suoraan autokatoksesta. Säilytystiloja on talossa runsaasti.

Sijainti on poikkeuksellinen, aivan metsäalueen laidassa. Suuret terassit itä- etelä- ja länsipuolella antavat mahdollisuuden nauttia luonnon rauhasta.

Tämä talo, jossa kaikki yksityiskohdat on suunniteltu laatu ja toimivuus edellä, on nyt mahdollista saada omaksi.

Tiedustelut ja esittelypyynnöt:

Satu Pomoell, LKV, OTM
040 160 8888
satu.pomoell@westhouse.fi

Ilkka Juutilainen, LKV, kaupanvahvistaja
040 748 3669
ilkka.juutilainen@westhouse.fi

Perustiedot

Sijainti
Kauniainen, 02700 Kauniainen
Kohdenumero
80370044
Kerros
3 / 3
Asuinpinta-ala
227 m²
Tontin pinta-ala
1 559 m²
Kokonaispinta-ala
227 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Huoneistoala on 227 m2 (sis. kellarikerros 87,5 m2, eli kahden ylimmän kerroksen huoneistoala on 139,5 m2). Kokonaisala on yht. 320 m2 (asuinrakennus 279 m2, autokatos 41 m2).
Huoneiston kokoonpano
5h, k, kph, s, harraste- ja varastotilat
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sop. mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin (Festivo), erillisuuni (Kaksi uunia), liesi (Induktio), liesituuletin ja astianpesukone. Työtason materiaali: Kvartsikomposiitti. Puustellin laadukas keittiö.
Kylpyhuoneen varusteet
Kaksi sadesuihkua, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi, lattialämmitys. Lattiat Concept Fango porcellanato laattaa, seinät Concept Grigio porcellanato laattaa, katto STS paneeli (valkokuullotettu kuusi), löylyhuoneen vastainen sivuseinä Siparilan Vire (kuultava valkoinen saarni). WC (4): Yläkerran kph: lattia, allaskaapin takaseinä, suihkusyvennys sekä wc:n takaseinä Concept Fango porcellanato laattaa. Oviseinä ja vasen sivuseinä Concept Grigio porcellanato laattaa. Sadesuihku, suihkuseinä, peilikaappi allaskaappi ja wc. Keskikerroksen kph: lattia Concept Grigio laattaa, seinät Concept Bianco laattaa. Sadesuihku, suihkuseinä, peilikaappi, allaskaappi ja seinä-wc. Keskikerroksen vieras-wc: lattia Concept Grigio porcellanato laattaa, seinät Concept Grigio porcellanato laattaa ja Novacolor Africa metallimaali. Wc-istuin, peili ja allas (mittatilauksena teetetty betoniallas) 0-kerroksen Lattia, oviseinä ja takaseinä Concept Grigio laattaa, pitkä takaseinä ja allaskaapin takaseinä Novacolor Swahili Base Silver. Wc-istuin, peili ja allas.
Säilytystilat
Lisätietoja säilytystiloista: Lisäksi terassien alla käyttökelpoista säilytystilaa erittäin runsaasti. Käynti tilaan autokatoksesta.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Lattia Concept Fango laattaa, takaseinä ja katto Siparilan Vire, sivuseinät Siparilan saunapaneeli (haapa, kuultovalkoinen), lauteet Pro Saunan toimittamat (haapaa, musta kuultosävytys). Tulikiven pilarikiuas.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Kauniaisten palvelut (kauppakeskus Grani) lähellä
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
235-2-161-3

Hinta

Velaton hinta
1 670 000 €
Myyntihinta
1 670 000 €
Neliöhinta
7 356,83 € / m²

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus n. 17 500 kWh/v (sis. yhden sähköauton latauksen), vesi n. 850 e/v (viiden hengen talous), tienhoitomaksu 58 e/v, kiinteistövero 1746 e (2024), auraus 40 e+alv / kerta (viime talvena B-talon osuus n. 250 e), jätehuolto 218 e (2023), vakuutukset oman sopimuksen mukaisesti. Nykyisillä omistajilla kaikki kulut yht. n. 5 700 e/v.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2019
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Valubetonieristeharkko (400 mm)
Kattomateriaali
Huopa
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Energialuokka
Energialuokka: A2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 13.08.2031
Energiatodistus
Kyllä
Tontin koko
1 559 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Maalämpö

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Yläkerran aulatila (väliseinä kevyt, joten tilan voi laajentaa isoksi huoneeksi). Päämakuuhuoneen yhteydessä vaatehuone. Vaatehuoneen katossa Ninapinnan valokatto. 0-kerroksessa tilava harrastehuone, erillinen varastotila sekä tekninen tila, jossa tällä hetkellä nikkarointipöytä. Keskikerroksesta yläkertaan vievät Gradon portaat, tammea.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Keskikerroksen mh: lattia Major Square Silver tekstiilimatto, seinät maalattu, tehosteseinä Praque Uni Noir tapetti. Yläkerrassa kolme makuuhuonetta: lattiat Decolife linen oak vinyylikorkki, seinät maalattu. Tapetoitu seinä Rebel Wallsin Summer Wind, black and white tapetti.
Olohuoneen varusteet
Suuri olohuone ja ruokailutila, josta aukeaa hienot metsämaisemat isoista ikkunoista. Korkea huonekorkeus ja liukuovet terasseille. Keskikerroksen lattia Concept Grigio laattaa, seinät maalattu. Olohuoneessa Stretch-katto (Ninapinta), muuten keskikerroksessa katto maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset