Etusivu Myytävät kohteet 107 m² Mäenrinne 7 A, 02160 Espoo 4h, avok, kph, s, khh, 2 wc, parveke, 2 varastoa, terassi – Oikotie 22059140

574 000 € 107 m²

Mäenrinne 7 A, Westend, Espoo 4h, avok, kph, s, khh, 2 wc, parveke, 2 varastoa, terassi

Raya Virtanen
Raya Virtanen

040 820 7717

Velaton hinta
574 000 €
Hoitovastike
470,80 € / kk
Asuinpinta-ala
107 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1995
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Westend
Kaupunki
Espoo

Löydä uusi kotisi Espoon Westendistä, alueelta, joka tunnetaan rauhallisesta asuinympäristöstään ja upeista ulkoilumaastoistaan. Tämä valoisa rivitalokoti tarjoaa 107 neliötä hyvin suunniteltua ja viihtyisää asuintilaa. Kotia on remontoitu tyylikkäästi ja laadukkaasti. Sisustuksessa yhdistyvät kaunis ja ajaton tyyli, jossa lämpöä tuova tammi ja valkoiset pinnat luovat rauhallisen, harmonisen tunnelman. Materiaalit ovat laadukkaita ja huolella valittuja, mikä näkyy niin arjessa kuin visuaalisessa ilmeessä

Kodin sydän on valoisa ja avara olohuone, joka yhdistyy ruokailutilaan ja moderniin avokeittiöön. Tässä tilassa perheen yhteiset hetket ja arjen askareet sujuvat käsi kädessä. Olohuoneesta on kulku suojaisalle parvekkeelle grillailemaan tai vain nauttimaan kauniista kesäilloista. Kolme makuuhuonetta tarjoavat jokaiselle perheenjäsenelle oman rauhallisen tilan, ja kaksi erillistä wc:tä sekä tilava kodinhoitohuone lisäävät arjen sujuvuutta. Asunnossa on kaappisäilytystilojen lisäksi tilava porrasvarasto sisällä, ulkovarasto sekä lämmin sisävarasto yhteisissä tiloissa. Sähköpistokkeellisia autopaikkoja on kaksi aivan asunnon edessä.

Huoneistolle kuuluu oma aidattu piha-alue, jonne aurinko paistaa iltapäivästä myöhään iltaan asti - loistava paikka sekä rentoutumiseen että lasten leikkeihin. Pihalla on helppohoitoiset, kauniit monivuotiset istutukset, mm. tuijia, kuunliljoja ja alppiruusuja.

Sijainti Westendissä on ihanteellinen. Koulut ja päiväkodit ovat turvallisen kävelymatkan päässä, ja lähialueen palvelut, kuten kaupat ja terveyspalvelut, ovat helposti saavutettavissa. Vapaa-aikaa voi viettää ulkoilemalla upealla rantaraitilla sekä nauttien alueen ravintoloista ja kahviloista. Hyvät liikenneyhteydet takaavat, että sekä julkisilla että omalla autolla liikkuminen on vaivatonta.

Tämä koti on erinomainen valinta perheelle, joka arvostaa laatua, toimivuutta ja sijaintia. Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan uuteen kotiisi Espoon Westendissä.

Kysy lisätietoja ja sovi oma esittelyaika:
Raya Virtanen | 040 820 7717 | raya.virtanen@westhouse.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 15:00 - 16:00

Perustiedot

Sijainti
Mäenrinne 7 A, 02160 Espoo
Kaupunginosa
Westend
Kohdenumero
80373456
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
107 m²
Tontin pinta-ala
2 139 m²
Kokonaispinta-ala
107 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneiston pinta-ala on 89,5 + 17,5 m2. Yhtiöjärjestyksen mukaan jokaisen huoneiston hallintaan kuuluu noin 5 m2:n suuruinen pihavarasto. Lisäksi jokaiseen huoneistoon kuuluu oma piha-alue, joka on merkitty yhtiöjärjestyksen liitteenä olevaan hallinnanjakokarttaan.
Huoneiston kokoonpano
4h, avok, kph, s, khh, 2 wc, parveke, 2 varastoa, terassi
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Huoneisto on erittäin siistissä kunnossa, märkätilat ja keittiö on remontoitu 2010, huoneistoon on asennettu laadukas Romanoffin parketti, joka on hiottu ja lakattu 2021.
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan.
Keittiön varusteet
Keittiön varusteet: Jääkaappipakastin (integroitu kalusteisiin), erillisuuni, liesituuletin, liesi (Induktio) ja astianpesukone (Bosch). Työtason materiaali: Puu. Kaunis vaalea avokeittiö, runsaasti kaappitilaa, tammiset tasot ja saareke.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen tyyppi: Ulostyönnetty parveke. Parvekkeen suunta: Länsi.
Kylpyhuoneen varusteet
Lattialämmitys. Tilava 2010 uusittu saunaosasto, pesuhuoneessa vaaleat seinälaatat ja lattiassa harmaa laatoitus, joka jatkuu saunan lattiaan. Kylpyhuoneessa remontin yhteydessä asennettu sähkötoiminen lattialämmitys. WC (2): WC-istuin, allaskaappi ja bidee-suihku. Kaksi erillistä wc, jossa tammiset allastasot ja vaaleat kaapistot.
Säilytystilat
Kylmä ulkovarasto ja lämmin ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Asukkailla on käytössä sekä lämmin että kylmä varasto. Yhtiöllä on vielä erillinen pyörävarasto. Huoneistossa on runsaasti kaapistoja ja kodinhoitohuoneessa on lisätilaa säilytykseen.
Tulevat remontit
AS OY ESPOON GOLFPOLKU Kunnossapitotarveselvitys Viimeisin päivitys 1.5.2023 2024: Pihan kunnostusta 2025: Ovien ja lukkojen vaihto, Pysäköintiruutujen korjausmaalaus 2026: Rakennuksen puuosien maalaus, Päätypihan portaiden korjaus 2027: Päätypihan kunnostusta
Tehdyt remontit
2016: Portaiden ja sisäänkäyntien betoni- ja laattakorjaukset. Ulkokaton pesu sammaleista, Takapihan puoleisten rännien tarkastus 2017: IV-kanavien ja koneiden määräaikaispuhdistus, Väestönsuojan määräaikaistarkastus 2019: Rakennuksen metalliosien huoltomaalausta/paikkausmaalaus 2022: Rännien uusiminen (Vesivek), Metalliosien takuumaalaus (Fennopaint), Väestönsuojien tiiviyskoe, Väestösuojan lankapuhelinliittymä muutettiin passiiviantennin kautta toimivaksi. 2023: Katon pinnoitus, Salaojien kuvaus (Yleiskuvaus: salaojat menevät talon anturoiden alla mäkeä alaspäin ja lisäksi poikittain talon alla tarkastuskaivojen kohdalla. Salaojissa ei ollut sedimenttiä eikä kosteutta. Salaojat vetävät hyvin ja niiden ympärillä on oikeanlaista mursketta. Kuvaus on tehty 3 vrk runsaiden sateiden jälkeen 17.5.2023 / Vesivek), IV-kanavien puhdistus ja IV-koneen tarkastus, Mäntyaidan harvennus ja siistiminen, Ulkovalojen ja asuntonumeroiden vaihto
Näkymät
Suojaisat ja vehreät näkymät kaikista ikkunoista omalle aidatulle pihalle ja taloyhtiön pihaan.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Palvelut: Tapiolan terveyspalvelut ja Kauppakeskus AINOA n. 1,5 km päässä. Westendissä on Alepa ja K-market Sorsakivi ja S-market löytyvät Haukilahden puolelta, kuten myös mm. sivuapteekki sekä kirjasto. Koulut: Westendinpuiston koulu turvallisen kävelymatkan etäisyydellä (500m). Päiväkodit: Westendinpuiston päiväkoti n. 600 m, Westend daghem n. 1 km, lisäksi alueella on useita yksityisiä päiväkoteja. Paikallistiedot: Upea rantaraitti antaa loistavat ulkoilumaastot ja tarjoaa monipuoliset ravintola- ja kahvilapalvelut. Hiekkarantaa kesän leikkeihin löytyy yleisiltä rannoilta Westendin tai Haukilahden puolelta, sekä suojaisilta poukamilta. Koirille on oma aidattu ranta-alue.
Lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Huoneistossa on Verisuren hälytysjärjestelmä, joka on siirrettävissä. Murtosuojakalvot ikkunoissa. Asunnossa on häkävaroitin.
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
049-013-0037-0009N

Hinta

Velaton hinta
574 000 €
Myyntihinta
574 000 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
5 364,49 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
470,80 € / kk
Yhtiövastike
470,80 € / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Vesimaksu sisältyy vastikkeeseen. Vastike sisältää lämmityksen muilta osin kuin jälkikäteen asennetun kylpyhuoneen lattialämmityksen joka toimii sähköllä.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Golfpolku
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
1995
Huoneistojen lukumäärä
8
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Tiili
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: D2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.08.2024, Lisätiedot: Energiatodistus on juuri mennyt vanhaksi. Yhtiö on tilannut uuden.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
2 139 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Asukkaat
Isännöinti
Omatoiminen, kirjanpito toteutettu ostopalveluna.
Kaavoitustiedot
www.espoo.fi
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla, bussipysäkki lähellä ja metroasema lähellä Hyvät liikenneyhteydet sekä julkisilla että omalla autolla. Pyörällä kätevästi polkea Lauttasaaren suuntaan. Lähin metroasema Tapiola. Omalla autolla Länsiväylälle lyhyt ajomatka. Bussipysäkille n. 2 min kävelymatka
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Sähkö- ja hybridiautojen lataus mahdollista, osakas vastaa latausinfran ja sähkön kustannuksista. Lisätietoja huoneiston autopaikasta: Asunnolle kuuluu 2 sähköpistokkeellista autopaikkaa (paikat on huoneiston edessä).
Yhteiset tilat
Kellarikomero, väestönsuoja, urheiluvälinevarasto ja kaapeli-tv
Muut tilat
Erittäin tilava eteinen, johon mahtuu vaikka lastenvaunutkin. Eteinen avautuu olohuoneeseen tuoden läpitalon valoisuuden esille.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yläkerrassa yksi makuuhuone, jossa runsaasti kaapistoja. Alakerrassa lisäksi kaksi makuuhuonetta, molemmissa vaatekaapistot ja toisesta käynti takapihalle.
Makuuhuoneen lattia
Parketti
Olohuoneen varusteet
Avara olohuone, joka jatkuu ruokailutilaan ja avokeittiöön. Tilasta käynti parvekkeelle. Lattiassa laadukas Romanoffin Estelle- saarniparketti.
Olohuoneen lattia
Parketti

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset