Etusivu Myytävät kohteet 137 m² Kuntokatu 11 D, 33520 Tampere 4h, avok, kph / wc, s, erill.wc, khh, vh, 2x lasit.parv, var. – Oikotie 21981795

649 000 € 137 m²

Kuntokatu 11 D, Kauppi, Tampere 4h, avok, kph / wc, s, erill.wc, khh, vh, 2x lasit.parv, var.

Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Pyhäjärvenkatu 5 D 66, 33200 TAMPERE

Jussi Uusitalo
Jussi Uusitalo

040 8273 808

Velaton hinta
649 000 €
Hoitovastike
849,40 € / kk
Asuinpinta-ala
137 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
2020
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Kauppi
Kaupunki
Tampere

Asuvan rakentama, vuonna 2020 valmistunut Modena on arkkitehtuurillisesti täysin ainutlaatuinen kohde. Sen suunnittelu on lähtenyt pienistä yksityiskohdista muodostaen todella upean kokonaisuuden.

Modenassa on useita yleensä vain pientaloista tuttuja piirteitä, kuten avarat oleskelutilat, korkeatasoiset keittiöt, suuret ikkunat sekä spa-osastoja omilla vilvoitteluparvekkeilla. Talo lämpenee ja viilenee edullisella maalämmöllä. Koti onkin täydellinen ostajalle, joka on luopumassa omakotitalosta, sillä se on varteenotettava vaihtoehto myös omakotitalolle.

Yksityiskohdat alkavat jo ulkoa, talon julkisivusta. Käsinlyödyllä tiilellä verhoiltu julkisivu on ajattoman kaunis ja tyylikäs. Sisäänkäynti korkean lounge-tilan kautta tuo asumiseen hotellimaista luksusta. Yhteisissä tiloissa on huomioitu urheilevan perheen tarpeet, joten kodista löytyy erilliset suihkutilat, pesutilat ulkovarusteille sekä oma kaappi, johon saa sijoitettua niin lenkkeily- kuin hiihtovarusteetkin. Suksille on kokonaan oma huoltopisteensä.

Pohjaratkaisu ei pääse kuvissa edukseen, sillä tilaa ja valoa asunnossa on todella paljon. Hyvin suunniteltu pohjaratkaisu on mahdollistanut ikkunat jopa neljään suuntaan. Asunnon keskiössä oleva olohuone on äärimmäisen tilava, ja sinne mahtuu isokokoisetkin kalusteet. Olohuoneesta on käynti myös 15 m² parvekkeelle vehrein näkymin. Keittiössä on tyylikkäät tummat kalusteet kivitasoilla ja integroiduilla kodinkoneilla. Keittiön jatkeena olevaan ruokailutilaan mahtuu isompikin ruokapöytä.

Master bedroomissa on oma vaatehuone hyvin suunnitelluilla säilytysratkaisuilla. Toisessa makuuhuoneessa kaapistojen upotus mahdollistaa työpisteen tai upotuksen sängynpäädylle. Asunnon aula jatkuu erillisen lounge-tilaan, jota voi käyttää makuuhuoneena, työhuoneena tai vaikka kirjastona. Pesutiloissa, kuten kaikissa muissakin laatoitetuissa tiloissa on tyylikkäät laattavalinnat sekä valaistus.

Todella käytännöllisenä erikoisuutena on myös noin 5,5 m² kerrosvarasto, joka sijaitsee aivan asunnon ulko-oven vieressä. Lämmin ja tilava varasto mahdollistaa myös sen hyödyntämisen arkikäytössä.

Vaikka huoneisto sijaitseekin taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa, tuntuu paikan päällä siltä kuin olisi ylemmissä kerroksissa. Hyvin suunnitellun pohjan ja ikkunoiden suuntien ansiosta näkymät tarjoavat paitsi yksityisyyttä myös vehreät maisemat.

Taloyhtiöiden yhteinen sisäpiha on todella viihtyisä ja sieltä on käynti myös parkkihalliin.

Tämä kohde pitää kokea paikan päällä, soita ja sovitaan esittely!

Lisätiedot ja esittelyt
Jussi Uusitalo, LKV
Kiinteistönvälittäjä, Yrittäjä
040 8273 808
jussi.uusitalo@muutoslkv.fi

Perustiedot

Sijainti
Kuntokatu 11 D, 33520 Tampere
Kaupunginosa
Kauppi
Kohdenumero
9808132
Kerros
1 / 6
Asuinpinta-ala
137 m²
Tontin pinta-ala
7 124 m²
Kokonaispinta-ala
137 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Muihin tiloihin on laskettu varasto. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 4H+K+S
Huoneiston kokoonpano
4h, avok, kph / wc, s, erill.wc, khh, vh, 2x lasit.parv, var.
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
heti
Keittiön varusteet
Upea tumma keittiö, jossa on laadukkaat kodinkoneet, jotka on integroitu kalusteisiin. Työtasot ovat laadukasta kiveä. Keittiön jatkeena on tilava ruokailutila. Varustus: erillisuuni, liesitaso integroidulla liesituulettimella, integroitu mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi, pakastin, työtasoon integroidut sähköpistokkeet, kivitasot ja kiinteät valaisimet. Lattiapinnat lankkuparkettia, seinäpinnat maalattu.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: lasitettu. Suunta: pohjoinen, etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneessa on tyylikkäät laattapinnat, tunnelmallinen valaistus ja käynti 7 m² vilvoittelu parvekkeelle. Varustus: 2x suihkusadetin, wc-istuin, bidee, peilikaappi, allaskaappi, pyyheteline, lattialämmitys ja kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu. . Erillisen WC:n kuvaus: Kaksi wc:tä, joista toinen on kylpyhuoneen yhteydessä ja toinen erillinen. Varustus: seinä-wc, allaskaappi, peili ja kiinteät valaisimet. Lattia- ja seinäpinnat laatoitettu.
Säilytystilat
Kuvaus: Lämmin kerrostasovarasto 5,5 m². muu erillinen varasto
Tulevat remontit
Yhtiöllä ei ole lain edellyttämää kunnossapitotarveselvitystä. Yhtiökokouksessa todettu, että taloyhtiöllä ei ole tällä hetkellä viisivuotissuunnitelmaan kirjattavia kunnossapitotarpeita. Yhtiössä suoritetaan vuosittain tarvittavat huolto- ja korjaustoimet.
Tehdyt remontit
TALOYHTIÖSSÄ: 2021 Ulko-ovien lukot muunnettu sähköisiksi.
Näkymät
Kylpyhuoneen 7 m² parveke etelään ja olohuoneen 15 m² parveke länsi-pohjoinen. Parvekkeen pinnoitteena komposiittilauta.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunassa on tyylikkäät paneelit ja täysikokoinen lasiseinä erottaa sen pesuhuoneesta. Varustus: sähkökiuas ja lauteet. Lattiapinnat laatoitettu, seinäpinnat paneelia.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Kiinteät valaisimet, sälekaihtimet, parvekkeen lamelliverhot, huoneistokohtainen ilmanvaihtokone. Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
649 000 €
Myyntihinta
649 000 €
Neliöhinta
4 737,23 € / m²

Asuinkustannukset

Hoitovastike
849,40 € / kk
Yhtiövastike
849,40 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari
Muut kustannukset
Muut maksut: Vesimaksuennakko: 22,00 €/hlö/kk, tasaus mittarin mukaan. Osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
As Oy Modena, Tampere
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2020
Huoneistojen lukumäärä
18
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
tiili, betoni
Kattomateriaali
Bitumikermi
Kattotyyppi
Tasakatto
Energialuokka
B2018 E-luku: 85. Voimassa 30.11.2030 asti.
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Maanvuokraaja
Tampereen kaupunki
Tontin koko
7 124 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Tontin vuokra päättyy
1.1.2079
Tontin vuokra
66304 EUR/v.
Kiinteistönhoito
huoltoyhtiö. Kiinteistönhoidon lisätiedot: Pirkanmaan Plushuolto Oy
Isännöinti
Isännöintipalvelu Järvinen Oy / Maria Mattinen / 010 271 6308
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
maalämpö

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Lämmön jakotapa: vesikiertoinen lattialämmitys. Ilmanvaihtojärjestelmä: koneellinen keskitetty tulo-/poistoilmanvaihto Kaapeli-tv, laajakaista. Jokaiselle huoneistolle kuuluu kaksi irtaimistovarastoa, joista toinen sijaitsee samassa kerroksessa huoneiston kanssa ja toinen kellarikerroksessa. Lisäksi yhtiössä 5 varastoa erillisinä osakkeina.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kaksi makuuhuonetta ja lounge-tila, jota voi käyttää myös makuuhuoneena. Lattiapinnat lankkuparkettia, seinäpinnat maalattu.
Olohuoneen varusteet
Todella tilava olohuone, josta käynti 15 m² lasitetulle parvekkeelle. Lattiapinnat lankkuparkettia, seinäpinnat maalattu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset