Etusivu Myytävät kohteet 122.5 m² Myllykivenkatu 11, 04200 Kerava 5h+avok+kph+s+khh+wc+arkiet.+ak – Oikotie 21935492

398 000 € 122,5 m²

Myllykivenkatu 11, Kytömaa, Kerava 5h+avok+kph+s+khh+wc+arkiet.+ak

Matias Turpeinen
Matias Turpeinen

0405054856

Velaton hinta
398 000 €
Asuinpinta-ala
122,5 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kytömaa
Kaupunki
Kerava

Katso virtuaaliesittely

Hurmaava skandikoti Keravan Kytömaalta

Ensimmäisiä asukkaitaan odottelee nyt tämä vasta valmistunut yksitasoinen unelma! Taidolla ja laadulla viimeistelty talo valloittaa tyylikkäällä julkisivullaan, erinomaisella tilankäytöllään ja kauniilla materiaaleillaan. Maanläheiset sävyt sointuvat upeasti toisiinsa luoden harmonisen kokonaisuuden.

Ilmava huonekorkeus kera suurien ikkunoiden luo tilantuntua ja valoisuutta avaraan tilaan, jossa yhdistyvät avokeittiö, ruokailutila ja olohuone. Saarekkeellisesta avokeittiöstä löydät tasokkaat kodinkoneet, upeat kvartsitasot sekä toimivat kaappitilat. Aamiaiskaappi on piste iin päällä! Olohuone jatkuu päiväauringon suuntaan sijoittuvalle, osin katetulle terassille, joka tarjoilee mitä parhaimmat puitteet kesäpäivien viettoon. Tilavaan päämakuuhuoneeseen sijoitat vaivatta halutessasi esimerkiksi etätyöpisteen, ja walk-in-vaatehuone luo ripauksen ylellisyyttä arkeen. Kolme muuta makuuhuonetta taipuvat loistavasti niin makuu- kuin työhuonekäyttöön. Arkieteinen, erillis-WC ja kodinhoitohuone takaavat arkielämän sujuvuuden. Kodinhoitohuoneessa hoituu pyykkihuolto vaivatta, ja suora kulku ulkoa helpottaa sekä lapsiperheen että lemmikkitalouden arkea. Tyylikkäät, erinomaisella maulla valitut pintamateriaalit luovat kylpyhuoneesta ja lasiseinällä erottuvasta saunasta viihtyisän kokonaisuuden, jossa peseytyy ja saunoo ilomielin!

Tasainen ja helppohoitoinen, puuaidalla ja tuijilla aidattu piha toimii mainiosti lasten ja lemmikkien leikkeihin, ja paikkansa löytyy mainiosti myös istutuksille. Tilaa pysäköintiin on runsaasti, niin katoksessa kuin pihalla. Säilytystilat täydentävät lämmin varasto.

Asuinrakennuksen lämmitystapana on energiatehokas poistoilmalämpöpumppu, joka yhdessä koneellisen ilmanvaihdon kanssa takaa miellyttävän sisäilman ympäri vuoden, ja ilmalämpöpumppu viimeistelee asumismukavuuden.

Kytömaan kasvava pientaloalue sijaitsee lähellä niin kattavia palveluja, hyviä kulkuyhteyksiä kuin vehreitä ulkoilumaastojakin. Toimivan matkan päässä siintävät myös leikkipuistot, päiväkodit ja koulut. Keravan keskustaan, josta löydät kaikki kaipaamasi palvelut, on noin neljä kilometriä. Helsingin keskustan tavoittaa autoillen noin 40 minuutissa, lentokentän ja kauppakeskus Jumbo puolestaan 25 minuutissa.

Tähän kotiin et voi olla ihastumatta. Tule tutustumaan!

Esittelyt ja lisätiedot Matiakselta, p. 040 505 4856 / matias.turpeinen@alcovi.fi

Service in English: Hilla Heikkilä, p. 045 255 0005 / hilla.heikkila@alcovi.fi

Perustiedot

Sijainti
Myllykivenkatu 11, 04200 Kerava
Kaupunginosa
Kytömaa
Kohdenumero
21702222
Kerros
1 / 1
Asuinpinta-ala
122,5 m²
Tontin pinta-ala
759 m²
Kokonaispinta-ala
134,5 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Omakotitalon asuintilojen pinta-ala (= huoneistoala) on 122,5 m2 (sisältäen teknisen tilan), lisäksi varasto 12 m2. Kerrosala US250mm on 153 m2. Pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirustuksiin, eikä niitä ole tarkistusmitattu.
Huoneiston kokoonpano
5h+avok+kph+s+khh+wc+arkiet.+ak
Huoneita
5
Kunto
Hyvä
Kunnon lisätiedot
Kiinteistö on uusi.
Lisätietoa vapautumisesta
sopimuksen mukaan
Keittiön varusteet
Avokeittiön (Kankarin kaluste) varustukseen kuuluu integroidut kodinkoneet: jääkaappi-pakastin, astianpesukone, kalusteuuni ja liesitaso integroidulla liesituulettimella, lisäksi kaapissa tilavaraus mikroaaltouunille. Kaapinovet: mikrolaminaatti, Cashmere. Työtasot: kvartsi, Noble supreme white. Saareke, aamiaiskaappi. Kalusteissa ja saarekkeessa led-profiilit, säädettävät led-valot katossa. Lattia laminaattia, seinät ja katto maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi (Kankarin kaluste, komposiitti), wc-istuin, bidee-suihku, suihku 2 kpl, lasinen suihkuseinä ja valopeili. Upotettu saippuahylly. Seinät ja lattia on laattaa, katto paneloitu (lämpöhaapa). Katossa säädettävät led-valot, lisäksi led-tunnelmavalaistus. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos. Erillisen WC:n kuvaus: Erillisen wc:n varustukseen kuuluu allaskaappi (Kankarin kaluste), valopeili, wc-istuin, bidee-suihku ja upotettu led-valo. Kaapinovet: mikrolaminaatti, Snow white. Takaseinä ja lattia on laattaa, muut seinät ja katto maalatut. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Säilytystilat
Kuvaus: Kiinteät kaapistot, lämmin varasto
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Kiuas: Harvia Cilindro, 9 kW, etäohjauksella. Seinät ja katto paneloitu (lämpöhaapa), lattia laatoitettu. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Ikkuna ulos. Sauna erottuu kylpyhuoneesta lasiseinällä.
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Kiinteistössä ei ole antennia ja/tai kuitua. Kuituvaraus. Sähköliittymä. Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekaihtimet (osassa ikkunoista), ilmalämpöpumppu
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
245-7-4040-7 / 245-7-4040-7-L1

Hinta

Velaton hinta
398 000 €
Myyntihinta
398 000 €
Neliöhinta
3 248,98 € / m²
Kiinnitykset
300 000 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Muut maksut: Kiinteistöveropäätöstä vuodelle 2024 ei vielä ole, sillä rakennus on uusi. Tonttivuokra noin 317 e/kk vuonna 2024. Sähkönkulutus arviolta noin 12.000 kWh/vuosi. Jätemaksu noin 20-40 e/kk, vesi noin 15-20 e/hlö/kk. Ilmoitetut kustannukset ovat arvioita ja voivat muuttua merkittävästikin ilmoitetuista. Ostaja vastaa kaupasta menevästä varainsiirtoverosta (3 % kauppahinnasta) sekä vuokraoikeuden kirjaamisen kustannuksista. Kaupan kohteeseen kohdistuva panttikirja (300.000 e) luovutetaan ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
2024
Kerroksia
1
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Asuinrakennus on Havukka Arkkitehtien suunnittelema puurakenteinen ja -verhoiltu omakotitalo. puu
Kattotyyppi
Harjakatto ponttipeltikatteella
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Maanvuokraaja
Keravan kaupunki
Tontin koko
759 m²
Tontin omistus
Vuokralla
Kaavoitustiedot
erillinen sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: AO Erillispientalojen korttelialue. Keravan kaupunki, p. 09 29 491 (vaihde), https://www.kerava.fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu/asemakaavoitus/
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
poistoilmalämpöpumppu, Ilmalämpöpumppu vesikiertoinen lattialämmitys, ilmalämpöpumppu.

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Eteisen lattia on laattaa, seinät ja katto maalatut. Peiliovikaapisto (Kankarin kaluste). Arkieteisen/teknisen tilan seinät ja katto on maalatut, lattia laattaa. Kalusteet: Kankarin kaluste. Ovet: mikrolaminaatti, Snow white. Kulku suoraan ulos. Vaatehuoneen varustukseen kuuluu kiintokalusteet (Kankarin kaluste), lisäksi led-valot katossa. Seinät ja katto on maalatut, lattia laminaattia. Lattialämmitys (vesikiertoinen).
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneiden (3 kpl) + työhuoneen lattiat ovat laminaattia, seinät ja katot maalatut. Kahdessa makuuhuoneessa on kiintokaapistot (Kankarin kaluste). Kaapinovet: mikrolaminaatti, Snow white. Työhuoneeseen lasiset pariovet, mustilla kehyksillä. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Päämakuuhuoneesta kulku vaatehuoneeseen.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneen seinät ja katto on maalatut, lattia laminaattia. Säädettävät led-valot katossa. Vino sisäkatto. Lattialämmitys (vesikiertoinen). Kulku terassille.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset