Etusivu Myytävät kohteet 72 m² Odalvägen 3, 22100 Maarianhamina 4h + k – Oikotie 21802401

159 510 € 72 m²

Odalvägen 3, Johannebo, Maarianhamina 4h + k

AB Lyyski Fastigheter

Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn

Tomas Lyyski
Tomas Lyyski

0400484935

Velaton hinta
159 510 €
Asuinpinta-ala
72 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Johannebo
Kaupunki
Maarianhamina

Tilatehokas neljän huoneen asunto

Hyvin suunniteltu ja tilatehokas 72 m²osakehuoneisto (4 h+k) perheystävällisellä alueella, osoitteessa Odalvägen 3 C Maarianhaminassa, jossa jokainen neliömetri on hyödynnettävissä optimaalisesti myös hieman suuremmalle perheelle. Asunto sopii erinomaisesti myös sinulle, joka haluat pienentää asuinpinta-alaa omakotitalosta, mutta tarvitset silti paljon säilytystilaa, tai sinulle, joka etsit ensimmäistä kotiasi ja haluat tilaa kasvavalle perheelle.

Päätyhuoneisto sijaitsee kätevästi pohjakerroksessa, jonne saavut yhtiön yhteiseltä pysäköintialueelta. Asunnossa on sisäänkäynti eteiseen, jossa on vaatteiden säilytystila, tilava olohuone, josta on käynti luoteeseen suuntautuvalle terassille, täysin varusteltu keittiö, jossa on runsaasti työtilaa ja ruokapöytäpaikka ikkunan vieressä, kolme makuuhuonetta, joista yksi on hieman suurempi, ja kaikissa makuuhuoneissa on omat vaatekaapit, erillinen vieras-wc eteisessä sekä täysin laatoitettu ja melko hiljattain (2017) remontoitu kylpyhuone, jossa on suihku ja wc sekä liitäntä pesukoneelle. Asunnossa on erittäin toimivat tilat ja runsaasti hyvää säilytystilaa. Huomioi myös, että asunnossa on sekä kylpyhuone että ylimääräinen vieras-wc, mikä tekee aamurutiineista sujuvia ja tehokkaita, vaikka perheenjäseniä olisi useampia. Asunto on heti vapaa tai sopimuksen mukaan. Asunnossa on valokuituliitäntä.

Osakehuoneisto kuuluu asunto-osakeyhtiö Björkdungeniin, joka koostuu yhteensä 28 osakehuoneistosta kolmessa rakennuksessa, joissa on yhteinen sisäpiha. Yhteisiin tiloihin kuuluu erillisessä rakennuksessa muun muassa pesutupa ja sauna, ja lisäsäilytystilaa tarjoaa kylmävarasto. Oma numeroitu pysäköintipaikka sijaitsee pihalla.
Asunto sijaitsee Johannebon kaupunginosassa, jossa asut lähellä päiväkotia, peruskoulua (luokat 1–9), urheiluhalleja, leikkipuistoja, uimarantoja, viheralueita ja kävelyreittejä. Johannebo sijaitsee noin 4 km Maarianhaminan keskustasta, ja noin 2,4 kilometrin päässä on kauppakeskus, jossa on päivittäistavarakauppa ja muita kauppoja.
Ota yhteyttä varataksesi esittelyajan!

Perustiedot

Sijainti
Odalvägen 3, 22100 Maarianhamina
Kaupunginosa
Johannebo
Kohdenumero
21802401
Asuinpinta-ala
72 m²
Kokonaispinta-ala
72 m²
Huoneiston kokoonpano
4h + k
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Asumistyyppi
Asumisoikeus
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
159 510 €
Myyntihinta
129 000 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
2 215,42 € / m²
Velkaosuus
30 510 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
304,56 € / kk
Yhtiövastike
288 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Hissi
Ei
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset