Etusivu Myytävät kohteet 203 m² Knipgränd 19, 22100 Maarianhamina 6h + k – Oikotie 21737781

215 000 € 203 m²

Knipgränd 19, Västernäs, Maarianhamina 6h + k

AB Lyyski Fastigheter

Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn

Tomas Lyyski
Tomas Lyyski

0400484935

Velaton hinta
215 000 €
Asuinpinta-ala
203 m²
Huoneita
6
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Västernäs
Kaupunki
Maarianhamina

Tilaava omakotitalo Maarianhaminassa- myös ilman kotiseutuoikeutta

Tervetuloa tähän viihtyisään ja tilavaan omakotitalon yksikerroksiseen kotiin, joka sijaitsee suositulla Västernäsin alueella Maarianhaminassa. Täällä voit nauttia mukavasta ja harmonisesta elämäntyylistä luonnonläheisessä ja perheystävällisessä ympäristössä.
Talo, joka valmistui vuonna 1979 ja johon on 2004 lisätty tyylikkäästi kaksi arkkitehdin suunnittelemaa makuuhuonetta, tarjoaa yhdistelmän klassista charmia ja nykyaikaisia mukavuuksia. Talo on rakennettu puurakenteisella rungolla ja se seisoo tukevan betonilaatan päällä. Katto on päällystetty betonitiilillä, ja lämmitys tapahtuu kaukolämmöllä, joka kulkee osittain patteriverkostoon ja osittain lattialämmitykseen.
Kiinteistöä on remontoitu useaan otteeseen, muun muassa vuonna 2010 jolloin kahteen makuuhuoneeseen asennettiin uudet parkettilattiat, kylpyhuoneeseen ja eteiseen laitettiin uudet kaakelit, talon kaikki lämmitysputket uusittiin ja sisäkatto maalattiin. Ulkoseinät (etelä, länsi) maalattiin 2015, uusi terassi rakennettiin 2020, uusi kasvihuone 2021, ulkoseinät (pohjoinen, etelä) maalattiin 2021 ja paljon muuta.
Kokonaisuudessaan kuusi huonetta ja keittiö tarjoavat runsaasti tilaa koko perheelle. Hyvin suunnitellut tilat kutsuvat sekä seurusteluun että rentoutumiseen, ja tarjoavat myös mahdollisuuden yksityisyyteen erityisesti lisärakennuksessa. Kiinteistöllä on myös terassi ja aurinkoinen etelään suuntautuva puutarha.
Talossa on täysin varusteltu keittiö, joka on kokonaan remontoitu vuonna 2002. Se sisältää yhdistetyn sähkö- ja kaasulieden uunilla, astianpesukoneen, jääkaappi-pakastimen sekä mikroaaltouunin. Keittiön kaunis yksityiskohta on musta graniittitaso, joka on kestävä materiaali ja säilyy hyvänä myös seuraavan remontin jälkeen. Keittiössä on myös tilaa suurelle perheelle ruokapöydän ääressä.
Olohuone sijaitsee keittiön ja eteisen yhteydessä, ja sieltä on käynti etelään suuntautuvalle terassille. Tilaa on runsaasti sohvaryhmälle ja luonnollinen paikka televisiolle. Ikkunoista ja terassin ovesta saadaan runsaasti luonnonvaloa.
Asunnossa on viisi makuuhuonetta. Rakennuksessa on yli 30 vaatekaappia, joten se sopii mainiosti myös suuremmalle perheelle, ja tarjoaa mahdollisuuden sisustaa kotiin toimistoa, harrastetilaa jne.
Kaksi kylpyhuonetta, joista toisessa on wc, kylpyamme ja pesuallas tyylikkäästi toteutettuna, kun taas suuremmassa kylpyhuoneessa on kokonaan kaakeloitu suihkutila ja sauna. Yhden sisäänkäynnin yhteydessä on lisäksi wc ja pesuallas.
Puutarha tarjoaa täydellisen paikan leikkiin, viljelyyn ja rentoutumiseen, ja kesäaikaan se on melko hyvin suojattu katseilta. Puutarhassa on kasveja, kuten hevoskastanja, selja, omenapuut ja kirsikkapuut, kiivimarja, viiniköynnös, joka tuottaa runsaan sadon, laventeli, pionit, rododendronit, ruusut, paratiisipensas, jasmiini, mustaherukat, karhunlaukka ja raparperi. Kiinteistön edustalla on asemakaavassa mainittu puistoalue, joka käytännössä laajentaa oleskelualuetta pohjoiseen.
Västernäs on haluttu ja viihtyisä alue, joka tunnetaan rauhallisesta ja perheystävällisestä ilmapiiristään. Täällä asut lähellä luontoa ja mustikkametsiä, mutta samalla mukavan matkan päässä kaikista tarpeellisista mukavuuksista. Koulut, päiväkodit, kaupat ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat lähellä, mikä tekee tästä ihanteellisen paikan lapsiperheille. Tämä viehättävä omakotitalo Västernäsissä on ainutlaatuinen mahdollisuus luoda unelmakotisi. Tilavine huoneineen, moderneine mukavuuksineen ja houkuttelevine ulkotiloineen tämä koti tarjoaa kaiken mitä tarvitset.
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja ja varataksesi esittelyajan!

Perustiedot

Sijainti
Knipgränd 19, 22100 Maarianhamina
Kaupunginosa
Västernäs
Kohdenumero
21737781
Asuinpinta-ala
203 m²
Kokonaispinta-ala
203 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Tontin koko: 697 m²
Huoneiston kokoonpano
6h + k
Huoneita
6
Kunto
Hyvä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Velaton hinta
215 000 €
Myyntihinta
215 000 €
Neliöhinta
1 059,11 € / m²

Asuinkustannukset

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Hissi
Ei
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset