Etusivu Myytävät kohteet 400 m² Sintingsvägen 12, 22710 Föglö 12h + k + s + p – Oikotie 21762818

795 000 € 400 m²

Sintingsvägen 12, Degerby, Föglö 12h + k + s + p

AB Lyyski Fastigheter

Köpmansgatan 11, 22100 Mariehamn

Tomas Lyyski
Tomas Lyyski

0400484935

Velaton hinta
795 000 €
Asuinpinta-ala
400 m²
Huoneita
12
Rakennuksen tyyppi
Muu
Kaupunginosa
Degerby
Kaupunki
Föglö

Ainutlaatuinen rantakiinteistö Ahvenanmaan saaristossa, jossa on rikas merenkulun historia, modernia mukavuutta ja saaristoluksusta!

Kiinteistö Carlsro, pinta-alaltaan yhteensä 4 541 neliömetriä, koostuu kolmesta tilasta ja niiden yhteydessä olevista reiluista rakennuksista strategisella ja ainutlaatuisella paikalla Degerbyssä, Föglössä. Etsitkö tai tunnetko jonkun, joka etsii uutta asuinrakennusta, edustushuvilaa yrityksellesi tai uusia yritysunelmia? Carlsron kiinteistö on ollut yksityinen asuinrakennus vuodesta 1912 lähtien ja on vuodesta 2020 alkaen läpikäynyt upean ja laajan täydellisen peruskorjauksen. Nykyinen omistaja on tehnyt merkittäviä remontteja, jotka ovat muuttaneet paikan ylelliseksi huvilaksi perinteikkäiden rakennusten kanssa kauniissa Ahvenanmaan saaristokunnassa Föglössä (Degerbyssä).
Carlsro on erinomainen tilaisuus sinulle, joka haluat hankkia viehättävän ja historiallisen kiinteistön. Täällä saat paikan, joka on täynnä luonnetta ja historiaa, mutta jossa on kaikki modernit mukavuudet, joita voit toivoa. Laajat parannukset ovat tehneet kiinteistöstä harmonisen yhdistelmän vanhaa ja uutta, tehden siitä ihanteellisen kodin tai edustushuvilan.
Kiinnostuneille on myös mahdollisuus ottaa haltuunsa kokonainen konsepti. Nykyinen omistaja on harjoittanut kylpylähotelli- ja ravintolatoimintaa Carlsro Badhotell -brändin alla. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa hyvin vakiintunutta liiketoimintaa tai luoda oman ainutlaatuisen paikkasi. Omistaja on avoin kiinteistön ja siihen liittyvien rakennusten luovuttamiselle, mutta tarjoaa myös mahdollisuuden ottaa haltuunsa koko konsepti, mukaan lukien rakennukset, irtaimisto, goodwill ja nykyinen asiakaskunta. Irtaimiston ja tavaramerkin mahdolliset ostot neuvotellaan välittäjän kanssa sen mukaan, mikä parhaiten sopii juuri sinun tilanteeseesi.
Luo unelmiesi koti tai yritysunelma tällä ainutlaatuisella paikalla, ja jos niin haluat, nykyinen omistaja on käytettävissä jakamaan ajatuksiaan siitä, miten voit jatkaa kehitystä.

Päärakennus rakennettiin alun perin vuonna 1912, ja siihen lisättiin myöhemmin myymäläosa kattoterasseineen vuonna 1929. Nykyinen omistaja on suorittanut rakennukselle laajan peruskorjauksen vuonna 2020. Tuloksena on vaikuttava rakennus, joka yhdistää vanhan ajan viehätyksen ja modernit, korkealaatuiset korjaukset. Päärakennuksen alaosassa on muun muassa ravintola/ruokasali/olohuone, baari, oleskelutilat, täysin varusteltu keittiö, jossa on alkuperäinen AGA-liesi, myymälä, wc sekä kylpyhuone suihkulla. Talossa on 11 massiivista kaakeliuunia (kaikki eivät ole käytössä), jotka lisäävät estetiikkaa ja viihtyisyyttä. Yläkerrokseen on rakennettu ja sisustettu viisi täysin uutta ja korkeatasoista vierashuonetta, joissa jokaisessa on hieman oma värisävynsä ja -skaalansa. Huoneiden koko vaihtelee hieman, ja kahdesta niistä on tehty sviittejä, joista toisessa on oma parveke. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, joka on sisustettu kalliilla materiaaleilla, suihkulla, pesualtaalla ja hienoilla vuosisadan vaihteen yksityiskohdilla, mikä luo harkitun kokonaisvaikutelman. Kaikki vierashuoneet ovat olleet viime vuosina vuokrattuna pääasiassa sesonkiaikaan ja juhlapyhinä. Rakennuksen vieressä on kauniisti suunniteltu ulkoterassi ravintolan yhteydessä alakerrassa, ja etelään päin yläkerroksessa on yksityinen kattoterassi upealla merinäköalalla. Rakennuksessa on myös kellaritilat säilytystä ja varastointia varten.

Päärakennuksen vieressä on kauniisti ja viihtyisästi kunnostettu leivintupa, johon kuuluu sisäänkäynti ja erilliset huoneet, jotka on läpikäynyt sisätilojen täydellisen peruskorjauksen vuonna 2023. Leivintupaa voidaan myös käyttää omistajan ja/tai henkilökunnan yöpymispaikkana tai sijoituksena vuokrausta varten, kun et itse käytä paikkaa.
Rannassa on upea rantatalo, joka sisältää rantabaarin, saunaosaston ja suuren terassin, joka kiertää koko rakennuksen. Täällä vieraat ovat nauttineet upeasta merinäköalasta ja rentoutuneet porealtaassa tai ottaneet aurinkoa yksityisellä uimarannalla. Uusi valaistettu 25 metriä pitkä laituri ulottuu mereen ja päättyy reiluun aurinkokanteen. Rantatalossa on ainutlaatuinen sauna, jossa on italialainen marmorilattia ja tilaa jopa 15 hengelle. Saunassa on asennettuna kaksi Harvian kiuaslaitetta, ja suuret ikkunat tarjoavat upean merinäköalan. Saunan yhteydessä on sekä sisä- että ulkosuihkut, kunnostettu istumakylpyamme vuodelta 1910 (Djursholm, Tukholma), jääämpäri ja ulkoporeallas. Lisäksi saunomista voi yhdistää auringonottoon ja uimiseen upealla uimalaiturilla. Nykyisen omistajan hallinnassa rantatalo on ollut vuokrattavissa ympäri vuoden, ja sitä ovat käyttäneet sekä majoittuvat hotellivieraat että päivävieraat Carlsron ollessa avoinna.
Kaikkien rantatalon ja sen ympäristön tilojen huomioon ottaen, voi viettää vaikka koko päivän meren äärellä pelkästään tämän kiinteistön osassa.
Kiinteistö Carlsro sijaitsee viehättävässä Föglön saaristokunnassa, vain kivenheiton päässä Degerbystä ja vain 30 minuutin päässä Manner-Ahvenanmaalta. Historiallinen tila, joka on alun perin rakennettu vuonna 1912, antaa tulevalle omistajalle mahdollisuuden tarjota upeaa majoitusta vieraille, mahdollisuuden tarjoilla ensiluokkaista ruokaa ja juomaa sekä jatkaa tai hallinnoida nykyistä myymäläkonseptia, joka juontaa juurensa 1930-luvun alkuun. Carlsrossa tullaan varmasti jatkossakin luomaan unohtumattomia elämyksiä aidossa ilmapiirissä, jossa vieraiden hyvinvointi on keskiössä. Carlsrossa nykyinen omistaja on päättänyt yhdistää ahvenanmaalaisia ja tanskalaisia perinteitä, kun Ahvenanmaan kylpyläaika elvytettiin muutama vuosi sitten perinteisen tanskalaisen kylpylähotellikonseptin kautta.
Kokonaisuus, eli kiinteistö ja siihen liittyvät rakennukset ja valmis konsepti, on erittäin korkeatasoinen. Strategisen sijaintinsa ansiosta Degerbyssä kiinteistö on myös liitetty kunnalliseen vesi- ja viemäriverkostoon sekä valokuituun. Lämpö tuotetaan maalämmöllä. Saat lisätietoja kiinteistön historiasta, tehdyistä remonteista ja esittelyistä ottamalla yhteyttä meihin.

Ota yhteyttä välittäjään, mikä parhaiten sopii juuri sinun tilanteeseesi.
Tervetuloa omalle yksityiselle kiertueellesi!
Yrityksen omat verkkosivut: Carlsro.com Tutustu myös kohteeseen verkkosivuillamme: https://lyyski.ax/objekt/fastigheten-carlsro/

Perustiedot

Sijainti
Sintingsvägen 12, 22710 Föglö
Kaupunginosa
Degerby
Kohdenumero
21762818
Asuinpinta-ala
400 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Tontin kokonaispinta-ala 4540 m2.
Huoneiston kokoonpano
12h + k + s + p
Huoneita
12
Kunto
Hyvä
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Kiinteistö

Hinta

Velaton hinta
795 000 €
Myyntihinta
795 000 €
Neliöhinta
1 987,50 € / m²

Asuinkustannukset

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Muu
Hissi
Ei
Energialuokka
Kohteelle ei lain mukaan tarvita energiatodistusta

Tilat ja materiaalit

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset