Etusivu Myytävät kohteet 77 m² Neitojenranta 1 B, 00810 Helsinki Oh, k, 2 mh, s, kph, parveke ja piha. – Oikotie 21790636

538 500 € 77 m²

Neitojenranta 1 B, Herttoniemenranta, Herttoniemi, Itä-Helsinki, Kaakkoinen, Helsinki Oh, k, 2 mh, s, kph, parveke ja piha.

Pekka Kujala
Pekka Kujala

040 832 8888

Velaton hinta
538 500 €
Hoitovastike
354,20 € / kk
Asuinpinta-ala
77 m²
Huoneita
3
Kerros
1
Rakennusvuosi
2001
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Herttoniemenranta, Herttoniemi, Itä-Helsinki, Kaakkoinen
Kaupunki
Helsinki

Upea merinäköalakoti Helsingin Herttoniemenrannassa.

Merellisessä Herttoniemenrannassa on tarjolla tyylikäs kerrostalohuoneisto, joka sijaitsee yhdellä alueen hienoimmista tonteista. Yhtiön rakennukset on rakennettu aivan rantaviivaan. Myynnissä oleva huoneisto sijaitsee rakennuksen meren puoleisella sivulla. Huoneiston ikkunoista ja isolta lasitetulta parvekkeelta sekä omalta piha-alueelta aukeaa esteetön merimaisema etelään Tullisaaren selälle ja itse Tullisaareen. Tässä osoitteessa yhdistyy laadukas asuminen ja miljoonan dollarin maisemat vain n. 7 kilometrin päässä Helsingin ydinkeskustasta.

Myytävän huoneiston pohjaratkaisu on mainio. Asunnon edessä oleva maisema aukeaa heti sisään astuttaessa. Avoin keittiö muodostaa tilavan olohuoneen kanssa erittäin toimivan kokonaisuuden. Makuuhuoneet sijaitsevat molemmin puolin olohuonetta antaen asukkailleen hyvän yksityisyyden. Myös niistä on kauniit näkymät merelle.

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta näet upeat maisemat vieläkin paremmin. Lasituksen vuoksi voit nauttia kesästä pidemmälle syksyyn ja nopeuttaa ulkoilmasta nauttimista aikaisein keväällä. Parvekkeen lisäksi huoneistolle kuuluu asunnon edessä oleva aidattu piha-alue, joka mahdollistaa sekä perheen pienimpien turvalliset leikit että aikuisten grillaushetket.

Tällä huoneistolla on myös oma sauna, mikä lisää asumismukavuutta. Saunan yhteydessä oleva kylpyhuone on mukavan tilava. seillä on hyvin tilaa suihkun, wc-istuimen ja allaskaapiston lisäksi myös pesukoneelle.

Herttoniemenranta on kompakti merellinen asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilu- ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Venesatama ja uimaranta on vieressä, samoin monipuoliset ravintola- ja kauppapalvelut. Reilun kilometrin päässä on Herttoniemen metroasema ja Herttoniemen kattavat kauppapalvelut. Itäväylää pitkin on helppo siirtyä kehäteille ja ulosmenoväylille, eikä Helsingin keskustaankaan ole matkaa kuin n. 7 kilometriä.

Tilaa myyntiesitteet ja sovi yksityisesittely Teille sopivana aikana:
Pekka Kujala 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

Esittelyt

Seuraavat esittelyt
su 22.09.2024 klo 13:00 - 14:00

Perustiedot

Sijainti
Neitojenranta 1 B, 00810 Helsinki
Kaupunginosa
Herttoniemenranta, Herttoniemi, Itä-Helsinki, Kaakkoinen
Kohdenumero
80369062
Kerros
1 / 4
Asuinpinta-ala
77 m²
Tontin pinta-ala
2 710 m²
Kokonaispinta-ala
77 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu).
Huoneiston kokoonpano
Oh, k, 2 mh, s, kph, parveke ja piha.
Huoneita
3
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti.
Keittiön varusteet
Keittiössä siistikuntoiset valkoiset kaapistot ja mustat graniittitasot. Keittiö aukeaa niemekkeen ylitse olohuoneeseen ja sieltä on näkymät merelle. Juuri uusittu 90 cm. leveä jääkaappi-pakastin yhdistelmä sekä uuni ja induktiotaso.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Parvekkeen suunta: Etelä
Kylpyhuoneen varusteet
Huoneiston pesutilat sijaitsevat saunan yhteydessä. Kylpyhuoneen lattiat ja seinät ovat laatoitetut, katto on valkoiseksi maalattua puupaneelia. Kylpyhuoneessa on mukavasti tilaa suihkun, wc-istuimen, allaskaapistojen lisäksi myös pesukoneelle ja pesutornille.
Säilytystilat
Häkkivarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Häkkivarasto sijaitsee talon vintillä.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarve yhtiökokousta seuraavan viiden vuoden aikana: * 2023 Kaukolämpökeskuksen uusiminen * 2023 Ikkunoiden huoltokunnostus * 2023 Vesikaton huoltokunnostus * 2023 Porraskäytävien valaistuksen uusiminen * 2024 Asfalttialueiden kunnostus, pihavarusteiden kunnostus * 2024 Parvekelasien säätö ja huolto * 2024-2025 Patteriventtiilien huolto/uusiminen * 2025 Salaojien huuhtelu ja tarkastus * 2025 Lämmönjakohuoneen pintojen maalaus * 2025 Yleisten tilojen akustointilevyjen uusinta * 2025 Porraskäytävän huoltomaalaus * 2026 Julkisivujen puuosien maalaus * 2026 Pihan pylväsvalaisimien uusinta * 2027 Kuntoarvion päivitys Liiketilojen vesimittareiden uusiminen Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3§:n tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.
Tehdyt remontit
2011 Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, huolto ja säätö 2013 Jätehuoneen lattian pinnoittaminen, pihakalusteiden, telineiden ja ulko-ovien maalaus 2013-2014 Parvekelasitukset huollettu ja kunnostettu 2014 Lukitusten uusiminen Sento-järjestelmään 2015 Vesipisteet tarkastettu ja huollettu 2016 Elastiset saumat uusittu 2017 Ulkopyörävaraston maalaus, sisäpyörävaraston lattioiden maalaus 2018 Salaojien ja sadevesiviemäreiden huuhtelu 2019 Viemäreiden huuhtelu 2020 Ulkoalueiden korjaus mm. kurtturuusujen poisto 2021 Ilmanvaihdon nuohous ja säätö 2022 B-talon ulkoportaat, Kuntoselvitys ja märkätilojen tarkistus, Hissipuhelimien uusinta (SIM-kortti), Kannatinrullat
Näkymät
Upea merinäkymä olohuoneesta parvekkeelta ja molemmista makuuhuoneista etelään Tullisaaren selälle.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kiuas: Sähkökiuas. Huoneistossa on oma sauna. Saunaa on ollut vähäisellä käytällä ja on varsin siistissä kunnossa.
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto
Kiinteistötunnus
91-43-255-3

Hinta

Velaton hinta
538 500 €
Myyntihinta
538 500 €
Neliöhinta
6 993,51 € / m²
Lunastuspykälä
Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.

Asuinkustannukset

Hoitovastike
354,20 € / kk
Yhtiövastike
355,45 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
29 € / hlö / kk
Muut kustannukset
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräisiä vastikkeita yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 1,25 € / kk Lisätietoja maksuista: Hallitus valtuutetaan perimään enintään 2 kk:n ylimääräinen hoito- ja / tai rahoitusvastike tai jättää perimättä vastaava määrä. Nämä valtuudet on voimassa seuraavaan varsinaiseen yhtiökokoukseen saakka.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Helsingin Helmenkalastaja
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2001
Huoneistojen lukumäärä
44
Liiketilojen pinta-ala
90 m²
Liikehuoneistojen lukumäärä
2
Kerroksia
4
Hissi
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Energialuokka: F2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 12.05.2024, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus (E-luku) 208
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-TV
Tontin koko
2 710 m²
Tontin omistus
Oma
Kiinteistönhoito
Huoltoyhtiö
Isännöinti
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Eero Rytioja, eero.rytioja@kiinteistotahkola.fi, 020 7488 397
Kaavoitustiedot
Helsingin Kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Taloyhtiön autopaikat: Yhtiön autopaikat jaetaan jonotusperiaatteella. Autopaikkamaksu on 23€ /kk. Yhtiöllä on lisäksi pihalla 2 invapaikkaa.
Yhteiset tilat
Kuivaushuone, Tekninen tila, kellarikomero, urheiluvälinevarasto ja pyörävarasto
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Makuuhuoneet sijaitsevat olohuoneen molemmin puolin tarjoten asukkailleen oman rauhan. Molemmista makuuhuoneista on myös avoimet merimaisemat. Myös makuuhuoneet ovat maalatut vaaleiksi ja lattia samaa yhtenäistä uutta parkettia kuin muualla asunnossa.
Olohuoneen varusteet
Olohuoneesta on henkeäsalpaavat näkymät suoraan merelle. Sieltä on käynti lasitetulle parvekkeelle sekä meren puolella olevalle omalle piha-alueelle. Olohuoneen seinät ja katto ovat maalatut vaalein sävyin ja lattiaan on juuri asennettu uusi parketti.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset