Etusivu Myytävät kohteet 82 m² Kaislatie 26, 31400 Somero AK: Tuulikaappi, eteinen, oh, k, mh, psh, sauna YK: 2 mh ja matalaa säilytystilaa poskissa. – Oikotie 21655031

94 000 € 82 m²

Kaislatie 26, Kaislaranta, Joensuu, Somero AK: Tuulikaappi, eteinen, oh, k, mh, psh, sauna YK: 2 mh ja matalaa säilytystilaa poskissa.

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

03-436 1130

Velaton hinta
94 000 €
Asuinpinta-ala
82 m²
Huoneita
4
Kerros
1
Rakennusvuosi
1953
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Kaupunginosa
Kaislaranta, Joensuu
Kaupunki
Somero

Ah, nyt on suurimmaksi osin uudenkarheaa ja ihanan freesiä pintaa tarjolla!
Tämä 1953 rakennettu ja 1987 laajennettu rintamamiestalo on kokenut muutoksen, kun omistaja on teettänyt siinä juuri mittavan remontin. Ihan heti ei tarvitse remppahaalareita vetää niskaan, mutta ulkorakennuksessa saa kyllä halutessaan puuhastella ja 2593 m2:n suojaisaa, hiukan villiintynyttä pihaa voi puutarhuroida tarpeidensa ja halujensa mukaan.

Talon pohja on toimiva: ensimmäisessä kerroksessa on tilava ja valoisa keittiö sekä olohuone ja yksi huone, jonka käyttötarkoitus muuntuu ruokasalista makuuhuoneeseen tarpeiden mukaan. Kaksi pönttöuunia tuo tunnelmaa ja lämpöä, ilmalämpöpumppu olohuoneessa kierrättää halutunlämpöistä ilmaa mukavasti. Eteistilasta on käynti wc:hen, laajennusosassa olevaan pesuhuoneeseen ja saunaan, keittiöön, olohuoneeseen sekä yläkertaan. Yläkerrassa on tilava päämakuuhuone ja toinen pienempi makuuhuone, sekä lisäksi paljon säilytys- tai lasten leikkitilaksikin muuntuvaa tilaa poskissa. Koko talon sisätilat ovat pinnoiltaan yhtenäisen harmoniset. Asuintiloissa on portaikkoa myöten kauniin sävyinen laminaatti.

Piharakennus on myös ulkoa huoltomaalattu ja siihen on juuri vaihdettu uusi huopakatto, mutta kaipaa vielä sisätiloiltaan hiukan hoitoa. Se kätkee sisäänsä runsaasti varastotilaa, autokatoksen sekä tilavan vanhan perinteisen puulämmitteisen saunan.

Vastaako tämä viehättävä koti sinun tarpeitasi Someron keskustan tuntumassa rauhaisalla alueella ? Ota yhteyttä ja lähdetään tutkailemaan paikan päälle.

Perustiedot

Sijainti
Kaislatie 26, 31400 Somero
Kaupunginosa
Kaislaranta, Joensuu
Kohdenumero
80365809
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
82 m²
Tontin pinta-ala
2 593 m²
Kokonaispinta-ala
112 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pinta-ala rakennustiedon mukaan.
Huoneiston kokoonpano
AK: Tuulikaappi, eteinen, oh, k, mh, psh, sauna YK: 2 mh ja matalaa säilytystilaa poskissa.
Huoneita
4
Kunto
Hyvä
Lisätietoa vapautumisesta
Sopimuksen mukaan, nopeasti.
Keittiön varusteet
Tilava valoisa keittiö, jossa hyvin tilaa isollekin ruokapöydälle. Maalatut seinät, maalattu paneelikatto, latiassa laminaatti. Kaapistojen välitilassa laatta, tasot laminaattia. Kaappien ovissa puukuviopinnoite. Varusteet: ulosvedettävä liesituuletin, valurautaliesi, 2 rst allasta. Uusi jääkaappipakastin 2024.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesuhuoneessa pieni ikkuna. Seinät ja lattia laattaa (lattialämmitys), katto käsitelty puupaneeli. Suihku ja pesukoneliitäntä, uusi pesukone. Käynti saunaan. Laajennusosa, jossa tuulikaappi, pesuhuone ja sauna on rakennettu 1987 (lupa). WC (1): Erillinen kokonaan uusittu wc: lattiassa laatta, seinissä ja katossa puupaneeli. Wc istuin, allaskaappi, bidesuihku, peilihylly. Lämminvesivaraaja.
Säilytystilat
Kylmä ulkovarasto. Lisätietoja säilytystiloista: Runsaasti säilytystilaa matalissa yläkerran poskissa. Eteisessä naulakkosyvennys. Piharakennuksessa runsaasti kylmää säilytystilaa.
Tehdyt remontit
Lähes kaikki pinnat talossa on käyty läpi: uusittu tai maalattu. *Talon peltikatto ja piippujen pellitykset huoltomaalattu. Maalarin mukaan katto on asennettu noin 2009-2010, ei olisi tarvinnut maalata, mutta omistaja halusi maalata mustaksi (oli ruskea). Piharakennukseen on vaihdettu uusi huopakatto (Katepal). *Ulkoverhous huoltomaalattu (talo ja piharakennus). *Talon sokkeli maalattu Tikkurilan betonimaalilla. *Ulkoportaat uusittu: puiset portaat ja kaiteet (vanhat betoniset portaat alla). *Tuulikaapin pinat uusittu: katto ja seinät puupaneelia, lattiassa laminaatti. *Kipsilevyt vaihdettu lähes kaikkiin huoneisiin (muutama hyväkuntoinen oli, jota ei ole vaihdettu), maalattu. Portaikossa maali Tikkurilan tunto hieno -struktuuripinnoite. *Ikkunat uusittu (Pihla, sälekaihtimin) 05-06.2024. Alakerran isoissa ikkunoissa tuuletusikkunat. *Korvausilmaventtiileitä lisätty. *Alakerrassa katot maalattu (keittiö ja aula puupaneeli, olohuone ja makuuhuone haltex), 2.krs sisäkatot uusittu haltex. *Aulan seinät (puupaneelia) maalattu. *Lattioihin yhdenmukainen uusi laminaatti koko talon asuinhuoneissa ja portaikossa yläkertaan sekä kolmessa "posken" säilytystilassa. Lattialistoja uusittu. (Laminaatin alla vanha lakattu puulattia alakerrassa) *Sähköjä uusittu osin sisällä, jakorasioita, johtoja, valokatkaisimia sekä valaisimia sekä pistorasioita.. *Vesiputkia osin uusittu, muoviputkea suojaputkessa ja komposiittia. *Uusi lämminvesivaraaja saunassa lauteiden alla ja toinen vessassa (josta vesi myös keittiöön). *Uusi ilmalämpöpumppu olohuoneessa. *Wc uusittu: vesieristys lattiassa ja seinissä. Lattiassa laatoitus lattialämmitys, seinät ja katto puupaneelia. *Saunaa siistitty: lauteiden pinnat ja paneeliseinät ja katot käsitelty. (suihkun ja saunan lattiaa ei uusittu – vesieristeistä ei tietoa). Uusi pesukone. *Keittiöstä vanha puuhella poistettu – oli ollut käytössä hormikanava peitetty nyt kipsilevyllä, takaseinässä muurin päällä myös kipsilevy (nämä oli laatoitettu samalla kun välitila). On siis mahdollista halutessaan poistaa kipsilevyt ja laittaa puuliesi). Uusi keittiön ovi.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunan lattiassa laatta, seinissä ja katossa puupaneeli. Pieni ikkuna. Sähkökiuas. Lauteiden alla uusi lämminvesivaraaja. Lisäksi piharakennuksen toisessa päässä vanha puulämmitteinen sauna, vesipata ja kiuas, kantovesi. Hormin kunnosta ei ole tietoa, on tarkastettava onko käyttökuntoinen.
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Kauppoja mm. Someron palvi 550 m, K-supermarket 1,5 km, Lidl 1,9 km, S-market 2,4 km. Tokmanni 1,8 km. Uimahalli 2,3 km, urheilukenttä 2,3 km, jäähalli 3,8 km. Terveyskeskus 3,3 km. Päiväkoteja mm. Leivonpesä 1,4 km, Tuulihattu 1,3 km, Niittykukan päiväkoti n. 1km. Ala-asteita: Joensuun koulu 1,3 km, Kirkonmäen koulu 2,1 km. Yläkoulu ja lukio 2,2 km. Lähimmät muut kaupungit Salo ja Forssa puolen tunnin päässä.
Kohde on
Kiinteistö
Kiinteistötunnus
761-407-4-79

Hinta

Velaton hinta
94 000 €
Myyntihinta
94 000 €
Neliöhinta
1 146,34 € / m²
Kiinnitykset
Kiinnitykset: 105 045,64 €

Asuinkustannukset

Muut kustannukset
Lisätietoja maksuista: Vuoden kokonaissähkönkulutuksesta ei ole saatavilla tietoa. Vesi- ja jätevesimaksut kulutuksen mukaan https://www.someronvesihuolto.fi/someron-vesihuolto-oy/hinnasto/. Kiinteistövero vuonna 2023, 133,93 €. Jätemaksut vuosittainen kaupungin perusmaksu 34 €, sekä jätetyhjennysten maksut palveluntarjoajan taksan mukaan.
Kiinteistövero
133,93 € / vuosi

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Omakotitalo
Rakennusvuosi
1953
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
Betoni ja puu
Kattomateriaali
Pelti
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
Myyjä hankkii energiatodistuksen myöhemmin.
Tontin koko
2 593 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako)(761-17121982a) Kaavan arkistotunnus:761R832 Vahvistamispvm: 17.12.1982 Voimaantulopvm: 17.12.1982
Kaavatilanne
Asemakaava
Lisätietoa rakennusoikeudesta
https://www.somero.fi/asuminen-ja-ymparisto/rakentaminen/ RAKENNUSTARKASTAJA Juha Kopra p. +358447791242 juha.kopra(a)somero.fi
Lämmitys
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Ilmalämpöpumppu, sähköpattereita ja sähköinen lattialämmitys kylpyhuoneessa. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu, Ilmalämpöpumppu

Tilat ja materiaalit

Muut tilat
Sisäänkäynnissä tuulikaappi, josta käynti eteiseen. Yläkerrassa aula, josta käynti molempiin makuuhuoneisiin sekä yhteen matalaan poskitilaan. Talon toisessa päädyssä kellaritilla, vesimittari.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Alakerrassa 1 makuuhuone, joka muuntuu myös muuhun käyttöön tarpeen mukaan. Yläkerrassa yksi pienempi makuuhuone, jonka yhteydessä siisti pitkä matala poskitila matalalla ikkunalla. Toisessa päädyssä isompi huone, jonka yhteydessä myös poskitiloja säilytykseen. Seinät maalattu, lattioissa laminaatti, yläkerran katossa haltex ja alakerran huoneen katossa maalattu haltex.
Olohuoneen varusteet
Tilavassa olohuoneessa ikkunat kahteen suuntaan. Seinät ja katto maalattu, lattiassa laminaatti. Pönttöuuni ja ilmalämpöpumppu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset