Etusivu Myytävät kohteet 86.5 m² Nikkarinpolku 8 B 8, 36200 Kangasala 5h, avok, kph/wc/khh, s, erill.wc, vh, lämmin var., parv, terassi – Oikotie 21638776

355 868,74 € 86,5 m²

Nikkarinpolku 8 B 8, Harjunsalo, Kangasala 5h, avok, kph/wc/khh, s, erill.wc, vh, lämmin var., parv, terassi

Muutos LKV | Urban Cabin Oy

Pyhäjärvenkatu 5 D 66, 33200 TAMPERE

Jussi Uusitalo
Jussi Uusitalo

040 8273 808

Velaton hinta
355 868,74 €
Hoitovastike
285,20 € / kk
Asuinpinta-ala
86,5 m²
Huoneita
5
Kerros
1
Rakennusvuosi
2025
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Kaupunginosa
Harjunsalo
Kaupunki
Kangasala

As Oy Kangasalan Valimon Tammi on vuonna 2025 valmistuva korkeatasoinen kahden rivitalon kokonaisuus uudella Valimon asuinalueella.

Halusimme tuoda markkinoille rivitaloasunnon, joka suunniteltu perheiden tarpeiden ja ostajien toiveiden pohjalta. Halusimme pohjaratkaisun olevan todellisesti toimiva ja käytännöllinen. Materiaalit ovat korkeatasoiset jo lähtökohtaisesti.

Valimon asuinalue on aktiivisen perheen asuinpaikka, sitä ympäröi Kangasalan harjun ulkoilumaastot sekä nopeat yhteydet ja hyvät palvelut.

Valimon Tammen rakentaa Lempääläläinen Kootatalot Oy, joka on tunnettu laadukkaasta rakentamisesta ja korkeatasoisista kohteista. Rakentamisessa paikallisuus näkyy niin rakentajissa kuin talon elementeissä, jotka tulevat Lempäälästä Celementin elementtitehtaalta.

Tontin laidoille sijoittuvat rakennukset rajaavat väliinsä asuntojen pysäköintialueet, jossa jokaiselle asunnon on osoitettu kaksi autopaikkaa asunnon edestä. Autopaikoilla on myös sähköauton latausvalmius.

Asuntojen eteen jää sisäänkäynti piha, joka on aidalla rajattu antaen etupihalle näkösuojan. Sisäänkäynti pihalla on myös erillinen huoneistokohtainen pyöräkatos ja kuistilta on käynti lämpöiseen lähes 5m2 varastoon.

Sisään tullessa avautuu olohuoneen korkeat ikkunat vastassa tehden vehreän ja valoisan näkymän läpi asunnon. Olohuone ja keittiö ovatkin asunnon keskipiste, joita jakaa tilava ruokailutila. Puustellin keittiö on suunniteltu ilmavasti antaen kuitenkin runsaat kaapistotilat aamiaiskaappeineen.

Yhteensä neljä makuuhuonetta mahdollistaa tilat niin perheelle kuin etätyöskentelyyn. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös asunnon toinen wc sekä tilavat kodinhoitotilat. Alakerrassa on erillinen wc, joten asunnosta löytynee yhteensä 2 wc:tä.

Yläkerrassa parveke, jossa metalliset kaiteet ja valaistus tekevät siitä myös julkisivulle tyylikkään viimeistelyn. Terassit on katettu omalla katollaan, joka tarjoaa suojan sateelta ja ylimääräiseltä lämpökuormalta.

Mikäli varaat asunnon ennakkomarkkinointi vaiheessa, saat käyttöösi sisustussuunnittelijan jonka kanssa pääset valitsemaan värimaailman ja pienetkin viimeistelyt. Kohde valmistuu vuoden 2025 loppukesän-syksyn aikana.

Katso lisätietoja ja tilaa kohteen virallinen esite osoitteesta https://valimontammi.fi/

Ota yhteyttä!

Lisätiedot ja esittelyt
Jussi Uusitalo, LKV
Kiinteistönvälittäjä, Yrittäjä
040 8273 808
jussi.uusitalo@muutoslkv.fi

Perustiedot

Sijainti
Nikkarinpolku 8 B 8, 36200 Kangasala
Kaupunginosa
Harjunsalo
Kohdenumero
20551808
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
86,5 m²
Tontin pinta-ala
1 309 m²
Kokonaispinta-ala
91,3 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Muihin tiloihin on laskettu varaston pinta-ala. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 92 m2. Huoneiston todellinen pinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Hinta ei ole pinta-alaperusteinen. Yhtiöjärjestyksen mukainen huoneistoselitelmä: 5h+kt+varasto.
Huoneiston kokoonpano
5h, avok, kph/wc/khh, s, erill.wc, vh, lämmin var., parv, terassi
Huoneita
5
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Kohde valmistuu kesä/syksy 2025
Keittiön varusteet
Keittiö on perustasoltaan erittäin korkeatasoinen. Ostajalla on mahdollisuus valita useista eri Puustellin malliston värivaihtoehdoista itselleen sopiva. Puustellin keittiö, jossa on laadukkaat Electroluxin kodinkoneen ja työtasot ovat kvartsia tai keraamiset. Varustus: integroitu jääkaappi, integroitu pakastin, integroitu astianpesukone, liestaso liesituulettimella, erillisuuni, katossa valaisinkisko jossa 3 kpl suunnattavia valaisimia, välitilassa led-nauha, aamiaiskaapissa led-nauha ja ruokapöydän päällä valaisin piste. Lattiapinnat: Kovapuuparketti, tai vinyyli malliston mukaisesti. Seinä ja kattopinnat: Maalattu kipsilevy
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Tyyppi: sisäänvedetty.
Kylpyhuoneen varusteet
Pesutilojen kuvaus: Korkeatasoinen ja tyylikäs kylpyhuone. Lattiapinnat ovat 10x10 laatta ja seinissä 60x60 laatta, useita värivaihtoehtoja malliston valikoimasta. Varustus: seinä-wc, allaskaappi, peilikaappi, suihkusadetin, pesukoneliitäntä, valaistus spot-valaisimet. Lattiapinnat 10x10 laatta, seinäpinnat 60x60 laatta. Kattopaneeli lämpökäsitelty haapa. . Erillisen WC:n kuvaus: Alakerrassa erillinen wc ja toinen wc yläkerran pesuhuoneen yhteydessä. Varustus: seinä-wc, allaskaappi, pyöreä valopeili, bidee ja katossa spot-valaisin. Lattiapinnat, seinä-wc:n tausta ja allaskaapin takaseinä 60x60 laatta, seinäpinnat maalattu. .
Säilytystilat
Kuvaus: Huoneistolle kuuluu lämmin varasto asunnon yhteydessä ja lisäksi pyöräkatos asunnon etupihalla. muu erillinen varasto
Näkymät
Terassille ja parvekkeelle on mahdollista lisätyönä lisätä lasitus.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunassa lämpökäsitelty haapalauteet sekä panelointi. Varustus: Harvia Cilindro Black steel 6,8kW, erillisohjauksella, valaistus Led-nauha ylälauteen alla. Lattiapinnat 10x10 laatta, seinäpinnat lämpökäsitelty haapa. .
Asumistyyppi
Omistus
Lisätiedot
Muuta kauppaan kuuluvaa: Sälekahtimet (aukeavissa ikkunoissa), kiinteät kaapistot, verhokiskot, ilmalämpöpumppu viilennyksellä lisätyönä 1500-3000 €, yale älylukot.
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
355 868,74 €
Myyntihinta
177 934,37 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
4 114,09 € / m²
Velkaosuus
177 934,37 €

Asuinkustannukset

Rahoitusvastike
709,85 € / kk
Hoitovastike
285,20 € / kk
Yhtiövastike
1 224,75 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
oma mittari

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As Oy Kangasalan Valimon Tammi
Rakennuksen tyyppi
Rivitalo
Rakennusvuosi
2025
Huoneistojen lukumäärä
8
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
muu
Kattomateriaali
Peltikate
Kattotyyppi
Harjakatto
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Maanvuokraaja
Suomalainen tonttirahasto
Tontin koko
1 309 m²
Tontin omistus
Valinnainen vuokratontti
Kaavoitustiedot
Kangasalan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Lämmitys
Kaukolämpö, vesikiertoinen lattialämmitys.

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
sähköpistokkeita: 16.
Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Ilmanvaihtojärjestelmä: Koneellinen ilmanvaihto LTO, asuntokohtainen. .
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Yhteensä neljä makuuhuonetta joista yksi alakerrassa ja kolme yläkerrassa. Kaikissa makuuhuoneissa kaapistot. Päämakuuhuoneessa 60cm syvä kaapistot peililiukuovilla, muissa 45cm syvät kaapistot ovilla. Varustus: valaistus spot-valaisimet himmentimellä. Lattiapinnat kovapuuparketti tai vinyyli malliston mukaisesti.
Olohuoneen varusteet
Tilava olohuone, joka on yhteydessä keittiöön sekä käynti myös takapihan terassille. Varustus: valaistus spot-valaisimet himmentimellä. Lattiapinnat kovapuuparketti tai vinyyli malliston mukaisesti.
Muut materiaalit
Puurunkoinen, lautaverhoiltu.

Uusimmat artikkelit

Katso kaikki ajankohtaiset